simurhg aynen senin gibiyim su içmesi güzelde wc ye sürekli gidip gelmek sıkıyo adamı. bulunduğum katta da yok yukarı in çık in çık akşama kadar işkence gibi gelyor.
daha iyi, spor oluyodur in cik
günaydın kızlar
dünkü menümde
sabah kahvaltısı: çok küçük köşe peynir ekmek
ara öğün :1 büyük muz(bi daha yemicem böyle)
öğleyin: tuzlu çubuk(öğle yemeğine gidemedim)
ara öğün: 1 elma, 1 albeni(albeniyi yerken ilk defa kendimi bu kadar suçlu hissettim)
akşam:2 dilim ekmek, 1 tabak sebzeli tavuk,yoğurt
ara öğün: yarım paket bisk(diyet), çeyrek elma
su az içiyorum, bir de akşam yemeklerimizi çok geç yiyiyoruz dün 8 buçuk gibi sofradaydık eşim geç geliyor,
Siz su için ne yapıyorsunuz önünüze hedef suyunuzu koyup onu mu bitiriyorsunuz?
Canım menünü biraz daha değiştirmelisin bence muz ve albeni kesinlikle olmaması lazım bu listede hem de suyu da az içersen zor gider kilolar, Ben 1,5 litre suyumu koyuyorum önüme 5 dakikada bir yudumluyorum, çok rahat bitiyor akşama kadar bir litre de evde içiyorum... Suyu artırmalısın?
artik listedesiiiin, :)
evet canım ya haklısın ben de 1 lt suyu önüme alıp içsem (yarım gün çalışıyorum) iyi olur devamını da evde içerim,öğünlerimi tam yapmıyorum asıl sıkıntım o, sabah gene çok küçük ekmek parçası peynir yedim tabi böyle olunca ara öğünleri erken tırtıklamaya başlıyorum
sen ne aşamadasın canım?
Canım ben 28 Martta başladım sağlıklı yaşam programıma çok fazla bir şey yapmadım aslında şekeri çıkardım hayatımdan bol su içmeye başladım akşam yemeklerini oldukça erken yedim bol bol yürüdüm, evde spor plates oryantal yaptım, çok çabuk vermeye başladım ilk bir haftada 3 kilo gitti, sonra bir hata yapamadım hastanade idik oğlum anjio oldu, 3. hafta 1 kilo gitti 4. hafta tatile gittik orda yapmadım sayılır ama fazla da abartmadım, o arada bir kilo daha gitti, 5 kilo verdim pazartesi geçen hafta ile aynı idim, ama vüzcudumda gelişme var güzel de gidiyor pirinç lapasına başladım iki günlük kilo veremeyinde sıktım biraz kendimi bakalım bu hafta verebilecekmiyim ben cuma ve pazartesi tartılıyorum...Paylaşımlarımızla zevkle zayıflıyoruz
günaydın kızlar,
ben dün yaklaşık 2 lt. su içtim ve yarım saat sporumu yaptım.