Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bu gün ne hikmettir anlamadım sürekli forumdayım ama bir türlü yazamadım menümü

dün çok yemedim ama ters vakit yedim herşey alı üst oldu

kahvaltı(11 de): iki dlim ekmek peynir,dom, salatalık ,zeytin(bu defa zeytin 3-4 tane fazla oldu)
öğle(4 de):patlıcanlı köfteli yemek, yanında yoğurt, ekmek
akşam(9a geliyordu saat):taze fasulye,ekmek, birazcık dondurma

11 den sonra 2 saat yürüyüş yaptım, eşofmanımla suyum çıktı

kilo bildirimi yapicakmisin cnm...

Biri bana dur desin kızlar. Yemeğe gidince kendimi tutamıyorum.Öğlen yarım kase ezogelin çorba, 1 tane kadınbudu köfte, 1 dilim ekmek ve 2 tane şekerpare tatlısı yedim ya yedikten sonra pişman oluyorum.

oglen bende biraz cok yedim sanirim...
yarim kase mantar corbasi+yarim tavuk gogus haslanmis+3 kasik pilav+yarim bardak fanta
Ustune az sekerli turk kahvesi (haftada 1 -2 iciyorum)
1 lt su bitti.
Oyle yemegi oncesinde saat 10 da 2 adet kuru kayisi yemistim ara ogun olarak

Biri bana dur desin kızlar. Yemeğe gidince kendimi tutamıyorum.Öğlen yarım kase ezogelin çorba, 1 tane kadınbudu köfte, 1 dilim ekmek ve 2 tane şekerpare tatlısı yedim ya yedikten sonra pişman oluyorum.

sekerpare disinda abarti bisey yok bence, onu da 1 tane yeseymissin keske...

kızlar ben yeniyim.masa başında oturarak ne şekilde kilo verdiniz...bende öğlen yemeğine çıkınca kendimi tutamıyorum...desteklerinizi bekliyorum..

simurg son kilomu mesaj attım. Tartıya çıkınca hayal kırıklığına uğradım sanırım haftasonunun katkısıydı bana.Ama napalım pes etmek yok diyete devam.:KK9:
Öğle 1 büyük tabak tarhana çorbası, 1 tavuk budu, birazda çilek yedim.

selam kızlar
bugünkü menümü bildireyim size
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 dilim peyni 1 domates ve salatalık 5 adet zeytin ve şekersiz çay
öğle1 kase şehriye çorbası 3 kaşık patatesli tavuk göğüs eti 2 kaşık makarna
ara öğünümde 7 adet çilek yiycem akşamada pırasa yemeği var :KK34:

simurg son kilomu mesaj attım. Tartıya çıkınca hayal kırıklığına uğradım sanırım haftasonunun katkısıydı bana.Ama napalım pes etmek yok diyete devam.:KK9:
Öğle 1 büyük tabak tarhana çorbası, 1 tavuk budu, birazda çilek yedim.

yvas yavas vermek daha iyi diye avutuyorum kendimi ben de, bu hafta ayni kilom verememisim, ama vazgecmek yok.

kızlar ben yeniyim.masa başında oturarak ne şekilde kilo verdiniz...bende öğlen yemeğine çıkınca kendimi tutamıyorum...desteklerinizi bekliyorum..

cnm, sayfaya bastan itibaren bir goz gezdir istersen, bazi kurler uyguluyoruz, lahana kuru, elma sirkeli su kuru, pirinc lapasi kuru,vs. Bunlarin miktarlari ve tariflerini gecmis sayfalarda bulabilirsin.
Onun disinda yapabildigimiz kadar spor, hareket. malum isyerinde hareketsiziz. Ben artik evde masada yemek yerken bile bacaklarimi indirip kaldiriyorum, sirf hareket olsun diye. Karnimi kasiyorum bide otururken. gunluk su tuketimimi 2 ltye cikardim, bazi arkadaslar 3 lt iciyor.
Aklima gelenler bunlar.

evden köfte getirmeyi düşünür müsün, ben tam gün çalıştığımda öyle yapıyordum, iki dilim arasına 3 köfte yanında ayran iyi oluyordu

sabahları bir şeyler hazırlamak çok zor oluyor kızı okula bırakıyorum onun teleşıyla hazırladıklarımı bile unutuyorum bazen

Kizlaar,
Bildirim yapmayan 9 kisi var,
Tabloyu 3 te yayinliyordum normalde ama bu aksam biraz gecikicez sanirim.

sabahları elma sirkeli ballı su ve 2 litre su içmeye başladım.ekmekte yemiyorum.ama sporsuz hiçbirşey olmuyor.onada zamanım yok malesef...:KK43:

öğle:
3 yemek kaşığı bezelye yemeği
bool salata
yoğurt
ekmek yemedim mutluyum :KK69:
düğüne az kaldı baya azalttım yediklerimi ha gayret:21:

sabahları elma sirkeli ballı su ve 2 litre su içmeye başladım.ekmekte yemiyorum.ama sporsuz hiçbirşey olmuyor.onada zamanım yok malesef...:KK43:

Bencede spor paklar bizi, ne yapip edip zaman yaraticaz. Insan hareketli oldukca daha enerjik oluyor. Sunu da unutmayin kizlar. Kilo aldikca hareket etmeye useniriz.Cunku vucudumuzun tasidigi yuk artiyor kilo aldikca, ama spor yapmaya baslayip inceldikce daha kolay olacak. onemli olan baslamak.

geçmişi okuyordum ne kadar ilerlemişsiniz. ara ara yazbiliyorum maleseef.
öğlen mercimek çorbası 1 tane lahmacun salata. aslında çorbayla doydum ama lahmacunu söyleyince iptal ettirmedik arkadaşlarla.
1,5 litre su.
altın çilek meyvesini ara ara kullanıyorum çok faydalı google amcaya yazın bakın faydalarını görceksiniz. hafasonu aktardan alırken kız dediki her öğünden yarım saat önce 5-6 tane ye su iç dedi. yağ yakıyor dedi ama. kimi tok tutuyor diyor. valla çok faydalı olduğu için ben buldukça az az alıyorum. her yerdede bulunmuyor.
kızlar birbirimizi nasıl da destekliyoruz. yediklerimizi yazdığımız iyi oluyor bence.
simurghcum saat 3 de mi yine bildirim.

şenaykaya geçmişi okursan çok iyi olur. faydalı şeyler var.
bir kere hayatından normal ekmeği çıkar hiç duramıyorsan tam tahıllı ya da kepekli ekmeklerden falan al. günlük 3 litre su iç.
ve sabahları açken sirkeli limonlu ılık su iç. içebiliyorsan akşam yatarken de iç.
malum burdakiler çalışan olunca spora pek vakti kalmayan bayanlar var. ev iş çocuk koşoşturan kişileriz. benim yumurcak biraz büyüsün ben biliyorum ona napıcamı babasına bırakıp yürüyüşe gitcem. spor salonuna yazılcam diye plan yapıyorum şimdilik.

mim_kbr bence cuma gelmeden lapaya başla burda anlattıklarına göre 1,5-2 kg farkettiriyormuş.
yapayım dedim ama bir türlü kısmet olmadı. büyük gün cuma senin için.

X