Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kalkabiliyorsanız sabahları erken kalkıp yapın sporunuzu kızlar, tüm günü dinç ve enerjik geçirmenize de yardımcı olur. en azından bende öyle bir etkisi var bu işin :KK16:

herkese günaydın kızlar
ben geçen hafta biraz kaçırdım o yüzden sabah tartıya çıkmaya korktum. çıksammı çıkmasam mı derken birden kendimi tartının üzerine attım ve o hazin tabloyla yüz yüze geldim. 500gr almışım ve 67 kilo olmuşum tekrar.canım sıkkın moralim bozuk anlayacağınız. ama anlamadığım bişey var, geçen hafta 4 gün 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım azcık yemek ölçüsünü kaçırdım hemen tekrar kilo aldım bu kadar yürüyüş nereye gitti peki ?
bugünden başlayarak kendimi sıkıp aldığım şu 500 gr mı vermeliyim. simurgcım beni o listeye ibretlik diye ekleyiver canım:KK43:

merhaba kızlar bende sizin gizli takipçinizim :) takip ediyordum fakat üye değildim...masa başında şişmeye başlayınca artık dur demenin zamanı geldiğini düşündüm ve kabul ederseniz aranıza katılmak istedim...herkese sevgiler...

Anticim moral bozma, tek kilo alan sen degilsin, aldigin kilo bile degil 500 gr. Bence 0.5-1 kilo oynuyor zaten, normal. Devam guzelim devam...
Senaycim hosgeldin...Bugun kilo bildirim gunumuz, istikrarli bir sekilde aramizda olacagineinaniyorsan ve bgn tartildiysan seni de ekleyelim listeye...
Ahhh cidocum ahh, cennette yerin hazir haaa...Bak vesile oldugun islere... :KK69:

Günaydın kızlar ben daha tartılamadım öğle tatilinde tartılıcam. Genelimiz haftasonu biraz abartmışız galiba. Benimde cumartesi akşama misafirim vardı çok abartmamaya çalıtım, pazar günü annelere gittik yemeğe anneme akşam çayına kayınvalideye.Annemde yemeği az az yedim ama akşam kayınvalidem çayın yanına çörekle kek yapmıştı. İkisindende zorla yedirdi birer dilim yemeyince küsüyor sanki beğenmiyormuşum gibi. Mecburen yedim. Bende tartılmaya korkuyorum bütün hafta boşa gitti gibi geliyor bana.

herkese günaydın kızlar
ben geçen hafta biraz kaçırdım o yüzden sabah tartıya çıkmaya korktum. çıksammı çıkmasam mı derken birden kendimi tartının üzerine attım ve o hazin tabloyla yüz yüze geldim. 500gr almışım ve 67 kilo olmuşum tekrar.canım sıkkın moralim bozuk anlayacağınız. ama anlamadığım bişey var, geçen hafta 4 gün 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım azcık yemek ölçüsünü kaçırdım hemen tekrar kilo aldım bu kadar yürüyüş nereye gitti peki ?
bugünden başlayarak kendimi sıkıp aldığım şu 500 gr mı vermeliyim. simurgcım beni o listeye ibretlik diye ekleyiver canım:KK43:

moral bozmak yok:KK31: bende çok yürüdüm bu hafta pazar gününe kadar baya da dikkat ettim ama 600 gr vermişim daha fazla bekliyodum çünkü değişimler var vücut ölçülerimde kasa dönüşüyordur sen sakın yürümeni kesme çok faydalı:nazar:

Anticim moral bozma, tek kilo alan sen degilsin, aldigin kilo bile degil 500 gr. Bence 0.5-1 kilo oynuyor zaten, normal. Devam guzelim devam...
Senaycim hosgeldin...Bugun kilo bildirim gunumuz, istikrarli bir sekilde aramizda olacagineinaniyorsan ve bgn tartildiysan seni de ekleyelim listeye...
Ahhh cidocum ahh, cennette yerin hazir haaa...Bak vesile oldugun islere... :KK69:
teşekkürler desteğin için canım. yanlız kızlar bişey itiraf edeyim. geçen hafta ağzıma bişey götürürken aklımda olan tek şey, pazartesi kilo bildirimi var dikkatli ye, diye kendime telkinde bulundum. sanırım bu listenin alenen yayınlanması ve herkesin birbirinin verdiği kilolaları görüyor olması bende rejimi daha ciddiye almama sebep oldu, iyi de oldu yani. daha öncesinde kilo versemde alsamda sadece ben biliyordum ve rejimi bozmam daha kolay oluyordu. bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?

teşekkürler desteğin için canım. yanlız kızlar bişey itiraf edeyim. geçen hafta ağzıma bişey götürürken aklımda olan tek şey, pazartesi kilo bildirimi var dikkatli ye, diye kendime telkinde bulundum. sanırım bu listenin alenen yayınlanması ve herkesin birbirinin verdiği kilolaları görüyor olması bende rejimi daha ciddiye almama sebep oldu, iyi de oldu yani. daha öncesinde kilo versemde alsamda sadece ben biliyordum ve rejimi bozmam daha kolay oluyordu. bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?

Kesinlikle ben de senin gibiyim, buraya ne yesem yaziyorum, ve birsey yerken kizlar neder diye dusunuyorum,(nasil korkuttuysaniz gozumu) :KK1:

evet bende öyle oluyorum bildirimde bulunacağım diye dikkat ediyorum kaçırırsam da başka öğünde telafi etmeye çalışıyorum ben önceden bi ipin ucunu kaçırınca toparlayamazdım çok iyi gidiyoruz yeme düzenimiz oturuyor. önceden fazla fazla yiyip boşuna vücumu yoruyormuşum diye düşünüyorum artık:KK1:

Kimse ne yedigini yazmadi bugun :KK56:
kilo bildirimi heyecanıyla unuttum:KK52:
1 dilim kepekli ekmeği bitiremedim içini bıraktım
yarım yumurta
yarım kk peynir
tarçınlı süt

ilk başladığım kahvaltıya göre çok azla doyuyorum artık:KK64:
yeşil çay içiyorum şimdi de:KK68:

şenaykaya hoşgeldin aramıza
kızlar yoğunum pek yazamaıyorum ara ara okumaya çalışıyorum. az önce ara öğün süt içtim kakolu.
su içmeye devam.

Sabah 1 bardak su,1 dilim ekmek,azda peynir yedim.Sanırım spora ağırlık vermem lazım geçen hafta hiç spor yapamadım sanki hiç kilo veremedim gibi geliyor.

günaydın kızlar
herkesin anneler günü kutlu olsun.
sabah tartıldım ama maalesef 300 gr almışım kilom 75,300 kg biraz üzüldüm ama vücudum şişmiş olabilir.
çünkü bu sıralar ayıptır söylemesi tuvalet problemim var ne yapmam lazım bilmiyorum :KK50:

X