kizlar pilates nasil yapiliyo, bende pilates topu var ama ne olduguna dair hicbir fikrim yok, nasil ogrendiniz pilates yapanlar.
Çorbayı 1 dilim kepek ekmeği ile falan yiyebilirsiniz bence
dün akşam kaçırdımkendimi affetmiyorum
Kumpir ve kola
Sabah ise kepekli soğuk sandiivç yedim.... çok kızgınım kendime
Selam arkadaşlar bende şu an 70-79 topiğindeyim 5 kılo verdım 3 ayda yani cok yavas bıraz ıradesızım ne kadar cok kılo vermek ıstesemde bogazıma hakım olamıyorum genelde.su an 69.4 kıloyum 74 ten indim.boyum 1.70 ve bende 9-6 masa başı çalışıyorum.1 yaşına girecek bır oglum var evde kosu bandı olmasına ragmen vakıt bulamıyorum yürümeye bird ebel fıtıgım var tedavı olamaıdm hala zorlarsam hemen bacaklarım uyuşuyor.siz neler yapıyosunuz
kızlar ben su leslıe yı yapmak ıstıyorum ama hangısı kac dakıka yapılacak 1-2-3-4-5 mıl hareketler neler bı turlu anlayamadım baktın topığine ama yok yine anlamadım bileniniz varsa bana bi anlatabilirmi????
sende linkleri varmı?3 milin varsa bana yollar mısın???mudurum yemege gıdınce yapayım 1,5 saat ortadan kaybolurdabenim önerim ilk başlarken 3 mil ile başla o yanlış hatırlamıyorsam 30 dk kadar sürüyor daha sonra yavaş yavaş arttırırsın 4 mil den ayrı birde 4 mile express diye bi video var ben onu çok beğenmiştim baya faydası oluyor
oglen yarim kase sebze corbasi,1 tabak turlu, 1 bardak ayran...pilav makarna ekmek yok
ustune de 1 adet baklava yedim ama :26:
sende linkleri varmı?3 milin varsa bana yollar mısın???mudurum yemege gıdınce yapayım 1,5 saat ortadan kaybolurda
Yediklerimiz iyi gorunuyor kizlar, nedersiniz.Ben birtek nuggetli salataya takildim. O da 1-2 parca ise birsey degil, ama 2 parcayi gecmemeli, kizartma sonucta...Bir de yogurt, ayran sut de tuketin, besinsiz kalmamak lazim, calsium almak gerekir.
özel mesaj atamiyorum ben kk da vardı linkler kalkmış sanırım ama burdan başka sitenin linkini verebiliyormuyuz? sorun olmazsa yazıcam
canımın içi ben buldum iki tane onlar mı mesela yürüyüş hareketi 3 mil mi yana gidip gelme var oda 4 mil mi ne karışık sey ya
evet evet onlar4 mil biraz daha hızlı ve biraz daha zorluyo 3 mille başla derim ben 3 mil 4 mil dediği attığın adım sayısının denk geldiği mesafe birde süreler uzuyor çoğaldıkça ama çok zorlanmıyorsun sanki herzaman yaptığın hareketler sadece ritimli yapıosun terletiyo birde 3 milden sonra 4 mile express yap o da yazıyodur linklerde ben onda çok terliyordum
3 mile i bi indir dene derim 1- 2 mile olanlara bende bakmadım
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?ya kızlar link atın bulamadımmmm
Tost makinasında ısttım yağda kızrtmadım yapılışındada öle yazıyrodu kalorilimidir yinede birde ufak olan nuggatlardı