Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Gunaydin kizlaaar,
ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN
Sabah tartildim, gram oynamamisim. Gerci tartiya da hic guvenmiyorum. Sabah uyanir uyanmaz ciktim 58 gosterdi, kahvaltimi yaptim, giyindim, birdaha ciktim ustune 57.5 idim Bisey anlamadim ben bu isten.
Bu arada aksam bir tabak dolusu gunah cikarma yemegimden yedim. sonra biraz aciktim,yarim kase tarcinli yogurt yedim. Hakkaten cok tok tutuyormus, ilk kez denedim. O kadarcik yogurtla bir koca ogun yemisim gibi doydum. Sabah sirkeli su icmedim. yagsiz kepekli tost+cay+1yumurta
BILDIRIMLERI BEKLIYORUM KIZLAAAR, 1.KIM OLACAK BAKALIM BU HAFTA

günaydın günaydın günaydın herkeze
teşekkürler simurgh bütün annelerin ANNELLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
cuma akşam misfir gelince cozutmaya başladım c.tesi konya gezisinde de cozuttum.
yani hafta sonu çok kaçamakla geçti.
bildiriyorum 60,4 şu sondaki 4 rakamı 64 gibiymişim gibi gözüküyo bana.
bu hafta çok sıkmam gerekecek açığı kapatmak için. offf offf
simurgh seninde benden aşağı kalır yanın yok bütün düzeni bozmuşsun beim gibi. bakalım diğer kızlar naptı h.sonu.

offf sorma yaa, valla bu cuma bozdum bende ama cumartesi pazar iyiydim, genede gram dusmemis kilom. Ama bu hafta hareketimi arttirdim biraz, koltukta otururken bile bacaklarimi hareket ettiriyorum. miskinligim kayboldu, enerjik hissediyorum. Bu aksam gene yuzucem. Bu arada burda gunduz sicaklik 45 dereceyi buluyor
Bu haftaya kilo vermememe ragmen iyi basladim,moralim ve enerjm yerinde
Kilonu ekledim listeye...

Günaydın Arkadaşlar
herkese cok güzel bir hafta geçirmenizi dileyerekten akşam kaşarlı kıymalı pide yememe ragmen sabah tartıldığımda 49,60 idim. Yaaa çok mutlu oldum sabah ise kendimi ödüllendirmek için (önce sizlere bahsettiğim)) kotumu giydim...

GÜNAYDIN GÜNAYDIN TOPİĞİMİZİN GÜZEL KILZARI GÜZEL ANNELERİ
ANNELER GÜNÜNÜZÜ BEN DE KUTLUYORUMMM.

bEN DÜN TARTILDIM, 73,50 SONUÇ HOŞUMA GİTTİ ANCAK TARTILDIKTAN SONRA BEN BAYA Bİ KAÇAMAK YAPTIMŞİMDİ KORKUYORUM TARTILMAYA O YÜZDEN BU GÜN KARAVİCDANLYIIM KENDİME. KISITLAMAYA GİTTİM, BU GÜN PEK YAZAMAM YOĞUN OLACAĞIM ÖĞLE ARASI OKURUM GÖRÜŞMEK ÜZERE...

simurgcum aman neşen yerinde olsunda nasılsa zayıflarsın ne güzel geçmiş haftasonun bak buğünde iyisin maşallahhh

Günaydın herkese. Ben de hafta sonu bol bol kaçamak yaptım. Hiç kilo veremedim. Ama baktım da yalnız değilim. Bu hafta biraz daha sıkmak gerekiyo anlaşılan. Simurgh cum beni de yazarmısın canım . Geçen haftanın aynısı. 64.1 gram değişiklik yok . Ama en azından almamışız diyip teselli edelim bari kendimizi

simurgcum aman neşen yerinde olsunda nasılsa zayıflarsın ne güzel geçmiş haftasonun bak buğünde iyisin maşallahhh

Ben gecen hafta 1.5 kilo verdim zaten, bu hafta uzulmedim veremedim diye. Vicdanim rahat, eskiye gore cok az yiyorum, Buhafta ici lapa yapicam 2 gun, birdahaki pazartesiye bi degisiklik olur umarim 1 kilo falan. Zaten hhizli kilo verme niyetinde degilim.
Temmuz ortasi Turkiyeye kesin donus yapiyoruz bu arada
tam 2 ay sonra yani. Ozamana kadar ideal kiloma ulasmayi hedeflicem...ortalama her hafta 500-600 gr versem olcak...

kizlar bu arada tablomuzdaki basari oranini degistiriyorum ben. Hedef kilosuna ulasan %100, hicbir degisiklik gostermeyen %0 basarili olacak sekilde ayarliyorum. Daha dogru boylesi, bana guvenin. Onceki hafta yaptigimiz oran dogru yansitmiyor.

Güzün aydın simurg cuğum ne güzel vatan hasretin bitecek, siz üzülmeyin veremediğinize siz zaten bizden baya biz aşağıda kilonuz. Veremedik diye de bırakmayın benim de geçen hafta gitmemmişti hiç, bu hafta gitti ama buı hafta belki de yine gitmeyecek ama vazgeçemeyeceğim,
ne zamandır dar g elen bömlek ve ceketimiz giydim bu gün küçülmek harika bi duygu...

günaydın kızlar. ben de dün akşam tartıldım ablamlarda. çünkü hala içime sinen bir tartı bulup alamadım. ablamların tartısı da analog. gördüğüm kadarıyla 57'den azdı ama ne kadar az tam bilemiyorum. hoş en fazla 300 gr. falandır sanırım. bilemedim şimdi ne yapmak lazım. analog tartı kullananlar nasıl yapıyor bu işi???

ne güzel vatanına dönüyorsun hasretlik bitiyor. bak belirsizlik kalktı ortadan. önemli olan sağlıklı kilo vermek yavaş yavaş. ölüm orucunda değil kimse.diyetimizi yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyoruz.
önemli olan verdiğimiz kiloyu geri almamak.

Evet kilo veremesek de en azından porsiyonları küçülttük. Vücut alıştı da ondan mı durduk acaba bir anda. Bu arad sevindim canım senin adına demek vatanına dönüyosun. Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Tesekkur ederim...Yeniden dogmus gibi din uyandim bu sabah, verdigimiz kararin hafifligiyle. Onumuzdeki haftadan cok umutluyum, birdahaki pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorrum...
yarenay bende de ibreli tarti var 57 den az gorduysen 56.5 say, cok gorduysen 57.5 say. Grama bakamiosun maalesef o tartilarda, bende de ayni problem var.

günaydın kızlar hayırlı haftalar
çok mutluyum, ben hiç spor yapmadan 1 kilo vermişim bu hafta
62 kiloyum şu an
haftasonu biraz kaçırmıştım ipin ucunu tartıya çıkmaktan korkuyordum
sabah 62 yi görünce bu hafta işi sıkı tutmaya karar verdim
akşamları spor yapıcam inşallah

günaydınnnn
anneler gününüz kutlu olsunnnn biz dün annemle biraz kaçırdık malum anneler günü bahaneydi annemi dışarı çıkardım ama olsun çok eğlendik mutluyum

ama akşam sadece tarçınlı yoğurt yedim ceza diye aslında bu hafta çok dikkat ettim sporumu arttırdım ama tartıda çok bi değişiklik yok 58.5 600 gr gitmiş ama kasa dönüştüğüne inanıyorum çünkü bacaklarımda büyük değişimler var biberiye yağı aldım onunla masaj yapıyorum her akşam hala şu lapayı yapamadım cuma günü uşağa gidiyorum yapmam lazım artık şöle 57 bari oliyim yaaaaaa

simurgh çok sevindim canım dönüş yapmana bu hafta işlerim hafifler inşallah annesi ameliyat olan arkadaşın projesini de ben yetiştirmek zorunda kaldığım için pek yazamadım ama geri dönüyorum motivasyonumu kaybetmemem lazımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…