- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
ekle canım ekle yoksa kafayı yicem bu kilolarla...67 küsür ama tam bilmiyorum
herkese günaydın kızlar
ben geçen hafta biraz kaçırdım o yüzden sabah tartıya çıkmaya korktum. çıksammı çıkmasam mı derken birden kendimi tartının üzerine attım ve o hazin tabloyla yüz yüze geldim. 500gr almışım ve 67 kilo olmuşum tekrar.canım sıkkın moralim bozuk anlayacağınız. ama anlamadığım bişey var, geçen hafta 4 gün 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım azcık yemek ölçüsünü kaçırdım hemen tekrar kilo aldım bu kadar yürüyüş nereye gitti peki ?
bugünden başlayarak kendimi sıkıp aldığım şu 500 gr mı vermeliyim. simurgcım beni o listeye ibretlik diye ekleyiver canım
Liste icin gerekli bilgiler:
1-Baslangic kilosu (25.04.2011 Baslangic tarihimiz)
2-Mevcut Kilo (09.05.2011)
3-Hedef Kilo
4-Boy
teşekkürler desteğin için canım. yanlız kızlar bişey itiraf edeyim. geçen hafta ağzıma bişey götürürken aklımda olan tek şey, pazartesi kilo bildirimi var dikkatli ye, diye kendime telkinde bulundum. sanırım bu listenin alenen yayınlanması ve herkesin birbirinin verdiği kilolaları görüyor olması bende rejimi daha ciddiye almama sebep oldu, iyi de oldu yani. daha öncesinde kilo versemde alsamda sadece ben biliyordum ve rejimi bozmam daha kolay oluyordu. bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?Anticim moral bozma, tek kilo alan sen degilsin, aldigin kilo bile degil 500 gr. Bence 0.5-1 kilo oynuyor zaten, normal. Devam guzelim devam...
Senaycim hosgeldin...Bugun kilo bildirim gunumuz, istikrarli bir sekilde aramizda olacagineinaniyorsan ve bgn tartildiysan seni de ekleyelim listeye...
Ahhh cidocum ahh, cennette yerin hazir haaa...Bak vesile oldugun islere...
teşekkürler desteğin için canım. yanlız kızlar bişey itiraf edeyim. geçen hafta ağzıma bişey götürürken aklımda olan tek şey, pazartesi kilo bildirimi var dikkatli ye, diye kendime telkinde bulundum. sanırım bu listenin alenen yayınlanması ve herkesin birbirinin verdiği kilolaları görüyor olması bende rejimi daha ciddiye almama sebep oldu, iyi de oldu yani. daha öncesinde kilo versemde alsamda sadece ben biliyordum ve rejimi bozmam daha kolay oluyordu. bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?
teşekkürler desteğin için canım. yanlız kızlar bişey itiraf edeyim. geçen hafta ağzıma bişey götürürken aklımda olan tek şey, pazartesi kilo bildirimi var dikkatli ye, diye kendime telkinde bulundum. sanırım bu listenin alenen yayınlanması ve herkesin birbirinin verdiği kilolaları görüyor olması bende rejimi daha ciddiye almama sebep oldu, iyi de oldu yani. daha öncesinde kilo versemde alsamda sadece ben biliyordum ve rejimi bozmam daha kolay oluyordu. bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?
kilo bildirimi heyecanıyla unuttumKimse ne yedigini yazmadi bugun
Liste icin gerekli bilgiler:
1-Baslangic kilosu (25.04.2011 Baslangic tarihimiz)
2-Mevcut Kilo (09.05.2011)
3-Hedef Kilo
4-Boy