oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ayy, benimde canim makarna istedi. Oglen okadar az yedim ki, simdi cok aciktim...
kıyamammmmm ara öğünün de bitti. dimi. dün makarna yapmıştım gel akşam birlikte yiyelim.
yanına bol salata.yeter.
arkadaşın doğum günüydü buğün 1 dilim pasta yedim ara öğün oldu. kola içmedim ama bana kocaman bir alkış.
ayy bende çok severim makarnayı. bugün eve gidince yapayım. benimde baya oldu yemedim :81:Ben 2 haftadır makarna yemeden durmuşum hiçte aklıma gelmedi.Makarnaya bayılırım haftada2-3 kere mutlaka yerdim şimdi 2 haftadır yememişim. Kepekli olanlardan alıp yesem iyi olacak.Kepekli makarnayı güzelce haşlıyorum yağ katmıyorum sonra yaptığım bir tabak salatanın içine makarnayı karıştırıyorum.Doyurucu hemde kalorisi düşük bir öğün oluyor.
zor gunler icin 1 elma saklamistim dolaba, duruyomu bi bakim...
Birde kızlar ben pirinç lapası dyieti yaparken 2.gün sürekli başım döndü.Galiba tansiyonum düştü. Tansiyonu düşük olanlar yapmasınlar bence.
şimdi bir elma yedim.
birşey soracağım. misafirler için eşim cocacolanın zero varya ondan almış. her zamanki gibi kalori kısmına baktım. genelde orası yüksek rakam veriyorsa içmiyorum. ama zero da 100 gr da 0,02 cal yazmışlar. kalorisi yokmu yani bu içeceğin :44:
PAsta geçmiş olsun.
Arkadaşlar yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Yalnız benim fena halde motivasyona ihtiyacım var. Dün akşam ve bu öğlen abarttım. Makarna yemiştim dün, yazdım sabah size. Az önce de kuruyemiş ve bisküvi yedim. Öğlen yemeği de yağlıydı. Bana destek olun, motive edin beni. :)))
zero yani sıfır demek kaloriszimiş bana zero bile tatlı geliyo
PAsta geçmiş olsun.
Arkadaşlar yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Yalnız benim fena halde motivasyona ihtiyacım var. Dün akşam ve bu öğlen abarttım. Makarna yemiştim dün, yazdım sabah size. Az önce de kuruyemiş ve bisküvi yedim. Öğlen yemeği de yağlıydı. Bana destek olun, motive edin beni. :)))
ığğğğ iğrenç yazın herkes daracık kotun içine girerken sen kotun düğmesini bile kapatamıcan göbek fışkıracak üstten onu kapatmak için bol gömlek gicen o da hiç hoş durmayacak ama mecbur kalcan giymeye. ahhh ahhh diceksin keşke 2 ay önce kızları dinleseydim de şu ağzıma dur deseydim dicen ama iş işten geçmiş olacak (motive olamana biraz yardımcı oldum mu :))))