canımın içi o yazdığın başlıkların altındakilerin hepsini mi indireceğizhttp://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
burdaki linkten indirebilirsin benm dediğim 3 mil Fast Start 3 fast miles başlıklı olandı .
4 mil ise Walk Away the Pounds Express - 4 Mile Super Challenge idi. bu başlıklara göre bakabilirsin
canımın içi o yazdığın başlıkların altındakilerin hepsini mi indireceğiz
ben az önce 25 dk kadar o yürüme hareketini yaptım ofiste kimse yoktu zaten iki kişiyizdeevet hepsi partlara bölünmüş başlık altındakilerin hepsini indirceksin öyle açılıyor dosyalar
Kızlar ben çikolataya dayanamıyorum yaa
sakın ama sakın yeme .... yersen ne kadar pişman olacağını düşün emeklerine yazık ...yesek ne olacak 2 dakikada yiyip bitireceksin ama bütün gün pişmanlığını yaşayacaksın pazartesi herkes zayıflamış olurken sen 1 gr bile veremeyeceksinn....
nasıl caydırdım mı seni???hala yemek istemiyorsun demi????
Kızlar ben çikolataya dayanamıyorum yaa
Caydırdın ama artık çok geçti canım maalesef. Bu yazıyı okuduğum anlarda susadığımı ama biraz daha geç su içersem ağzımda tadının daha fazla kalacağını düşünüyodum. Çok ince hesaplar yapmaya başladım ben
sakın yeme
bazı günler aşırı derecede dayanamazsan kakao var ya toz halinde bir tane muz al kakaoya az az bandırarak ye inan isteğini geçiriyor ve vicdan azabı duymuyorsun ben yapıyorum bazen tavsiye ederim
Bundan sonrası için tavsiyene uyucam canım ama bugün gitti bi tane.Kendimi kınıyorum.sabah balımı yemeden çıktım evden ondan oldu
evet bende sabah mutlaka şeker ihtiyacı karşılıyacak birşeyler yiyorum ya kuru üzüm ya kayısı yanında da taşıyabilrsin bunlardan çok şekerli bişeyler istediğinde faydası oluyor
sakın ama sakın yeme .... yersen ne kadar pişman olacağını düşün emeklerine yazık ...yesek ne olacak 2 dakikada yiyip bitireceksin ama bütün gün pişmanlığını yaşayacaksın pazartesi herkes zayıflamış olurken sen 1 gr bile veremeyeceksinn....
nasıl caydırdım mı seni???hala yemek istemiyorsun demi????
selam kızlar nasılsınız? geçmişe baktımda maşallah herkes çok iyi gitmiş.böyle giderse isteğimiz kiloalra çok daha kısa sürede kavuşacağız. aferim hepimize.
dün akşam üstü az pilav , karnabahar yemeği yedim. akşam evde bitki çayımı içtim. biraz meyve , yatarkende ballı tarçınlı suymu içtim. tatlı ihtiyacınız için tarçın tüketin derim. kan şekerini düzenliyor.
bugün sirkeli su içtim. bir kase k flakes yedim. regl olacam canım tatlı şeyler istiyor. kflakes şeker ihtiyacımı bastırdı şimdilik. ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.
canım yazdığını okuyunca ben bile isteğimden vazgeçtim.
ayyy ama o kadar sıkıyoruz dişimizi ödün vermeyelimmm...k flakes bende dün başladım yanlız ögün olarak yemiyorum arasıra canım bişeyler istediğinde tek tük ağzıma atıyorum ..yanlız ben sirkeli suyu töbe içemiyorum acayıp miğdem bunalıyor kokusundan sen nezaman içiyorsun sirkeli suyu