- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
Süpersin canım, yazdıklarını sadece sabah yediklerin mi öğle öğünün de mi dahil anlayamadım ?
sabah sirkeli su yeşil elma simit
öğlen zeytinyağlı fasülye ekmeksiz yoğurt
1,5 litre su
öğlen kimse kaçamak yapmadı sanırım
simurgh doydunmu sen benim gözüme az geldi de. miden bayağı küçülmüş.
3 arkadas daha bildirim yapmadi. darkwomen, mutlukiz, benben
ayrica ata ve anti arkadaslarimiz eksik bilgi verdi, burdan duyuriym, tamamlasinlar.
Kızlar öğlen menüm nasıl?
İki yemek kaşığı pilav, bir yemek kaşığı patates püresi, iki yemek kaşığı et sote, yarım kase çorba, bir kase cacık. Ekmek yemedim. Gene patates püresi fazla olmuş değil mi? :)))
merhabalar
şu an 69 hedef 60
Pilav yanına püre fazla olmuş.Menün zaten yeterince besleyici.Aslında pilav ve püre yerine 1 tam kase çorba, et sote ve cacık gayet ideal bir menü olurmuş.Ama akşam telafi edersin boşver.
merhabalar simurghcum
başlangıç kilo: 68
şimdiki kilo:66,5
hedef kilo:60
boy 1,69 eksiklerimi tamamladım sanırım.
ben yeşil çayı çok severim
çaykurun yeşil çayını kullanıyorum ben bergomat aromalı tadı çok güzel liptonda sigara tadı varmış gibi gelio bana
Canım ben 28 Martta başladım sağlıklı yaşam programıma çok fazla bir şey yapmadım aslında şekeri çıkardım hayatımdan bol su içmeye başladım akşam yemeklerini oldukça erken yedim bol bol yürüdüm, evde spor plates oryantal yaptım, çok çabuk vermeye başladım ilk bir haftada 3 kilo gitti, sonra bir hata yapamadım hastanade idik oğlum anjio oldu, 3. hafta 1 kilo gitti 4. hafta tatile gittik orda yapmadım sayılır ama fazla da abartmadım, o arada bir kilo daha gitti, 5 kilo verdim pazartesi geçen hafta ile aynı idim, ama vüzcudumda gelişme var güzel de gidiyor pirinç lapasına başladım iki günlük kilo veremeyinde sıktım biraz kendimi bakalım bu hafta verebilecekmiyim ben cuma ve pazartesi tartılıyorum...Paylaşımlarımızla zevkle zayıflıyoruz
Anaaa, vallahi sigara tadi var, dogru dedin, ben de bana oyle geliyo zannediyodum.