Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

20 gün ne ola ki.
pastacım zaten bizde yediklerimizi yazıyoruz burda ama kalori hesabı yapmıyoruz.

Canım hani diyorlar ya 20 gün az yemeye alışınca bünyen alışıyor ve eskisi kadar yiyemiyorsun bilr, onu diyorum ben başlayalı 40-45 gün falan oldu eskisi gibi gözüm doymaz şekilde değilim....
Biz kalori hesap etmesek de zaten tercih ettiğimiz şeylerle aynı şeyi yapmış oluyoruz az ama kalorisi düşük şeyleri sıkı tüketiyoruz .....Ben kalori kalori takip etmesem de kaloriz bazında da ikkat ediyorum günlük 100-1200 kaloride kalmasını sağlamaya çalışıyorum vücuduma girenleri.....

tabi ki
sabah 05:00 gibi bir incir 1 bardak su ile
Kahvaltı 08:00 3 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 3 kaşık lor peyniri 1 haşlanmış yumurta istediğin kadar domates salatalık
10:00 1 meyve 2 ceviz
öğle yemeği : 1 su bardağı yoğurt 1 kase salata + 1 porsiyon etli sebze yemeği
15:30 1 çay bardağı süt veya yoğurt 1 meyve
Akşam yemeği : Öğlenin aynısı
yemekten 2 saat sonra 1 çay bardağı süt veya yoğurt 1 meyve

ama sanırım sizin yaptıklarınız daha düşük kalori

canım sitenin adresini yazarmısın bende hesaplayım.

cnm kalori ihtiyaci yaz gugila, birkac siteden hesapla hepsi farkli veriyor, birbirine yakin degerler. Cikan degerler kadar alirsan gunluk kilonu koruyosun, 300-500 eksik alirsan zayifliyosun
kaloricetveli net benim en begendigim site

biz bundan az yiyoruz yaww

ayyyy biraz kalorilere baktım da . biz yemek yerken ne kadar da masum görünüyorlar
ama hiç masum değiller. küçük küçük şeyler çok kalori ya.
1 dilim kepek ekmeği bile 60 kal.
gerisini siz düşünün.

20 gün ne ola ki.
pastacım zaten bizde yediklerimizi yazıyoruz burda ama kalori hesabı yapmıyoruz.

evet yazılıyor da ben bazen fire veriyorum. üşengeçlik var ama şunu eskiden beri hep yapıyorum paketlerin üstündekileri kalorilere dikkat ediyorum .ekmek paketinde süt paketinde hep bakarım onlara . o da biraz dengeliyor beni.
nabersiniz kızlarrrr

iyidir canım senden nbr nasılsın?

arkadaşın doğum günüydü buğün 1 dilim pasta yedim ara öğün oldu. kola içmedim ama bana kocaman bir alkış.

buralardayım cnm sabah kepek ekmeğine peyniri tost yedim öğlen form çubuk kraker 2 lokum yedim 2 litre suyum bitecek:92:

öğlen çubukla doymuşsun. ne güzel. ben öğünleri geçiştirirsem dengem bozuluyor. sonra çok yiyorum .ben yemek saatlerinde yemek yicem illaki. geçiştirirsem gözüm döner ne bulursam ağzıma atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…