faydalimiymis, deniyenlerin yorumlar nasil.
B..k zayiflatiyomus deseler, onu bile yicem artik offff
aynen öyle ya... valla su zayıflatıyor deyın parası fılan hıc ama hıc umurumda degıl alıcam ...yorum pek bişey yazmamıslar....ben belkı bugun alıp deneyebılırım....
Kızlar nette yazan herşeye de itibar etmemek lazım ya.Bence bi süre boğazımızdan keserek falan deneyelim olmadı başka yollar ararız yani kilolarımız da o kadar fazla değil sonuçta
evet haklısın canımben okul bittiğinde hemen veriyim sonra dikkat ederim dedim bi hap kullandım inanın ölüyordum şaka yapmıyorum erkek arkadaşıma aileme söylememiştim erkek arkadaşımın yanında fenalaştım hastanede söylemek zorunda kaldım ve çok cahilce davrandığım için kendimden utandım
önce inanmamız lazım biz bunu angarya olarak görmemeliyiz sağlıklı olmak güzel olmak için yapıyoruz kendimiz için yapıyoruzben bugün annemden çok gaza gelmişim ya
bencede...... kızım kılolarımız az da üzerine sürekli alıyoruz en azından ben öyleyim
ya lütfen böyle moral bozukluğu yok sakın böyle düşünmeyin bunun sonunu biliyorum aman yiyim gitsin diceksinizbende bugün aksine çok gaza geldim size de anlatayım benim annem de diyetisyene gidiyor bende gidiyorum ama bana pek bir faydası yok boğazı tutamadıktan sonra annem 45 yaşında ve 1 ayda 4 kilo verdi onun morali çok yüksekti kesin vericem diye düşündü ben hep kıstım yediklerimden ama ben 1 kilo bile veremedim inanın annemin bu pozitif düşünceleeri verdirdi. bugün tartıldık birlikte konuştuk bende motivasyonumu yüksek tutucam lütfen sizde inanın. ve annem sadece yarım saat yürüyüş yaptı o da sallana sallana hiç öyle yormadı kendini.
kusura bakma yaa... ben bugun bıraz gergın umutsuz sinirliyim...su müdürüm olacak adamı şeytan gırtlağını sık bırak diyo....sinir oluyorum acayıp gozume batıyor ....sesi bile rahatsız ediyor...
günaydın kızlar
dün akşam yemeğinde 2 kaşık bezelye ve bol salata yedim ve yatmadan 2 fincan yeşil çay içtim
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates ve salatalık 5 adet zeytin yedim şimdi şekersiz çayımı içiyorum.
akşam da 40 dk yürüdüm inşallah faydasını görmeye başlarım artık
bene ben nerde kaybediyorum biliomusunuz. 7.30-8 arasi evde oluyorum ve yemek yapip yememiz 8.30 u buluyor. 9 da yemek bitiyor. 10-10.30 gibi uyuyorum.Yani yemek yedikten 1-2 saat sonra uyumus oluyorum.
Böyle geç vakitte yiyincede alışıyoruz erken yesek bile o saatte acıkıyoruz ve gelsin atıştırmalıklar ve kilolar.
Yaa, supersin...menu cok iyi, yuruyusle de destekleyince cok guzel sanuc alirsin bence.
Kızlar nolur düşürmeyin motivasyonunuzu! Ünlü bir bilim adamı başarıyla başarısızlığın arasında çok ince bir çizgi vardır, ben pek çok kişi gördüm ki o ince çizgiye kadar gelip ötesine geçememişlerdir demiş. Bizim de başarmamıza ince bir çizgi var. Ama ne hikmetse dağlar var sanıp başaramayacağımıza inandırıyoruz kendimizi.
Hiç birimiz sağlığımızı tehdit eden kilolarda değiliz zaten. Günlük rutinimizden 250-300 kcal çıkarsak yetecek. Bu da nedir biliyor musunuz? Çayımızdaki şekeri azaltmak, canımız çikolata istediğinde paketin yarısını yiyip "bu bana yetti, kalanını başka zaman canım istediğinde yicem" deyip bırakmak, kuruyemişi koca bir kaseye doldurup yemek yerine biraz alıp "bu kadarı eklemlerim için gerekli" deyip gönül rahatlığıyla yemek, "biraz hareket edeyim ki kalbim normal performansının 1,5 katı hızla bir çalışsın, kalp krizi riskimi azaltayım" demek.
Yani birinin yaşam koçu olsanız ona neler önerirdiniz, düşünün. Ve kendiniz onları yapın.
Mutlu, sağlıklı ve ince kalın.
Kızlar nolur düşürmeyin motivasyonunuzu! Ünlü bir bilim adamı başarıyla başarısızlığın arasında çok ince bir çizgi vardır, ben pek çok kişi gördüm ki o ince çizgiye kadar gelip ötesine geçememişlerdir demiş. Bizim de başarmamıza ince bir çizgi var. Ama ne hikmetse dağlar var sanıp başaramayacağımıza inandırıyoruz kendimizi.
Hiç birimiz sağlığımızı tehdit eden kilolarda değiliz zaten. Günlük rutinimizden 250-300 kcal çıkarsak yetecek. Bu da nedir biliyor musunuz? Çayımızdaki şekeri azaltmak, canımız çikolata istediğinde paketin yarısını yiyip "bu bana yetti, kalanını başka zaman canım istediğinde yicem" deyip bırakmak, kuruyemişi koca bir kaseye doldurup yemek yerine biraz alıp "bu kadarı eklemlerim için gerekli" deyip gönül rahatlığıyla yemek, "biraz hareket edeyim ki kalbim normal performansının 1,5 katı hızla bir çalışsın, kalp krizi riskimi azaltayım" demek.
Yani birinin yaşam koçu olsanız ona neler önerirdiniz, düşünün. Ve kendiniz onları yapın.
Mutlu, sağlıklı ve ince kalın.
inşallah canım yaza kadar vermem lazım bu kiloları