evet o konuda çok haklısın. ara öğünlerde en azından bastırırız midemizi. bide bende gidip gelip bişeyler atıştırmak huyu var. en fazlada öyle kilo alıyomuşuz. en gel olamıyorum
Ben de evde olunca engel olamıyorum o konuda ama neyse ki işyerinde öyle bi durum olmuyo, ben evde olsam heralde baya daha bi kilolu olurdum
biizm burda mutfak var yemek yapılıyor. tabi dolaptada bazen hoşa gidecek şeyler oluyor ve ben gidip gelip dolaptan aşırıyorum :78:
Dikkat et canım ya gerçekten öyle gidip gelip yemeler çok kilo aldırıyo,bence kendini dolaptan uzak tutmaya çalış
evet tutmalıyım. sağol canım gerçeği görmemi sağladın. az kalsın kendime yenilip kalan makarnayı yyiecektim.
birlikte olmak ne güzel. yalnız olsam bu iş başaramazdım ben
Aynen katılıyorum ben de şimdiye çoktaan pastaneden bişeyler söylemiş olurdum
pazartesiyi düşünelim o listede verdiğimiz kiloalrı düşünelim
inşallah
o zaman pes etmiyoruz
Evet kesinlikle.Bu arada bana şimdilik müsade kendinize iyi bakın yarın inşallah görüşmek üzere
Gunaydiiiin...
Bugun haftanin son gunu, yani benim icin. Yarin haftasonu tatili. Biraz bezgin durumdayim.
Aksam yemegim pek masum degildi. Makarna ve omlet. Evde yemek yoktu, esim yapti yemegi. Ama miktarini abartmadim, icim rahat o yuzden. Yaninda da bol havuc turp salatasi yedim. Kola ictim ama, keske icmeseydim. Aksam yatmadan hemen once de sirkeli su ictim. Normalde aksamlari icmiyorum ama esti ictim...
Sabah kepekli yagsiz tost + cay.
Tabi oncesinde sirkeli suyumu da ictim.
Yarim litre suyumu da bitirdim bileee...
Ama kizlar ben kilo verecegime maalesef hic inanmiyorum, cunku hic hareket etmiyorum. Kosullar hic musait degil. Bilenler vardir, yurtdisinda lojmanda yasiyorum. Evimiz gecici. Spor aleti yok evimde, gecici diye almiyorum bisey. Ayrica laptopum bozuldu evde interneti birak bilgisayar bile yok. Egzersiz falan yapamiyorum. Bide yurtdisi isleri hep boyle oluyor, gunde 12 saat calisiyoruz, eve 8 de variyoruz. sabah 5.30 da uyandigim icin de 10 gibi uykum geliyor. 2 saatte de yemek yap, ye topla banyo yap ancak yetisiyorum. Cok kotu durumdayim anlicaginiz. Motivasyonum dustu biraz bu yuzden.
Kizlar yaa...benim hic abur cubur istegim yok cok sukur, olursa yiyorum da olmassa aklima bile gelmiyor.
Cikolata caniniz istediginde kuru kayisi, incir falan yiyin, ya da meyve. Koreltir nefsinizi. Ama bence abartmadikca tatli cikolata cok da sakincali degil. 1 kare cikolata da yenebilir, yavas yavas emerek yerseniz cok yemis gibi hissedersiniz.
zayıflama kürlerinde ;
1 avuç taze tarhun otu
1 avuç taze adaçayı
1 limon
8-10 adet taze nane
2 litre su
Yapılışı: Oda sıcaklığında ki normal suya yukarıdakileri ekleyip bir taşım kaynatıyoruz. Yani kaynamaya başladıktan sonra 1,2 dakika daha fokurdadıp altını kapatıp süzüyoruz. Gece yatmadan önce büyük bir su bardağı içiyoruz. Yani günde 1 sefer. Bu karışımı 3,4 günde bitirmiş oluyoruz.
Not: İnternetde yazıldığı üzere tarhun otunu tüm aktarlada bulabilirmişiz. Ayrıca bu ot salata ve balıklarda da kullanılırmış lezzet katarmış, bir çok da faydası varmış.
gördüm denesek mi acep????:26:
Günaydın herkesee,
Ben de dün akşam bikaç kaşık haşlanmış tavuk, bikaç dilim haşlamış patates ve biraz da yoğurt yedim, dünkü çikolatadan sonra böyle yeyince vicdanım da rahatladıAma güne hafif bi başdönmesiyle başladım, şu an iyiyim ama.
Birazdan da beyaz peynirlisandviç ve 0 şekerli çayımla kahvaltı edicem
Gunaydiiiin...
Bugun haftanin son gunu, yani benim icin. Yarin haftasonu tatili. Biraz bezgin durumdayim.
Aksam yemegim pek masum degildi. Makarna ve omlet. Evde yemek yoktu, esim yapti yemegi. Ama miktarini abartmadim, icim rahat o yuzden. Yaninda da bol havuc turp salatasi yedim. Kola ictim ama, keske icmeseydim. Aksam yatmadan hemen once de sirkeli su ictim. Normalde aksamlari icmiyorum ama esti ictim...
Sabah kepekli yagsiz tost + cay.
Tabi oncesinde sirkeli suyumu da ictim.
Yarim litre suyumu da bitirdim bileee...
Ama kizlar ben kilo verecegime maalesef hic inanmiyorum, cunku hic hareket etmiyorum. Kosullar hic musait degil. Bilenler vardir, yurtdisinda lojmanda yasiyorum. Evimiz gecici. Spor aleti yok evimde, gecici diye almiyorum bisey. Ayrica laptopum bozuldu evde interneti birak bilgisayar bile yok. Egzersiz falan yapamiyorum. Bide yurtdisi isleri hep boyle oluyor, gunde 12 saat calisiyoruz, eve 8 de variyoruz. sabah 5.30 da uyandigim icin de 10 gibi uykum geliyor. 2 saatte de yemek yap, ye topla banyo yap ancak yetisiyorum. Cok kotu durumdayim anlicaginiz. Motivasyonum dustu biraz bu yuzden.