canım ya burası dedim ya 7 kişiyiz diye. samimiyizde. kim ne yerse ikram ediyoruz. servisimiz yemeyi sever. ben kızıyorum herkes yavaş yavaş diyete girdi benle beraber. birinin canı ne isterse mutlaka 7 kişiyede alır. o yüzden o tür şeylerde pek alamam.geçenlerde incir almıştım aralarda yiyordum 1 günde bitirdiler
ya gülgün bişey dicem ben süt pek içmem süt beni rahatsız ediyor aşırı gaz sancı yapıyor. gülmeyinben ara öğünde bişey yiyemicem sanırım.
ya gülgün bişey dicem ben süt pek içmem süt beni rahatsız ediyor aşırı gaz sancı yapıyor. gülmeyinben ara öğünde bişey yiyemicem sanırım.
Kızlar bende selülit vardı tahmin edersinizki ben şu suyu günlük 1,5 lt içtiğimden beri ve hareketler yaptığımdan beri gözle görülür azalma var hattaa bir kere daha yazmıştımBirde birşey demek istiyorum benim üst tarafımda bir problemim yok alt tarafta basenler zayıflayınca üstten gidiyor hemen altta pek bi farklılık göremiyorum ne yapıcam ben bi akıl verin bana..
Kızlar bende selülit vardı tahmin edersinizki ben şu suyu günlük 1,5 lt içtiğimden beri ve hareketler yaptığımdan beri gözle görülür azalma var hattaa bir kere daha yazmıştımBirde birşey demek istiyorum benim üst tarafımda bir problemim yok alt tarafta basenler zayıflayınca üstten gidiyor hemen altta pek bi farklılık göremiyorum ne yapıcam ben bi akıl verin bana..
Ben de aynı şekildeyim. Üstüm 36 beden, altım maşallah 38-40.
Canım aynı şeyi bend e fark ediyorum, spor ve bol su etkili oldu sanırım, benim de ilk belimden gidiyor ama zamanla sporla dengeleyecek gibi görünüyorrr..
bende hergün şu yeşil çayı içmeye çalışıyorum ama resmen işkence çekiorumevde demleyebilenler için bi arkadaş bu poşet çay şeklinde olanlar değilde demleme olanların tadı daha iyi yazmış içine çubuk tarçında atılabiliyormuş ama ben ofiste içiyorum bende hala bi çözüm bulamadım
Ben de aynı şekildeyim. Üstüm 36 beden, altım maşallah 38-40.
Yeşil çay olarak Çaykurun yeşil çayını kullanıyorum ben kutunun üstünde burcum yazıyo. İşyerinde bir bardağa demliyorum biraz, sonra başka bir bardağa süzüyorum.Evdeki gibi olmuyo ama idare ediyo en azından
Yeşil çay olarak Çaykurun yeşil çayını kullanıyorum ben kutunun üstünde burcum yazıyo. İşyerinde bir bardağa demliyorum biraz, sonra başka bir bardağa süzüyorum.Evdeki gibi olmuyo ama idare ediyo en azından
saat 1vee 2 litre suyum biittiiiiiiiiiii kendimi seviyorummm
Yediklerimide hemen yazayım...
Sabah 1 açma
Light çubuk kraker (paket bitmedi )
1 tane kurabiye
1 kupa çorba...
muhtemelen light çubğumu bitiririm ve dahada birşey yemem
Ben lipton yesil cy aldim sallama, tadi kotu ama yuzumu burusturarak ilac niyetine iciyorum,napim, sirkeli suyu da oyle iciyorum.