Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Aksam 1 tabak taze fasulye bırazda yaprak sarması yedim maglesef bende sadece 15 dk bısıklet cevırdım sabah ta 1 tane haslanmıs yumurat 2 dılım kasar 3 zeytın 1 dılım ekmegın yarısı simdide yesil çayımı yudumluyorum

Günaydın kızlar!
Ya kilo bildirimini pazartesi yapacaz dedik ama ben hala her sabah tartılıyorum.
Akşam eşim eve baklava almış gelmiş ama 1 dilim bile yemedim.
Kahvaltım da çok güzeldi.
1 ev yapımı pohaça
2 küçük domates
1 salatalık
7 yeşil zeytin (yengem kendisi yapmıştı, minicik olduklar için 7 tane yedim)
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
5-6 yaprak taze nane
5-6 dal maydonoz
1 çay kaşığı zeytin yağı
Pohaça dışındakileri irice doğrayıp salata şeklinde yedim. Şimdi de şekersiz keyif çayı içiyorum.

günaydın kızlar akşam kahvaltı yaptım yatmadan önce de yirmi tane mekik çektim
sabah evde kahvaltı şansım yok şimdi bir şeyler yicem şekersiz açık çay bir dilim peynir bir dilim kepekli ekmek

Kızlar günaydın,

Bende akşam birazcık pilav ve tavukla bol salata yedim.

Şimdi bir bardak suyumu içiyorum birazdan da kepek ekmeği beyaz peynirli tostum ve 0 şeker çayımla kahvaltımı edicem.

Günaydın kızlar;

Bende akşam nuggetlı salata yedim başka da bişi yemedim sabahta yağsız tosstumu yedim

şimdide kavemi iiçiyorum Ben çıkıyorum bugün görüşemicez bizi denetime geldiler dua edin bana sıfır bulgu ile atlatayım:92:

akşam sadece bir kase tarhana çorbası içtim...
sabah kahvaltısında ;
2 dilim kepek ekmek
1 çardak çay
2 dilim peynir yedim

günaydınlar arkadaşlar

bugün sabah kahvaltımda 1 dilim ekmek yarım yumurta

2-3 tane domates ve salatalık yedim

1 bardak açık çay içtim

Yediklerimiz iyi gorunuyor kizlar, nedersiniz.Ben birtek nuggetli salataya takildim. O da 1-2 parca ise birsey degil, ama 2 parcayi gecmemeli, kizartma sonucta...Bir de yogurt, ayran sut de tuketin, besinsiz kalmamak lazim, calsium almak gerekir.

günaydın kızlar
akşam 40 dk yürüyüşümü yaptım yemekten sonra
sabah kahavaltıda
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 domates ve 1 salatalık
5 adet zeytin yedim

şimdi şekersiz çayımı içiyorum

herkese kolay gelsin...

Günydın,
Akşam menüm
1 tb çilek
1 büyük kase salata
7-8 tane yağsız fırınlanmış mantar
Yarım avuçta fındık-fıstık yedim.
saat 7 den sonra su ve yeşilçay
Adım aletinde 300 adım yaptım sabah kalktım bacaklarım çok fena ağrımış. Ama 1-2 güne 500 adım yaparım ilk başta zorluyor sonra alışıyor vücut.

Sabah1 bardak su yarım avuç yaban mersini, altınçilek atıştırıp çıktım.
İşe geçikmiştim kahvaltı yapamadım.

Yediklerimiz iyi gorunuyor kizlar, nedersiniz.Ben birtek nuggetli salataya takildim. O da 1-2 parca ise birsey degil, ama 2 parcayi gecmemeli, kizartma sonucta...Bir de yogurt, ayran sut de tuketin, besinsiz kalmamak lazim, calsium almak gerekir.

Bence de hepimiz iyi beslenmişiz.Ayrıca yoğurt ya da ayran hem kalsiyum açısından, hem doygunluk oluşturması açısından ve okuduğum kadarıyla göbekdeki yağları ertimesi açısından ideal.Ve su içmek sanırım hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de tokluk açısından da yardımcı

Günaydın kızlar. Akşam yemeğinde 2 kaşık nohut yemeği, 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim. Mekik çektim ve biraz yürüyüş yaptım. Sabah da 2 dilim ekmek , peynir yedim, yarım litre su içtim, az sonra da yeşil yaç içicem, öğünlerden önce altın çileklerimi yedim.

Oh maşallahımız var..
Herkesin akşam yemeği de kahvaltısı da güzel olmuş.
Hepimiz vereceğiz kilolarımızı..

Katılıyorum sana ben hergün 1 tabak yoğurt mutlaka yiyorum öğlen çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.Çorbalarımada çok az zeytnyağı koyuyorum. Ama besleyici yapıyorum çorbaya evde ne varsa katıyorum sebze olarak bazende tavuk veya yağsız kıyma ve bol baharat.Çorba hem doyurucu hemde sağlıklı oluyor.

Ben de corba cok seviyorum, doyuruyo az miktarda corba, ama corba yedikten cok kisa sure sonra (1 saat falan sonra yani) cok acikiyorum tekrar...naapsamki

günaydın kızlar
ben dün akşam ton balıklı salata yedimm
leg magic ile çalıştım biraz sabah pilates bandı ile yaptığım hareketleri yaptım
kahvaltı da ise 1 bardak az yağlı süt
kibrit kutusu kadar peynir 5 yeşil zeytin
domates salatalık yedimm
birazdan da ara öğün olarak armut yemeyi düşünüyorum

Ben de corba cok seviyorum, doyuruyo az miktarda corba, ama corba yedikten cok kisa sure sonra (1 saat falan sonra yani) cok acikiyorum tekrar...naapsamki

evet bende öyle oluyorum birde elma ye iştahın kesilir diyorlar elma da benim karnımı çok acıktırıyor

kizlar pilates nasil yapiliyo, bende pilates topu var ama ne olduguna dair hicbir fikrim yok, nasil ogrendiniz pilates yapanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…