Diyetimde:
Sabah:yarım paket(5 adet) eti form ve biraz çökelek yada peynir olur yağsız olsunda
Öğlen:yarım paket(5 adet) eti form 100 gram yoğurda doğrayarak yiyorum
akşam:saat 17:30 gibi koca bi tabak yağsız salata yiyorum evde bişey yemeye gayret ediyorum geneldede ya yemiyorum yada bi lokma canım bişey çekerse ağzıma atıyorum okadar bolca su içiyorum çaylar şekersiz zaten sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içiyorum tadını sevdim
bu arada kızlar yoğurda neden tarçın katıyorsunuz :26:
tarçın tok tutuyormuş ben denemedim yoğurt pek sevmediğim için.
sabah 1 yumurta bir tane altın ekmek birazda peynir yedimara öğün elma öğleyin yoğurt ve yulaf ezmesi var.
aslında 65 de olabilir umran80
Hoşgeldin canım. Altın ekmek mi o da ne. Valla bu forumda sürekli yeni şeyler duyuyorum.
verdikçe dahada vereceğini anlayacak dahada vermek isteyeceksin bi beden daha küçülsem diye düşüneceksin giyinmez zevk verecek çok güzel ya zayıflamak kilo verip kot almaya gittim hep 34 giyiyodum bulamıyodum 30 beden kot cuk oturmuştu çok mutlu olmuştum o mutluluğumu unutamam biraz daha versemde gelinliğimin içindede mutlu olsam inşallah
kızlar öğle yemeğimi yeyip geldim
taze fasulye ve pilav ikisinden de azıcık yedim bir minicik dilim ekmek yemek acı olduğu için
tatlı vardı almadım kendimi takdir ettim
verdikçe dahada vereceğini anlayacak dahada vermek isteyeceksin bi beden daha küçülsem diye düşüneceksin giyinmez zevk verecek çok güzel ya zayıflamak kilo verip kot almaya gittim hep 34 giyiyodum bulamıyodum 30 beden kot cuk oturmuştu çok mutlu olmuştum o mutluluğumu unutamam biraz daha versemde gelinliğimin içindede mutlu olsam inşallah
geçmiş olsun canım. aman dikkat edelim sağlığımızaGünaydın bayanlar. Sohbet almış başını gitmiş yine. Dün akşam kızımın hamburger krizi tuttuğu için eşimle kızım hamburger yemeye gittiler. Ben de kendime çorba yaptım. 1 kase çorba ve yoğurt yedim. 1 dilim de ekmek. Sonraaaaaa patlamış mısır yedim.Slim İn 6 yaptım 20 dakika, 30 tane mekik çektim. Biraz telafi etmişmidir mısırı. Sonra müziği açtım,10 dakika oynadım. Kızımdan grip bulaştı galiba gece çok hastalandım boğazım tıkandı, başım ağrıdı, uyuyamadım. Sabah sirkeli su da içemedim. Hala çok iyi hissetmiyorum kendimi. Sabah 1 dilim ekmek, çok az peynir, 3 zeytin yedim. Su içmeye çalışıyorum şimdi de.(Ne kadar uzun oldu demi)
elme beni acıktırıyor. reglimin son günlerindeyim bende açlık fena oluşmuştu.kizlar bnde hep tok hissediyodm kendimi bu 2 gundur cok acikiorum
Midem kaziniyor, acliktan basim donuyor. Yiyorum bende biraz biseyler.
Az once yarim pogca yedim ara ogun olarak. Elma falan kesmiyo beni hic
çok geçmiş olsun canım.Bugün hiç su içemiyorum kızlar. Hiç canım istemiyo. Az önce 4 tane yulaflı bisküvi yedim. Doktora gittim. Antibiyotik başldı. Boğazım çok kötü.
eveeeeeeeeeet kızlar biraz geçmişi okudum ve masa başı çalışanların sorunları hep aynı burayı takip edip aranıza katılmak istiyorum
eveeeeeeeeeet kızlar biraz geçmişi okudum ve masa başı çalışanların sorunları hep aynı burayı takip edip aranıza katılmak istiyorum