Yediklerimiz iyi gorunuyor kizlar, nedersiniz.Ben birtek nuggetli salataya takildim. O da 1-2 parca ise birsey degil, ama 2 parcayi gecmemeli, kizartma sonucta...Bir de yogurt, ayran sut de tuketin, besinsiz kalmamak lazim, calsium almak gerekir.
Oh maşallahımız var..
Herkesin akşam yemeği de kahvaltısı da güzel olmuş.
Hepimiz vereceğiz kilolarımızı..
Bence de hepimiz iyi beslenmişiz.Ayrıca yoğurt ya da ayran hem kalsiyum açısından, hem doygunluk oluşturması açısından ve okuduğum kadarıyla göbekdeki yağları ertimesi açısından ideal.Ve su içmek sanırım hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de tokluk açısından da yardımcı
Katılıyorum sana ben hergün 1 tabak yoğurt mutlaka yiyorum öğlen çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.Çorbalarımada çok az zeytnyağı koyuyorum. Ama besleyici yapıyorum çorbaya evde ne varsa katıyorum sebze olarak bazende tavuk veya yağsız kıyma ve bol baharat.Çorba hem doyurucu hemde sağlıklı oluyor.
Ben de corba cok seviyorum, doyuruyo az miktarda corba, ama corba yedikten cok kisa sure sonra (1 saat falan sonra yani) cok acikiyorum tekrar...naapsamki
evet bende öyle oluyorumbirde elma ye iştahın kesilir diyorlar elma da benim karnımı çok acıktırıyor