Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben sabah kalktığımda kuru kayısı yerim ve üstüne büyük bardak ılık su içerim faydası olur genelde ama bünyeye göree de değişiyor kahve ishal olduğunda verilir mesela ama ben kahve içiyim ishal olurummm

benim ev yapımı poaçam vardı sabah onu yedim yanınada şekersiz çay
iki tane de kuru kayısı yedim
bu arada ben artık çayı kahveyi herşeyi şekersiz içmeye alıştım

Bence bugün zeytinyağl kabak veya pırasa yemeği ye bütün gün. Kabızlığıa iyi gelir tuvalete çıktıktan sonra yarın tekrar tartıl bakalım.

57'den az görünüyordu canım. bu durumda beni 56,5 sayın, ben de ilk haftadan biraz motive olmuş olayım

dijital baskül kullananlar tavsiyelerinizi alabilir miyim? neler kullanıyorsunuz? memnun musunuz???

Sabah sirkeli su içtim. 2 dilim ekmek eşliğinde kahvaltı yaptım. Su içmek istemiyorum bugün hiç. Sanırım üşüttüm biraz. Dün azıcık rüzgarda kaldım. Az önce 1 tane kuru kayısı yedim.

yarın sabahtan itibaren deniyeyim düzenli olarak, inşallah işe yarar canım

KARA LISTE
Bildirim yapmayanlar sizi bekliyoruz hanimlar haydiii
darkwomen
yordam
yagmury
mutlukiz
green33
benben
aysebahar
bir dilim pasta
anofel20
yercekimlikaranfil

sabah ılıksirkeli su biraz peynir 3 zeytin salatalık domates. çok az ekmek
aç karnına altın çilek yedim 5-6 tane yeni aldım da yanlış anlşılmasın meyvesi.
ara öğünde kakolu süt.
1 litre su.
az önce 5 tane altın çilek.
haftasonu aktarcı kız öğünlerden yarım saat önce ye dedi. altın çileği bende az önce yedim.

altincilegin faydasi olacakmi bakalim, turkiyeye dondugumde ben de alayim fayda saglarsa

bende merak ediyorum faydası olursa bende deniyim ben tadına bakmıştım fena da değil tadı

Ben dün baya bir kaçırdığımdan ipin ucunu karacivdanlıyım kendime bu gün
Sabah ılık sirkeli suyumu içtim kahvaltıda bir yumurta, biraz sonrası bir yeşil ekşi elma
Arada yarım salatalık
Öğlen 1,5 salatalık iki domates...
Çok su içemedim ama arada bitki çayımla bir iki bardak suyumu da içtim, öğleden sonra 1:00 gibi sütümü içeceğim ara öğün olarak...

Ara öğünün saati 15:00 dir eksik yazdım.

Bu arada bi kişi daha lapa yapmıştı onun sonucunu da çok merak ediyorum, hadi kızlar tamamlayın bildirimleri da bitsin şu hasret çizelgeyi çok merak ediyorum...

bu gün ne hikmettir anlamadım sürekli forumdayım ama bir türlü yazamadım menümü

dün çok yemedim ama ters vakit yedim herşey alı üst oldu

kahvaltı(11 de): iki dlim ekmek peynir,dom, salatalık ,zeytin(bu defa zeytin 3-4 tane fazla oldu)
öğle(4 de)atlıcanlı köfteli yemek, yanında yoğurt, ekmek
akşam(9a geliyordu saat):taze fasulye,ekmek, birazcık dondurma

11 den sonra 2 saat yürüyüş yaptım, eşofmanımla suyum çıktı

öğlen yemeğinde kıymalı biber dolması varmış hiç sevmiyorum burda çıkan yemekleri ben
zaten yiyemiyordum şimdi hiç yemiyorum
sanırım öğlen yemeğim special k olacak

benim ev yapımı poaçam vardı sabah onu yedim yanınada şekersiz çay
iki tane de kuru kayısı yedim
bu arada ben artık çayı kahveyi herşeyi şekersiz içmeye alıştım

çok iyi etmişsin canım bende bırakalı 3 yıl oluyor bundan sonra şekerli çay içemiceksin, eşim şekerli içiyor bi kaç kere yanlışlıkla içtim içim bulandı nasıl içiyorsun şekerli dedim, çok iyi olmuş şekeri bırakman

öğlen yemeğinde kıymalı biber dolması varmış hiç sevmiyorum burda çıkan yemekleri ben
zaten yiyemiyordum şimdi hiç yemiyorum
sanırım öğlen yemeğim special k olacak

evden köfte getirmeyi düşünür müsün, ben tam gün çalıştığımda öyle yapıyordum, iki dilim arasına 3 köfte yanında ayran iyi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…