günaydın kızlar
herkesin anneler günü kutlu olsun.
sabah tartıldım ama maalesef 300 gr almışım kilom 75,300 kg biraz üzüldüm ama vücudum şişmiş olabilir.
çünkü bu sıralar ayıptır söylemesi tuvalet problemim var ne yapmam lazım bilmiyorum
günaydın kızlar
herkesin anneler günü kutlu olsun.
sabah tartıldım ama maalesef 300 gr almışım kilom 75,300 kg biraz üzüldüm ama vücudum şişmiş olabilir.
çünkü bu sıralar ayıptır söylemesi tuvalet problemim var ne yapmam lazım bilmiyorum
Ben bişi yemedim bu sabah
Eşimle tartıştık akşam canım bişi yemek istemiyor
Tesekkur ederim...Yeniden dogmus gibi din uyandim bu sabah, verdigimiz kararin hafifligiyle. Onumuzdeki haftadan cok umutluyum, birdahaki pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorrum...
yarenay bende de ibreli tarti var 57 den az gorduysen 56.5 say, cok gorduysen 57.5 say. Grama bakamiosun maalesef o tartilarda, bende de ayni problem var.
ben sabah kalktığımda kuru kayısı yerim ve üstüne büyük bardak ılık su içerim faydası olur genelde ama bünyeye göree de değişiyor kahve ishal olduğunda verilir mesela ama ben kahve içiyim ishal olurummm
Bence bugün zeytinyağl kabak veya pırasa yemeği ye bütün gün. Kabızlığıa iyi gelir tuvalete çıktıktan sonra yarın tekrar tartıl bakalım.
listeyi çok merak ediyorum
sabah ılıksirkeli su biraz peynir 3 zeytin salatalık domates. çok az ekmek
aç karnına altın çilek yedim 5-6 tane yeni aldım da yanlış anlşılmasın meyvesi.
ara öğünde kakolu süt.
1 litre su.
az önce 5 tane altın çilek.
haftasonu aktarcı kız öğünlerden yarım saat önce ye dedi. altın çileği bende az önce yedim.
sabah ılıksirkeli su biraz peynir 3 zeytin salatalık domates. çok az ekmek
aç karnına altın çilek yedim 5-6 tane yeni aldım da yanlış anlşılmasın meyvesi.
ara öğünde kakolu süt.
1 litre su.
az önce 5 tane altın çilek.
haftasonu aktarcı kız öğünlerden yarım saat önce ye dedi. altın çileği bende az önce yedim.
benim ev yapımı poaçam vardı sabah onu yedim yanınada şekersiz çay
iki tane de kuru kayısı yedim
bu arada ben artık çayı kahveyi herşeyi şekersiz içmeye alıştım
öğlen yemeğinde kıymalı biber dolması varmış hiç sevmiyorum burda çıkan yemekleri ben
zaten yiyemiyordum şimdi hiç yemiyorum
sanırım öğlen yemeğim special k olacak