slm kızlar işyerinde sürekli oturuyorum bide oturdukca iyicene abur cubur yiyordum ve tosun gibi oldum 12 kilo vermem lazım.. artık ögle araları eve geliyorum zor oluyor ama olsunnn en azından agır yemek yemiyorumm.. sabah çay ve kepekli bisküvi yiyorum bi kaç tanee ögleleyin.. yumurta peynir zeytin kepek ekmegi yiyorum.. tek sorun akşamı düzeltemedim nefsime hakim olamıyorum eşime ayrı kendime ayrıda yapamıyorum o konuda sıkıntım varrrr
Acaba akşam yemek yemesem sadece salata yesem diyorumm olurmu sizce..
mesea bugun ögle arasında bunları yedim normalmi sizce?
Eki Görüntüle 320006 [/QUOTE
Sadece salatayla geçiştirirsen verdiğin kiloları çok kısa sürede geri alırsın canım. Ve alman gereken vitaminleri de alamış olursun. Bence herşeyden yemelisin azar azar.
Bu resmi nasıl ekledin canım. Biliyosun tablo sorunumuz var. Ekleyemediğimiz için tablo yapamıyoruz. Aslında dün herkesin kilosunu tablo yapacaktık. Bu da bize gaz verecekti. Nasıl eklediğini anlatırmısın.
canım benim yıllardır defalarca zayıflayıp şişmanlamış biri olarak söylüyorum öğlen arası bunlar hiç normal değil
çünkü bi süre sonra miden ağrımaya kasılmaya başlayacak yaz bi kenara bak bunları sabah ye çünkü akşama kadar bi dünya vakit var durumu. öğlen çorba ye mutlaka ama seni tok tutacak bi çorba
mesela ev yapımı mercimek çorbası bu durum için harika birazda katı olursa hem ekmeğe ihtiyaç duymuyorsun hem de zarar görmüyorsun ama illa bizim bildiğimiz çorba şart değil öğlen yemeğinden ekmeği kaldır ve ekmek yerine de geçecek besinleri yemek olarak tüket çok faydası oluyor 1.tok kalıyorsun 2. göbeğinin çıkmasına engel olduğu için iş yerinde sıkıntı çekmiyorsun 3.kilona zarar vermiyor öğlenleri ekmeksiz sadece kaşıkla yiyip bırakacağın şeyleri tercih et görüceksin çok rahatlayacaksın
hadi sana da bana da kolay gelsin
sglun kızlar valla akşama kdr güzel gidiyor rejim amaaaa akşam kaçıırıyorum dozu hep
ögle arasındaki menum hep aynıı çorba yaptıgımda onun yeirne çorbe içerim ama ben kahvaltı yapmayı çok seviyorummmmm hergün 3 ögün kahvaltı yapsam yok demem:) sabah işe geç gidiyorum zaten 9:30 da işteoluyorumm..hemen yemek yiyemem 10 gbi bi aç bisküvi ve ay içip ögleleyin kahvaltı yapıyorum :)yani benim için kahvaltı saati ögleleyin oluyor.. akşamı düzenleyemedim eşime agır yemek yapıp kendime ayrı yemek yapmak istemiyorum üşengeci bu konudaaaa..bu ara sürekliidiyet yazılarını okuyorummm bakalım inş düzene sokarım..
en azından sabah simit ögleleyin agır yemek (çorba,pide lahmacun pilav etli agır yemekler) yemiyorum...çayımı esmer şekerle içiyorum.kola ve abucubur yemiyorum bunlar bileeeee benim için büyük bi gelişme:)
bu arada yagmur cnm resmi şöyle ekledim..
konuya cevap ver butonuna bascaksın sonra açılan sayfada milein yanında ataç şeklinle eklentiler var oraya bas yüklüyceginn resim bilgisayarında nerdeyse bul ve yükle :)çok kolay biraz bakarsan hemen yaparsın:)