Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kizlar pilates nasil yapiliyo, bende pilates topu var ama ne olduguna dair hicbir fikrim yok, nasil ogrendiniz pilates yapanlar.

ben 1 ay pilatese gitmiştim biraz ordan biliyorum birazda internetten pilates ile ilgili videoları izleyerek kendime yarıyacak hareketleri kendime göre yapıyorum burda bi arkadaş ebru şallının videolarının linkini vermişti ama nerdeydi hatırlayamıyorum tv 8 in sitesinden de indirebilirsin
ben bant ile yapıyorum top ile yapılan hareketlerde dengemi hiç sağlayamıoyurm popo ağır bastığı için :KK1:

dün akşam kaçırdım :KK43::KK43::KK43::KK43: kendimi affetmiyorum:KK57::KK57:
Kumpir ve kola:KK43::KK43::KK43:
Sabah ise kepekli soğuk sandiivç yedim.... çok kızgınım kendime

dün akşam kaçırdım :KK43::KK43::KK43::KK43: kendimi affetmiyorum:KK57::KK57:
Kumpir ve kola:KK43::KK43::KK43:
Sabah ise kepekli soğuk sandiivç yedim.... çok kızgınım kendime

onceki gun de ben kacirmistim, bu aksama telafi edersin, sadece salata ye mesela, belki az biseyde tavuk veya ton baligi...

Selam arkadaşlar bende şu an 70-79 topiğindeyim 5 kılo verdım 3 ayda yani cok yavas bıraz ıradesızım ne kadar cok kılo vermek ıstesemde bogazıma hakım olamıyorum genelde.su an 69.4 kıloyum 74 ten indim.boyum 1.70 ve bende 9-6 masa başı çalışıyorum.1 yaşına girecek bır oglum var evde kosu bandı olmasına ragmen vakıt bulamıyorum yürümeye bird ebel fıtıgım var tedavı olamaıdm hala zorlarsam hemen bacaklarım uyuşuyor.siz neler yapıyosunuz

Selam arkadaşlar bende şu an 70-79 topiğindeyim 5 kılo verdım 3 ayda yani cok yavas bıraz ıradesızım ne kadar cok kılo vermek ıstesemde bogazıma hakım olamıyorum genelde.su an 69.4 kıloyum 74 ten indim.boyum 1.70 ve bende 9-6 masa başı çalışıyorum.1 yaşına girecek bır oglum var evde kosu bandı olmasına ragmen vakıt bulamıyorum yürümeye bird ebel fıtıgım var tedavı olamaıdm hala zorlarsam hemen bacaklarım uyuşuyor.siz neler yapıyosunuz

Canım öncelikle geçmiş olsun.Çocuğun daha ufak ,işten kalan vakitlerde de muhtemelen onla uğraşıyosundur ama senin için ne kadar kilo verirsen o kadar iyi bel fıtığısın bi de kilo taşımaman gerek, zaten belki zayıflasan ağrıların bacaklarındaki uyuşmalar bi ölçüde azalacaktır diye düşünüyorm

uff sabah sabah bi yoğunluk bi yoğunluk öldüm yazdıklarınızı okuyup yorum yapamamak çok kötü neyse şimdi hafifledi işler ...

Neyse bakıyorumda herkes öğünlerine acayip dikkat etmiş.aynı performansı umarım öğle yemeğinde de gösteririz...

kızlar ben su leslıe yı yapmak ıstıyorum ama hangısı kac dakıka yapılacak 1-2-3-4-5 mıl hareketler neler bı turlu anlayamadım baktın topığine ama yok yine anlamadım bileniniz varsa bana bi anlatabilirmi????

kızlar ben su leslıe yı yapmak ıstıyorum ama hangısı kac dakıka yapılacak 1-2-3-4-5 mıl hareketler neler bı turlu anlayamadım baktın topığine ama yok yine anlamadım bileniniz varsa bana bi anlatabilirmi????

benim önerim ilk başlarken 3 mil ile başla o yanlış hatırlamıyorsam 30 dk kadar sürüyor daha sonra yavaş yavaş arttırırsın 4 mil den ayrı birde 4 mile express diye bi video var ben onu çok beğenmiştim baya faydası oluyor

benim önerim ilk başlarken 3 mil ile başla o yanlış hatırlamıyorsam 30 dk kadar sürüyor daha sonra yavaş yavaş arttırırsın 4 mil den ayrı birde 4 mile express diye bi video var ben onu çok beğenmiştim baya faydası oluyor
sende linkleri varmı?3 milin varsa bana yollar mısın???mudurum yemege gıdınce yapayım 1,5 saat ortadan kaybolurda

oglen yarim kase sebze corbasi,1 tabak turlu, 1 bardak ayran...pilav makarna ekmek yok
ustune de 1 adet baklava yedim ama :26:

sende linkleri varmı?3 milin varsa bana yollar mısın???mudurum yemege gıdınce yapayım 1,5 saat ortadan kaybolurda

özel mesaj atamiyorum ben kk da vardı linkler kalkmış sanırım ama burdan başka sitenin linkini verebiliyormuyuz? sorun olmazsa yazıcam :KK42:

Yediklerimiz iyi gorunuyor kizlar, nedersiniz.Ben birtek nuggetli salataya takildim. O da 1-2 parca ise birsey degil, ama 2 parcayi gecmemeli, kizartma sonucta...Bir de yogurt, ayran sut de tuketin, besinsiz kalmamak lazim, calsium almak gerekir.

Tost makinasında ısttım yağda kızrtmadım yapılışındada öle yazıyrodu kalorilimidir yinede birde ufak olan nuggatlardı

özel mesaj atamiyorum ben kk da vardı linkler kalkmış sanırım ama burdan başka sitenin linkini verebiliyormuyuz? sorun olmazsa yazıcam :KK42:

canımın içi ben buldum iki tane onlar mı mesela yürüyüş hareketi 3 mil mi yana gidip gelme var oda 4 mil mi ne karışık sey ya

canımın içi ben buldum iki tane onlar mı mesela yürüyüş hareketi 3 mil mi yana gidip gelme var oda 4 mil mi ne karışık sey ya

evet evet onlar:KK8: 4 mil biraz daha hızlı ve biraz daha zorluyo 3 mille başla derim ben 3 mil 4 mil dediği attığın adım sayısının denk geldiği mesafe birde süreler uzuyor çoğaldıkça ama çok zorlanmıyorsun sanki herzaman yaptığın hareketler sadece ritimli yapıosun terletiyo birde 3 milden sonra 4 mile express yap o da yazıyodur linklerde ben onda çok terliyordum

3 mile i bi indir dene derim 1- 2 mile olanlara bende bakmadım

evet evet onlar:KK8: 4 mil biraz daha hızlı ve biraz daha zorluyo 3 mille başla derim ben 3 mil 4 mil dediği attığın adım sayısının denk geldiği mesafe birde süreler uzuyor çoğaldıkça ama çok zorlanmıyorsun sanki herzaman yaptığın hareketler sadece ritimli yapıosun terletiyo birde 3 milden sonra 4 mile express yap o da yazıyodur linklerde ben onda çok terliyordum

3 mile i bi indir dene derim 1- 2 mile olanlara bende bakmadım

ya kızlar link atın bulamadımmmm

X