Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bende hergün şu yeşil çayı içmeye çalışıyorum ama resmen işkence çekiorum evde demleyebilenler için bi arkadaş bu poşet çay şeklinde olanlar değilde demleme olanların tadı daha iyi yazmış içine çubuk tarçında atılabiliyormuş ama ben ofiste içiyorum bende hala bi çözüm bulamadım

Oooo, baya karışıkmış orası. :)) Ben de kuruyemişi çekmecene kor arada ççaktırmadan atarsın demiştim ama özyleyse zor tabi. Ama şöyle yapabilirsin cebine koy, odadan lavaboya filan giderken atıver ağzına. 10 tane fındık bir dakikada yeniyor zaten. :)))

ya gülgün bişey dicem ben süt pek içmem süt beni rahatsız ediyor aşırı gaz sancı yapıyor. gülmeyinben ara öğünde bişey yiyemicem sanırım.

ya gülgün bişey dicem ben süt pek içmem süt beni rahatsız ediyor aşırı gaz sancı yapıyor. gülmeyinben ara öğünde bişey yiyemicem sanırım.

Süt bende de aşırı gaz yapıyor. Ilıtınca daha rahat oluyorum ama. HAfif ılıtıp içmeyi dene diyeceğim de işyerinde onu da yapamazsın. :)))

Kızlar bende selülit vardı tahmin edersinizki ben şu suyu günlük 1,5 lt içtiğimden beri ve hareketler yaptığımdan beri gözle görülür azalma var hattaa bir kere daha yazmıştım Birde birşey demek istiyorum benim üst tarafımda bir problemim yok alt tarafta basenler zayıflayınca üstten gidiyor hemen altta pek bi farklılık göremiyorum ne yapıcam ben bi akıl verin bana..

Kıyamam sana valla o kadar kişi bile sana ara öğün fikri konusunda yetersiz kaldık, Napsak ki????

Canım aynı şeyi bend e fark ediyorum, spor ve bol su etkili oldu sanırım, benim de ilk belimden gidiyor ama zamanla sporla dengeleyecek gibi görünüyorrr..

Ben de aynı şekildeyim. Üstüm 36 beden, altım maşallah 38-40.

gülgün canım ben ara öğünde suya devam şimdiden 1.5 litre oldu.
sevocan haklısın günde 3 litre su için aradaki farkı 1 hafta sonra hissetmeye görmeye başlıcaksınız
ben 3 litreye tamamlıyorum bazen.
iç iç su iç

Yeşil çay olarak Çaykurun yeşil çayını kullanıyorum ben kutunun üstünde burcum yazıyo. İşyerinde bir bardağa demliyorum biraz, sonra başka bir bardağa süzüyorum.Evdeki gibi olmuyo ama idare ediyo en azından

Ben de aynı şekildeyim. Üstüm 36 beden, altım maşallah 38-40.

bende de aynı sorun var ben 1 ay pilatese gitmiştim orda bant ile yapılan hareketler vardı baya toparlanmıştı ama şimdi işe başlayınca gidemiyorum evde yapıyorum ama tabii aynı etki olmuyor sabahları işe yürüyorum yarım saat umarım faydası olur

demlemek daha iyi diyorlar ama ben demleyemem benim için pratikolcak doğadanın yeşil çayını alıyorum bende. ama senin yöntem daha iyi

bende öyle deniyim bakalım yoksa bi daha hiç içemicem çok zorluyorum kendimi çünkü

Ben işyerinde poşet yeşilçay içiyorum 1 kupa, akşam evde açık yeşilçaydan demliyorum iri yapraklı olanlardan içine birde kabuk tarçın atıyorum.Kabuk tarçın biraz tatlılık katıyor çaya.Çok bekletmeden içmek lazım rengi koyu yeşile dönerse acı oluyor içilmiyor.

Son düzenleme:
Ben lipton yesil cy aldim sallama, tadi kotu ama yuzumu burusturarak ilac niyetine iciyorum,napim, sirkeli suyu da oyle iciyorum.

saat 1vee 2 litre suyum biittiiiiiiiiiii kendimi seviyorummm

Yediklerimide hemen yazayım...

Sabah 1 açma
Light çubuk kraker (paket bitmedi )
1 tane kurabiye
1 kupa çorba...

muhtemelen light çubğumu bitiririm ve dahada birşey yemem

Süpersin canım, yazdıklarını sadece sabah yediklerin mi öğle öğünün de mi dahil anlayamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…