günaydın kızlar.
sabah poğaçamı ve 1 kupa çayımı içtim az önce 1 kupa eşil çay.
valla üşüyom yaaa su biraz zor gidiyor. sabah tartıldım 60 kg geldim.
demek 1 kilo şişliğim varmış. buraya yazmaya başlayalı çok düzenli yiyordum. iş yerindeki kısıtlamadan dolayı giremedim bayağı kötü oldu yeme düzenim bozuldu. burdaki grubumuz dağıldı. bildiğim bir tek yağmur var.yoğunluktan da pek giremiyorum. kızlar aslında diyet kelimesini aklımızdan çıkartmamız gerek ben bunu anladım. diyetteyim deyince beynim saldrırıyor adeta yiyeceklere. şunu da yeyim bunu da yeyim yarın az yerim dedikçe yedim valla. sağlıklı beslenmem gerek deyip abur cuburdan gereksiz yere vakitsiz geç saatlerde yemekten kurtulmuş oluruz aslında.
günaydın kızlar.
sabah poğaçamı ve 1 kupa çayımı içtim az önce 1 kupa eşil çay.
valla üşüyom yaaa su biraz zor gidiyor. sabah tartıldım 60 kg geldim.
demek 1 kilo şişliğim varmış. buraya yazmaya başlayalı çok düzenli yiyordum. iş yerindeki kısıtlamadan dolayı giremedim bayağı kötü oldu yeme düzenim bozuldu. burdaki grubumuz dağıldı. bildiğim bir tek yağmur var.yoğunluktan da pek giremiyorum. kızlar aslında diyet kelimesini aklımızdan çıkartmamız gerek ben bunu anladım. diyetteyim deyince beynim saldrırıyor adeta yiyeceklere. şunu da yeyim bunu da yeyim yarın az yerim dedikçe yedim valla. sağlıklı beslenmem gerek deyip abur cuburdan gereksiz yere vakitsiz geç saatlerde yemekten kurtulmuş oluruz aslında.
Günaydın kızlar
bu diyete bir türlü adapte olamadım ufa ufak bi şeyler yapıyorum çayıma şeker atmıyorum yemeklerde ekmek yememeye çalışıyorum ama nedir problem anlayamadım bir türlü adapte olamıyorum altı üstü 2 kilo vermem lazım
sabah kahvaltıda
penir zeytin pekmez yedim 1 dilim ekmekle öğle yemeğinde de bir problem olmuyor genelde ama akşam yemeği tutamıyorum kendimi önerisi olan var mı?
Günaydın kızlar
bu diyete bir türlü adapte olamadım ufa ufak bi şeyler yapıyorum çayıma şeker atmıyorum yemeklerde ekmek yememeye çalışıyorum ama nedir problem anlayamadım bir türlü adapte olamıyorum altı üstü 2 kilo vermem lazım
sabah kahvaltıda
penir zeytin pekmez yedim 1 dilim ekmekle öğle yemeğinde de bir problem olmuyor genelde ama akşam yemeği tutamıyorum kendimi önerisi olan var mı?
hoşbulduk hosekicim
sonunda kavuştuk. senin durumundayım adapte olamıyorum öğlen normal yiyorum akşam kaçırıyorum. bunuda yeyim yarın yemem deyip gidiyor hayat. 3-4 kg da versem yeter bana. akşamları genelde bende tutamıyorum frenleyemiyorum kendimi.
bir ara akşamları en geç 5 buçukda yerdim. her yemekten 4-5 kaşık yoğurt salata ekmek hiç yemedim. bol su yatana kadar hiç birşey yemedim. meyve hariç. 4 kg vermiştim. ama şimdi yapamıyorum. üfffff.
Canım çok acıkınca yemek değilde meyve yemeyi dene, yada bir kase yoğurt ye tok tutucaktır seni, ve öğünleri kesinlikle atlama. Diyet yapıyorum yemeyeyim deme sakın. Bol bol su içmeyi de unutma.
ben topiği terkettim hepiniz kilo aldınız dimiiiibende dahil...
vericez kiloları kızlar. bende türkiyeye döndüm, annem beni bir besledi 60 kiloyum şuan.
ben topiği terkettim hepiniz kilo aldınız dimiiiibende dahil...
vericez kiloları kızlar. bende türkiyeye döndüm, annem beni bir besledi 60 kiloyum şuan.
merhaba güzeller. eski günlere dönüyorsunuz anlaşılan. ben ne güzel 9 kg vermiştim burada. ama şimdi 5,5 aylık hamileyim. artık bebekten sonra tekrar gelecem aranıza inşallah. size bu maratonda başarılar diliyorum