Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

sabah sirkeli su yeşil elma simit
öğlen zeytinyağlı fasülye ekmeksiz yoğurt
1,5 litre su
öğlen kimse kaçamak yapmadı sanırım

simurgh doydunmu sen benim gözüme az geldi de. miden bayağı küçülmüş.

doydum, sistim hatta ...valla kus kadar yiyorum,doyuyorum, nasil oluyo anlamiyorum.. 2012 kiyameti gercekten olcak sanirim...

Eve gider gitmez altın çilek atıştırdım.Yemekelrden önce meyve veya atıştırmalık iyi oluyor.Yemeklere deli gibi saldırmıyorum. Hemde daha az yiyorum doyuruyor beni.
1 tb az zeytinyağlı karışık sebze yemeği,2 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği yedim.

Kızlar öğlen menüm nasıl?
İki yemek kaşığı pilav, bir yemek kaşığı patates püresi, iki yemek kaşığı et sote, yarım kase çorba, bir kase cacık. Ekmek yemedim. Gene patates püresi fazla olmuş değil mi? :)))

3 arkadas daha bildirim yapmadi. darkwomen, mutlukiz, benben
ayrica ata ve anti arkadaslarimiz eksik bilgi verdi, burdan duyuriym, tamamlasinlar.

merhabalar simurghcum
başlangıç kilo: 68
şimdiki kilo:66,5
hedef kilo:60
boy 1,69 eksiklerimi tamamladım sanırım.

Pilav yanına püre fazla olmuş.Menün zaten yeterince besleyici.Aslında pilav ve püre yerine 1 tam kase çorba, et sote ve cacık gayet ideal bir menü olurmuş.Ama akşam telafi edersin boşver.

sabah çeyrek simit yemiştim arada ucundan accık daha kopardım 1 incirle beraber ama gerçekten accıktı:d
öğlende yarım kase mercimek çorbası ve minik bir biber dolması yedim
1 lt su içtim bugün akşama kadar 1,5 daha içmem lazım

ben yeşil çayı çok severim
çaykurun yeşil çayını kullanıyorum ben bergomat aromalı tadı çok güzel liptonda sigara tadı varmış gibi gelio bana
işyerinde bitki çayı için kupamın süzgeçine 1 tatlı kaşıgı koyuorum biraz bekleiorum sonra süzgeci kaldırıp içiorum
sizde böyle bi kupa alın adı avrdı ama unuttum
böle bişi işte biliosunuzdur zaten

tadı çok hoş normal çay gibi ayrıca içemeyenler limonda damlatabilirler ama şeker koymayın
poşet çayın pek faydası yoktur en iisi demleme
nekadar vakit alıo poşetle aynı at sıcak suya süz bukadar

kızlar öğle yemeğim: tek bir tabağın içinde iki kaşık salata bir kaşık yoğurt çeyrek kadar fırında tavuk göğüs eti, bir kaşık erişte, ekmek yemedim. ama o kadar doygun hissediyorum ki
sabahtan beri de 7 bardak su içtim

Kızlar bu öğlen

çorba - türlü - cacık - az pilav yedim.

Bugün çok açtım yemeği ve çorbayı biraz fazla istedim. Hiç ekmek yemedim tatlı da almadım

bravo herkese kocaman alkış öğlen menülerimiz gayet güzel. en güzeli ekmek alışkalığımızı bıraktık.

gülgün geçmiş olsun oğlun için.Allah şifalar versin.

kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm. eşimle aramız dünden beri limoni. bugünde birşey yemedim canım hiç istemiyor. başım çok ağrıyor. şimdi yeşil çay içiyorum.
herkesin menüsü çok güzel. maşallah herkes azimli. böyle devam edin kızlar.
ben bugün pek katılamıcam canım sıkkın. ağlamak istiyorum o kadar kötüyüm

al bendende o kadar. aynı durum bizde de var. az önce arkadaşıma döktüm içimi ağladım ama rahatlamadım. müziğim açık pc nin karşısındayım hava sıkıyor içim daralıyor ağlamak istiyorum.

Anaaa, vallahi sigara tadi var, dogru dedin, ben de bana oyle geliyo zannediyodum.

birgün yeşil çayımı unutmuştum evde arkadaştan istedim
oda lipton poşet kullanıo bir yudum aldım resmen sigara içmişim gibi hissettim
iğrenç bir tadı vardı
illa poşet diyorsanız bimde var birtane doğadan dı snaırım oda güzel
yeşil çayı sevmiorum diyenlerin çoğu yanlış seçim yaptıkalrı için
bergomat aromalı çayı alın demleyin 2 damla limon sıkıp için
begenmedim diyene hiç rastlamadım daha
ben içiorsm severel herkes içer
bugün hiç içmedim canım çekti valla

yeşil çay tadı çok hoşda değil ama içiyorum bende. buğün eve giderken alıcam unutmazsa.
bergamut aromalı favorim. doğadan alırım her zaman. birde nesfit alıcam bu hafta sabahları yemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…