slm kızlar bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm. eminim benim gibi sabah 8 akşam 5 sürekli bilgisayar karşısında oturup basenleri genişleyen çoktur. haydi bu durumda olanlar hergün neler yapabiliriz burada paylaşabiliriz. akaşama kadar hareket yok. zaten eve yorgun gidiyoruz evde de bi koşuşturma saat olmuş 11 haydi yatağa.
gün içerisinde neler yapıyorsunuz.
geçmişi okuyordum ne kadar ilerlemişsiniz. ara ara yazbiliyorum maleseef.
öğlen mercimek çorbası 1 tane lahmacun salata. aslında çorbayla doydum ama lahmacunu söyleyince iptal ettirmedik arkadaşlarla.
1,5 litre su.
altın çilek meyvesini ara ara kullanıyorum çok faydalı google amcaya yazın bakın faydalarını görceksiniz. hafasonu aktardan alırken kız dediki her öğünden yarım saat önce 5-6 tane ye su iç dedi. yağ yakıyor dedi ama. kimi tok tutuyor diyor. valla çok faydalı olduğu için ben buldukça az az alıyorum. her yerdede bulunmuyor.
kızlar birbirimizi nasıl da destekliyoruz. yediklerimizi yazdığımız iyi oluyor bence.
simurghcum saat 3 de mi yine bildirim.
Gün içerisinde masa ve bilgisayar başında sürekli oturup kilo almak bıktım artık... diyet kelimesini hayatima sokuncada daha cok yemek yeme hırsı oluyor bende(
3de bildirim yapicaz da bu hafta cok fire verdik. 9 kisi bildirmedi. Bir Dilim Pasta, yordam, green33 de gelmedi
canım bildirim yapmayanlara boş çizgi çek geç belki pc.yi açamaya vakit bulamamışlardır.
15 dk var.ay ben 200 gr da aldım ya hiç heyecanlı değilim.
ece form plus almış kullanan varmı bizde alsakmı ki
simurgh o kadar sıcak bir ülkede nasıl çalışıyorsun. sıcaktan yiyemezsin. bol bol su tüketirsin. hiç dondurmada yemiyorsun kız. yazmıyorsun da yiyormusun yoksa gizli gizli.
form çayların hepsinin işlevi aynı demekki yemekten sonra bozuyor herkes cır cır. ama çok kullanmamak lazım bence. bağırsaklar alışırsa tembelleşir.
Arabayla 1 saat isyerim, 45 km. Yurumek imkansiz.
aseni duvara vurmak nasil bisey yaa. ilk kez duyuyorum...gobek atar gibimi, yandan yandan...bi tarif edermisin.
simurg çizelgeyi yayınlamışsın eline sağlık. Peki bu hafta en çok kilo veren kim acaba?
simurgh elşne sağlık güzel olmuş eksilerdeyim yine.
selam canim,
bende ayni sen gibi 1 saatlik uzaklikta bir yerde calisiyorum. Aynen bende arabayla gidip gelmek zorundayim... bende 8:00 - 17:00 calisiyorum, eve git yemek yap, biraz dinlen diyene kadar vakit geciyor. Bende sismeye baslayan göbegimden rahatsizim... simdi onu eritmek icin gecen hafta spora basladim.
Belki sende firsat bulup yapabilirsen, faydasi olabilir. Burda forumda buldum bende. Slim in 6 diye bir fitnes programi var, hic hareket etmiyoruz ya inan o bana cok hareket getirdi.. sende deneyebilirsin.. istersen bu programi youtube da ara ve oradan yapmaya calis..
Inan senin durumunu gayet iyi anlayabiliyorum... umarim su fazla kilo ve göbislerden kurtuluruz... bu arada ben anne bile degilm daha.. yani hamile olmadan önce vücudumu SIKILASTIRMAK istiyorum...
bol hareketli günler diliyorum- sevgiler
ofisteyim, klimali ortam yani, calisirken anlamiyorum sicagi. suan 42 derece ama etkilemiyo icerdeyken. Dondurma yemiyorum, cok severim ama almiyorum.Almayinca da aklima gelmiyo, cok guzel dondurma da yok burda. Ben mado kesme dondurma severim zaten, baska dondurma yemem fazla.