Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Evet ya yaza kadar veririz inşallah. Hevesle alıp dolaba kaldırdığım kıyafetlerimi bu yaz giymek isitiyorum. Geçen yaz hamile olduğum için giyemedim hiçbirini.

bende bu yaz düşünüyorum bebiş o nedenle ne kadar kilo verebilirsem kardır bu kiloyla hamile kalırsam düşünemiyorum kendimi kapılardan sığamam artık

Merhaba herkese,
Üç gündür izinliydim. Bebeğim bilgisayara yapıştığı için ben açar açmaz giremedim. Sayfalar çok akmış, okumaya çalışacağım.
Muhabbete ortadan dalmak gibi olduysa kusura bakmayın.
Evde biraz ölçüyü kaçırdım üç gündür ama çok aşırı da abartmadım. Kilomu pazartesi bildireceğim tablo için simurgh'a.
Herkese bol bol azim ve kararlılık diliyorum.

kizlar birsey sorucam, ben sabah kahvaltimi cok erken yapiyorum, 6.15 de. Saat 12de ogle yemegi var, ozamana kadar aclik hissedersem ara ogun aliyorum, 1 elma veya yarim muz veya kuru kayisi falan. Bazen ise daliyorum ve acikmiyorum, ya da aciktigimi hissetmiyorum. Yine de ara ogun almalimiyim, ogle yemeginde daha tok hissetmek icin? Ne dersiniz. yoksa acikirsam mi yiyim ara ogun.

Bence ara öğün atıştır. Öğlen yemeğine saldırmaktansa arada bir meyve veya biraz fındık veya grisini...
Bir de metabozlimanın çalışması için yemek gerekiyor. Mideye sık sık birşeyler inmeli.

Valla bu konuda ben de kararsızım . Çoğu zaman ben de atlıyorum ara öğünü, ama acıkmıyosak sorun olmaz heralde.

Haklısın canım ben bile hergün girdiğim halde sayfaları takip etmekte zorlanıyorum. Herkesin ilgili olduğunu görmek motive ediyo insanı.

günaydın kızlarrrrrr....

Akşam 1 kase çorba içtim
Yeşil salata yedim
Az da pirinç pilavı
Evi sildim süpürdüm banyo yaptım...

Sabah ise soğuk sandviç yedim ve kabak çekirdeği yedim birazda 1 litre suyumda bitti bu arada

Bu arada kızlar bende selülit var

Yalnızzzzzzzzzzz

Krem kullanıyorum masaj yaparak nivea nındı yanlış hatırlamıyosam hem inceltici hem selülit giderici yaklaşık 1,5- 2 haftadır bu arada ayakta durduğumda gözlede görülüyodu sabah baktığımda azalma gördüm bunda sadece kremin yararı yoktur tabiki leslie nin ve suyunda faydası olduğuna eminimm... Motive olun diye yazdım ben çok mutluyum bu yüzden bugun durmak yok....

valla arkadaslar bende dusunuyorum bebeği ama 2 ay oldu ama hala bebeğim yok ...bu ayda henuz hastalanmadım tabi günüm var ama deniyoruz bakalım ..benden size tavsiye istediğiniz zaman olmuyor bunu bana arkadaslarım derdı de inanmazdım bu ayda hastalanırsam doktora gidicem

Bence ara yöğün ne olursa yap zaten yediğin çok bişi değil hemde öğlen yemeğinde daha az yemenede yardımcı olur

Konu dışı olacak belki ama yazmadan edemedim. 30lu yaşlardan önce 1 yıl, 30lu yaşlardan sonra 6 ay korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmuyorsa başlıyorlar araştrımaya. Yani daha çok erken. Her ay hamile kalma olasılığı %25 zaten.
Gebelik öncesi genel kontrol için doktora gittiğimde doktorum ettiği lafı yazayım; başka da söze gerek yok: "Herşey normal, hamile kalmamn için bir sebep yok. Gün sayma, bekleme, adet günün bir hafta geçmeden test yapma, başka şeylerle ilgilen, normal cinsel hayatını sürdür, altı aydan önce de gelme bebeğim olmuyor diye. Bizim tüp bebek kliniğinde sebepsiz infertilite(yani fiziksel hiçbir neden olmadığı halde hamile kalamama) hastalarının %80'inde aşırı gebe kalma isteği nedeniyle kısırlık var."

selam kızlar...herkese mutlu bir gün diliyorum..
dün akşam eve gittim canım bişi yapmak da yemek de istemedi süt içtim..sonra 2 mile leslie yaptım 100 mekik çektim..
üstüne bir bardak süt daha içtim..
ben geçmişe bakayım..

canım yapabilceğin mutlaka bişeyler vardır..mesela bunu yapabilrisn zayıflama eşorfmanı al evi temizle.dans et..mekik çek.20 dk hergün bunu yapsan inan verirsin..terlemeden insan kilo veremez.atman lazım yağları bi şekilde..birde bol bol bitki çayları

ayyy içime su serptin doktorun dediği doğrumuydu yani sende bi ödev gibi yapıp stres yapıyormuydun valla bunu taktığımdan bile yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…