- 29 Aralık 2008
- 814
- 0
- 44
merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ben de masa başı çalışıp kilo vermek isteyenlerdenim beni de aranıza alırsanız sevinirim belki kilo vermeme bir vesile olur
simurgh öğlen yemek yemeyip araştırmalarmı yaptın güzel birgiler için teşekkürler
öğlen yayla çorbası salata ve 1 tane mercimekli kısır 1 dilim de kepek akmaği yedim.
geçmiş olsun bir dilim pasta inşallah iyidir şimdi annen.
selam bayanlar nasılsınız?
dün işe gelemedim. pazar gece annem biraz fenalaşatı acile gittik. dün de gözümün önünden ayırmak istemedim.
kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın.
geçmişi okumaya çalıştım ama sürekli birileri geliyor doğru dürüst bakamadım.
simurgh senin adına sevindim. gözün aydın.memeleket hasreti bitiyor inşallah.
Geçmiş olsun pastacım.
cnm, gecmis olsun, merak ettim seni,pasta kaytarmazdi dedim, mazeretin varmis.
Kizlar, kalori sayimi ile diyet yapan varmi daha once, faydali oluyormu.
canım ben bir ara denedim. verdim biraz da sonra her gün her gün yediklerimi yazmak kalori cetvelinden kontrol etmek zor geldi. öyle kaldı.
takip ederim dersen iyi bir yöntem gibi
valla biraz heveslendim...takip ederim ben.
Bir sitede her aktivitenin nekadar kalori harcattigini ve hangi besinlerin kac kalori oldugunu gosteren tablolar vermis. Ise yariyosa yapiym...
Merhaba kızlar
aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum, Pastam çok geçmiş olsun canım,
Sabah ara öğünde tarçınlı yoğurt yedim
Öğlen 1 salatalık iki domates bir etimek ve ziyaretime gelen oğlumun kekinin ucundan azıcık tattım....
20 gün olayını mantıklı buluyorum, insan zamanla alışıyor ben bunlarla öğlenleri doyma hazzını hissedeceğimi tahmin bile etmezdimmm....
ben de kalori saymaya çalışıyorum ama deneyileriminsonucuu yazamam çünkü yeni başladım elimde bir diyet programı var 1700 kalori ona uymaya çalışıyorum bir hafta oldu başlayalı bakalım inş herkes istediği kiloya ulaşır