Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

simurhg aynen senin gibiyim su içmesi güzelde wc ye sürekli gidip gelmek sıkıyo adamı. bulunduğum katta da yok yukarı in çık in çık akşama kadar işkence gibi gelyor.

daha iyi, spor oluyodur in cik :KK1:

evet yapamadığım sporu bu sayede yayıyorum merdiven in çık. merdivenleride hiç sevmem sinir olurum
iş yerinde asansörü yaptırmıyorlar. sabah sabah merdiven. evde de 4. katttayız asansör yok en büyük sporum bunlar olsa gerek.

günaydın:KK34: ben rüyamda hep beyaz pantolon giyiyorum ya çok mutlu oluyorum o rüyayı görünce :KK1: yavaş yavaş ulaşıcam sanırım:KK1:
çido canım bide merdivenleri inip çıkarken parmak ucunda basarsan basamağa bacak kasların çalışır hem güzelleşir bende ööyle yapmaya çalışıyorum:KK52:
akşam barbunya yemeği ve ayrandı menüm ince dilim kepekli ekmeğin çeyreğini yedim daha fazlasını zaten canım istemior artıkkkk:KK3:
sabah kahvaltıda da kepekli ekmek ile yağsız tost ve tarçınlı süt

simurgh ayrıca seni de tebrik ederim bence de yiebilecein en zararsız şeyi yemişsin :KK42:

Günaydın güzel topiğin güzel kızları;

Kızlar ben iki günlük pirinç lapasına başladım, ama su içmeye ve spora devam iki gün sonra kaldığım yerden devam edeceğim, bakalım pirinç lapası işe yarayacak mı sadesinin tadı berbat ben de sütlü yiyeceğim öyle daha iyi, akşam bir saat leslie ve müzik eşliğinde oyun karşışık spor plates bişeyler yaptım, bol su içtim, sabah ılık sirkeli suyumu ve bir kase pirinç lapamı yedim, Kızlar bunda ara öğün olması gerekiyormu?

Ben dün akşamdan hiç bahsetmeyeyim en iyisi. Kaçamak yaptım çünkü. Sabah sirkeli suyumu içtim 1,5 dilim kadar ekmek, peynir 4 tane zeytin yedim ve çok az şeker koyup çay içtim. Suyumu içiyorum şimdi. 4 bardak falan içtim.

günaydın kızlar
dünkü menümde
sabah kahvaltısı: çok küçük köşe peynir ekmek
ara öğün :1 büyük muz(bi daha yemicem böyle)
öğleyin: tuzlu çubuk(öğle yemeğine gidemedim)
ara öğün: 1 elma, 1 albeni(albeniyi yerken ilk defa kendimi bu kadar suçlu hissettim)
akşam:2 dilim ekmek, 1 tabak sebzeli tavuk,yoğurt
ara öğün: yarım paket bisk(diyet), çeyrek elma

su az içiyorum, bir de akşam yemeklerimizi çok geç yiyiyoruz dün 8 buçuk gibi sofradaydık eşim geç geliyor,
Siz su için ne yapıyorsunuz önünüze hedef suyunuzu koyup onu mu bitiriyorsunuz?

günaydın kızlar,

ben dün yaklaşık 2 lt. su içtim ve yarım saat sporumu yaptım. :KK62::KK62::KK62:

günaydın kızlar
dünkü menümde
sabah kahvaltısı: çok küçük köşe peynir ekmek
ara öğün :1 büyük muz(bi daha yemicem böyle)
öğleyin: tuzlu çubuk(öğle yemeğine gidemedim)
ara öğün: 1 elma, 1 albeni(albeniyi yerken ilk defa kendimi bu kadar suçlu hissettim)
akşam:2 dilim ekmek, 1 tabak sebzeli tavuk,yoğurt
ara öğün: yarım paket bisk(diyet), çeyrek elma

su az içiyorum, bir de akşam yemeklerimizi çok geç yiyiyoruz dün 8 buçuk gibi sofradaydık eşim geç geliyor,
Siz su için ne yapıyorsunuz önünüze hedef suyunuzu koyup onu mu bitiriyorsunuz?

Canım menünü biraz daha değiştirmelisin bence muz ve albeni kesinlikle olmaması lazım bu listede hem de suyu da az içersen zor gider kilolar, Ben 1,5 litre suyumu koyuyorum önüme 5 dakikada bir yudumluyorum, çok rahat bitiyor akşama kadar bir litre de evde içiyorum... Suyu artırmalısın?

mim_kbr rüyalarına bile girmiş bak ne güzel doğru yolda gidiyorsun demek beyaz pantlon yazın çok hoş oluyor. yazın giyicez inşallah
merdivenleri parmak ucuyla çıkıyorum bazen duymuştum ama öyle daha çok yoruyor.
anofel pet şişe koy masana ben öyle yapıyorum sürekli içiyorum yudum yudum yanımdan hiç ayırmam evde işte çantada pet şişeyle dolaşırım. yarım litre suyum bitti bile.

Canım menünü biraz daha değiştirmelisin bence muz ve albeni kesinlikle olmaması lazım bu listede hem de suyu da az içersen zor gider kilolar, Ben 1,5 litre suyumu koyuyorum önüme 5 dakikada bir yudumluyorum, çok rahat bitiyor akşama kadar bir litre de evde içiyorum... Suyu artırmalısın?

evet canım ya haklısın ben de 1 lt suyu önüme alıp içsem (yarım gün çalışıyorum) iyi olur devamını da evde içerim,öğünlerimi tam yapmıyorum asıl sıkıntım o, sabah gene çok küçük ekmek parçası peynir yedim tabi böyle olunca ara öğünleri erken tırtıklamaya başlıyorum
sen ne aşamadasın canım?

Günaydın kızlar,

Dün akşamı yine salata ve bikaç parça mercimek köftesiyle kapattım.Ama sabah gene o dijital tartıya çıkınca 67,7 geldim ya moralim bozuldu.tartıda mı anormallik var anlamadım ki?

Şimdi gene şekersiz çayım ve tostumla kahvaltımı yapıcam.

kızlar tartıya cuma ve p.tesileri mi çıkıyoruz ben hevesşm kırılır korkumdan pazar akşamından sonra çıkmadım

günaydın KK mın güzel hatunlarııı:KK66::KK66::KK66:

Akşam yeşil fasülye ve bulgur pilavı yedim ekmeksiz ve az yedim:KK52:
Çay içtik ama 3 tane lokum yedim ufaklarından:KK35:
Sonrasında 7 dk kadar ebru şallı ile selülit savar yaptık..

Sabah ise 1 açma yedim yarım litre suyum bitti :KK52:

evet canım ya haklısın ben de 1 lt suyu önüme alıp içsem (yarım gün çalışıyorum) iyi olur devamını da evde içerim,öğünlerimi tam yapmıyorum asıl sıkıntım o, sabah gene çok küçük ekmek parçası peynir yedim tabi böyle olunca ara öğünleri erken tırtıklamaya başlıyorum
sen ne aşamadasın canım?

Canım ben 28 Martta başladım sağlıklı yaşam programıma çok fazla bir şey yapmadım aslında şekeri çıkardım hayatımdan bol su içmeye başladım akşam yemeklerini oldukça erken yedim bol bol yürüdüm, evde spor plates oryantal yaptım, çok çabuk vermeye başladım ilk bir haftada 3 kilo gitti, sonra bir hata yapamadım hastanade idik oğlum anjio oldu, 3. hafta 1 kilo gitti 4. hafta tatile gittik orda yapmadım sayılır ama fazla da abartmadım, o arada bir kilo daha gitti, 5 kilo verdim pazartesi geçen hafta ile aynı idim, ama vüzcudumda gelişme var güzel de gidiyor pirinç lapasına başladım iki günlük kilo veremeyinde sıktım biraz kendimi bakalım bu hafta verebilecekmiyim ben cuma ve pazartesi tartılıyorum...Paylaşımlarımızla zevkle zayıflıyoruz

günaydın hanımlar
liste güzel olmuş ellerinize sağlık ama ben 67,60 değil 67,30 üm:) 300 gr eksik yazılmış:KK70:

bu arada sabah kaçamak yapıp çeyrek simit yedim öğlen az yiyip dengelerim :KK8:

Canım ben 28 Martta başladım sağlıklı yaşam programıma çok fazla bir şey yapmadım aslında şekeri çıkardım hayatımdan bol su içmeye başladım akşam yemeklerini oldukça erken yedim bol bol yürüdüm, evde spor plates oryantal yaptım, çok çabuk vermeye başladım ilk bir haftada 3 kilo gitti, sonra bir hata yapamadım hastanade idik oğlum anjio oldu, 3. hafta 1 kilo gitti 4. hafta tatile gittik orda yapmadım sayılır ama fazla da abartmadım, o arada bir kilo daha gitti, 5 kilo verdim pazartesi geçen hafta ile aynı idim, ama vüzcudumda gelişme var güzel de gidiyor pirinç lapasına başladım iki günlük kilo veremeyinde sıktım biraz kendimi bakalım bu hafta verebilecekmiyim ben cuma ve pazartesi tartılıyorum...Paylaşımlarımızla zevkle zayıflıyoruz

oğluna büyük geçmişler olsun canım, ben spor yapmıyorum 2 yıl önce bundan yaklaşık 10 kilo azken diyetisyene gittim bana 83 kiloda spor yapma dedi 80 nin altına inince spor vermişti, şuan 93 kiloyum ve diz kapaklarımda ağrı var diz kapaklarıma zarar vermekten korktuğum içinde yürüyüşe çıkamıyorum diğer spor hareketlerini de yapmıyorum bakalım bu hafta ne olacak cumayı bekliyorum umarım yarımkiloda olsa verebilirim düzenli yediğimde 1 haftada 1-1,5 kilo arası verebilmiştim

Günaydın kızlar
Akşam 1 dilim karpuz, 1 tabak karnıbahar salatası,yeşilçay ve su içtim. Salataya yağ koymadım,bol limonlu ve elma sirkeli yaptım.
Spor yapıcam dedim ama yapamadım.
Sabah 1 bardak su,1 dilim kepek ekmek,1 dilim peynir,1 bardak çay içtim. İştahımı kontrol altına alabildim sanırım. Artık daha az yiyerek doyuyorum.
Yalnız spor yapamıyorum bir uyuşukluk var üstümde bir başlasam devam edicem.İnternetten Ebru Şallı'nın pilates videolarından indirdim.Evde adım aleti ve mekik aletide var ama yapan yok.

X