Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ya ben bugün biraz halsiz gibiyim kızlar uykum da geliyo gözkapaklarım yerçekimine ayak uyduruyo

gerçekten tebrık edıyorum senı .....
çok tşk ederim canım ama ben sizden daha azimli ve istikrarlı olmak zorundayım..benim vermem gereken 30 kg var..spor yapmadna gitmez bu kilollar..İşallah devamı gelir..

lesliyle 30 dakika yürüdümmm
bravooooo

maşallah size yaa. ben eve gidince kendimi hangi kanepeye atacağımı şaşırıyorum.

aynen yaa...geberik vaziyette variyorum eve bende.

kızlar ben de aynen sizin gibiyim..dün akşam eve gittim arkadaş gelecekti hemen yemek işine giriştim hatta çok seviyor diye irmik helvası da yaptım..sonra salona geçtim benim 20.00 de CNBC e dizilerim vardır polisiye iki elim kanda olsa izlerim dedim ki geç oldu Nihal şimdi onu da kaçırdın napacaksın kanepede pineklersen hayatta kaldıramazsın totonu dedim ha gayret bak çok keyifli olcak dedim..açtım tv yi sehpaya koydım laptopı kaldırdım orta sehpayı kocaman yer açtım kendime bir yandna öyle bir geçer zaman ki yi izledim bir yandan da leslieyi yaptım ana bir baktım 2 mile bitmiş..kesmedi beni..sonra 2 mil daha yaptım..ter içinde kaldım mı..leslieyi yapanlar bilir şu plates lastikleriyle de kolarını falan çalıştırıyorlar önceden amann dedim ne gerek var bunu yapmaya ben de kolumu kaldırıyorum..abrocket aldım ya içinden birkaç aparat da çıkmıştı şu kancali lastiklerden de vardı iyi de benim öyle kemerim yok naptım..bağladım belime bir eşarpı sıkı sıkıya kancaları taktım leslieyle onları da yaptım kolları nasıl çalıştırıyor ve naısl eğlenceli anlatamam kızlar..kesinlikle tavsiye ediyorum..o eşarbı sıkınca mide, göbek,bilimum apartman katları pırtladı mı..bir yandna yürüyorum bir yandan da yan tarafımda kalan aynadan kendimi dikizliyorum ..bir gaza geldim ki sormayın..sonra da üstüne 150 mekik..ılık bir duş...oh be dedim dünya varmış..inanın birkez başlandı mı devamı geliyor kızlar..bir kerecik denemek yeterli..

canım benım ınsallah cok cabuk saglıklı bı sekılde verırsın kılolarının

maşallah vallahi tebrik ederim seni.

çok tşk ederim kızlar..
hava böyle oldu mu herkesin üzerine en az 10 kg rehavet biniyor yaw..güneşli havada nasıl ışıl ışıl oluyor insanın içi..çok sıcak sevmem de bu da çok sıkıcı yaw..
meyveli yoğurdumu yiyiorum şimdi..sütlü tatlı niyetine

of of tebrik ederim seni ya bende gaza geldim bu akşam ya leslie ya burn it up
bu arada burn it up start it up diye aerobik videoları var kızlar ben bi arkadaşımdan almıştım internette bulabilirsiniz onlarda çok güzel

veeeee tontiş kaçar...görüşmek üzere kızlar...kaçaksız bir akşam diliyorum sizlere..yarın görüşmek üzere..

Aynen.Sanırım karnı aç olunca insanın aklı yemekten başka bişeye odaklanmıyo,ara öğünleri atlamamak lazım

Aynen.Sanırım karnı aç olunca insanın aklı yemekten başka bişeye odaklanmıyo,ara öğünleri atlamamak lazım

evet o konuda çok haklısın. ara öğünlerde en azından bastırırız midemizi. bide bende gidip gelip bişeyler atıştırmak huyu var. en fazlada öyle kilo alıyomuşuz. en gel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…