Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

şekerler benım bugun 2,5 litre de bitmiş bulunmakta ama varya tuvalete gitmekten gına geldi.

selam kızlar..çok mutluyum dün akşam spora başladım..1 saat leslie yaptım..
150 mekik çektim..
akşam yemek de yemedim canım istemedi bir kase tarçınlı yoğurt yedim..
bugünkü menüm:
sabah:2 yumurtalı,sosisli,kaşarlı omlet
öğle:tavuk döner
ara:kaşar peynir
ara:meyveli yoğurt
akşam:acıkırsam tavuk döner acıkmazsam tarçınlı yoğurt yatmadan önce de yarım yağlı süt..

selam kızlar..çok mutluyum dün akşam spora başladım..1 saat leslie yaptım..
150 mekik çektim..
akşam yemek de yemedim canım istemedi bir kase tarçınlı yoğurt yedim..
bugünkü menüm:
sabah:2 yumurtalı,sosisli,kaşarlı omlet
öğle:tavuk döner
ara:kaşar peynir
ara:meyveli yoğurt
akşam:acıkırsam tavuk döner acıkmazsam tarçınlı yoğurt yatmadan önce de yarım yağlı süt..
allah allah tutmayın beni......akşam canın yemek yemek istemedi ve yemedin:KK53: allahım darısı başıma:KK53:

Kizlar yaa...benim hic abur cubur istegim yok cok sukur, olursa yiyorum da olmassa aklima bile gelmiyor.
Cikolata caniniz istediginde kuru kayisi, incir falan yiyin, ya da meyve. Koreltir nefsinizi. Ama bence abartmadikca tatli cikolata cok da sakincali degil. 1 kare cikolata da yenebilir, yavas yavas emerek yerseniz cok yemis gibi hissedersiniz.

Kizlar yaa...benim hic abur cubur istegim yok cok sukur, olursa yiyorum da olmassa aklima bile gelmiyor.
Cikolata caniniz istediginde kuru kayisi, incir falan yiyin, ya da meyve. Koreltir nefsinizi. Ama bence abartmadikca tatli cikolata cok da sakincali degil. 1 kare cikolata da yenebilir, yavas yavas emerek yerseniz cok yemis gibi hissedersiniz.

kız çikolata olunca emerek yiyemem ki. bir an önce dibini bulmak isterim. o yüzden almıyorum. düşününce en son 2 hafta önce yedim :KK9: aferim bana

Bitter çikolatalar içinde de genelde kakao oranı yüksek olan cinsleri tercih edin. Çünkü yüksek kakao oranlı bitter çikolata iyi bir anti oksidan kaynağıdır.

Yediğiniz miktara, zamana ve tükettiğiniz çikolatanın cinsine dikkat ederseniz ara sıra olmak şartıyla diyette çikolata yiyebilirsiniz.

Uzman Doktor Ender Saraç

Kakao oranı yüksek bitter çikolatalardan arasıra 1-2 parça yiyebilirmişiz

allah allah tutmayın beni......akşam canın yemek yemek istemedi ve yemedin:KK53: allahım darısı başıma:KK53:

ben bu hafta protein diyeti yapıyorum canım işyerinde çıkmaya yakın meyveli yoğurt falan yemiştim sonra arkaaş gelecekti yemeğe ona yemek yap derken kokudan doydum ha sonra 22 gibi çok acıktım süt içtim sadece yoksa boğazsız olduğumdan değil yani:KK9:
bir de üstüne spor yapabildim ya benden mutlusu yok..
bugün de yapıcam....:KK36:

ben bu hafta protein diyeti yapıyorum canım işyerinde çıkmaya yakın meyveli yoğurt falan yemiştim sonra arkaaş gelecekti yemeğe ona yemek yap derken kokudan doydum ha sonra 22 gibi çok acıktım süt içtim sadece yoksa boğazsız olduğumdan değil yani:KK9:
bir de üstüne spor yapabildim ya benden mutlusu yok..
bugün de yapıcam....:KK36:

gerçekten tebrık edıyorum senı .....:KK16:

X