Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Hazir kalabalikken sizinle eglenceli birkac bilgi paylasmak istiyorum.
Listede yer alan tum topik ahalisinin toplam kilosu = 1421.2
Bu hafta verdigimiz toplam kilo = 9.6
Toplam vermemiz gereken kilo miktari = 206.8
Bir de bu gozle bakmak istedim...

Kızlar valla azcık vermek bile bana öyle iyi geldi ki.

Bugün bana dar gelen ama çok sevdiğim bi gömleğim vardı onu giyindim gayet de güzel oldu

Çok şık ve güzel hissettim kendimi

Günaydın kızlar;

Bende akşam tavuklu salata ve yoğurt yeedim.İşin güzel tarafı eşimde zayıfladığımı görünce oda başladı diyete.

Sabahta bir minik tost yedim ama bugün çok aç hissediyorum kendimi umarım abartıp tatlı felan yemem

Günaydın,
Dün akşam bir tabak tavuklu sebze yemeği yedim. Bol zeytinyağlı olduğu için suyunu yemedim, ekmek banmadım. Sadece bir dilimden daha az köşe ekmek yedim. Suyumu bol içmeye devam.
Sabah da bir küçük kepekli sandviç ekmeğine peynir domates ve yeşillikli sabdviç yedim.
Spor ayakkabılarımı yanım aldım nihayet. Öğlen yürüyüş yapacağım yemekten sonra.

selam kızlar akşam salata ve taze fasulye yedim yatmadan önce sirkeli suyumu içtim
sabah kahvaltıda special k yağsız sütle beraber hemde yarım kasecik yedim
şimdi şekersiz kahve içiyorum
arada acıkma hissi olunca bir tane kuru kayısı yiyorum
spor yapamadım malesef

bencede muz yerine elma yeyin daha sağlıklı. evde 1 tane kalmış sabah 1 yeşil elma yedim.
yeşil elma yeyin yeşil çay içen pek yok. bende alayım diyorum sürekli kalıyor unutuyorum
yeşil çayda ekleyin bence listenize

Ben hergun 1 kupa yesil cay iciyorum. sekersiz hemde..tadi kotu ama...

kızlar ben ara öğün pek yemiyorum. meyve zaten yiyemiyorum ofis ortamı 7 kişi çalışıyoruz kütür kütür tek başıma elma yiyemiyorum. gizli de olmaz. salataslık yemek istiyorum ama o da olmaz mis gibi kokar odamız. ara öğünü napsam bilemiyorum ya.

8-10 tane fındık ya da 5-6 tane badem yiyebilirsin. Kimseyi rahatsız etmez hem de omega-3 omega-6 yağlarından almış olursun

Son düzenleme:
salatalık yazmak istedim ama saçma sapan şey yazmışım hem iş hem burayı takip etmek zor oluyor
1 litre suyum bitti bu arada.

O zamamn ara öpünde süt iç sabah 10 gibi mesela kimseyi rahatsız etmez akşma üzer 15:00 de küçük yoğurtlar var light onlardan dene ben bazen öyle yapıyorum pratik ve kalsiyumumu da almış oluyorum..

Kızlar ben yeşil çay aldım berbat tadı var hiç içemedim sanırım markasını yanlış seçmişim içimi kaldırdı yaa napsam ki ?

8-10 tane fındık ya da 5-6 tane badem yiyebilirsin. Kimseyi rahatsız etmez hem de omega-3 omega-6 yağlarından almış olursun

canım ya burası dedim ya 7 kişiyiz diye. samimiyizde. kim ne yerse ikram ediyoruz. servisimiz yemeyi sever. ben kızıyorum herkes yavaş yavaş diyete girdi benle beraber. birinin canı ne isterse mutlaka 7 kişiyede alır. o yüzden o tür şeylerde pek alamam.geçenlerde incir almıştım aralarda yiyordum 1 günde bitirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…