Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben de sabah 9 akşam 5 çalışıyorum evim baya uzak işime her zaman olmasa da arada bir yürüyorum. akşama kadar oturmama rağmen 2 ayda 8-9 kilo civarı vermeyi başardım. halen de vermeye devam ediyorum. ama inanın zor oluyooo....

süpersin bende senin kadar kilo versem yeticek 8-6 calıısyorm ama 7 de ayaktayım..akşam 12-1 den önce yatamıyorum eşim abzı gunler gec geliyor ondan yemek gec saate kadar bekliyordum ondan kilo aldım bide akşam eve gelince aburcubur bunlar beni fazla sarstı.şimdi öğünlerimi küçülttüm.az yiyorum.su bol bol içiyorum.ekstradan bi firmanın kiraz sapı cayını içiyorum öğle yemeğinden sonra ve akşam yemeğinden sonra.akşamları bir dilim ekmekle az az yemeklerden yiyorum makarna pilav yersem ekmek yememeye calısıyorum bende senin gibi 8-9 kilo versem yeterli..bacıklarım kalın benim biraz şişe bacagım karnmda var.doğum felan yapmadım.hamile kalmadan bi kilolardan kurtulmam lazım......lütfen destek olalım birbirimize..sen nasılverdin bukadar kiloları...??

arkadaslar.bende hergun ne yemeği yediğimi neler yaptıgımı yazıcamsizlere..sizlerde doğru yanlıs diye beni yönlendiriseniz seviniirm..lütfen sizlerde paylasın..buugun kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek..yeşil zeytin biraz abarttım 10 tane 4-5 siyah zeytin birde yanında zeytinyağına bastırılmıs limon kabugu 2-3 adette ondan yedim..öğleyin 3-4 kasık pilav bir kepçe kuru fasulye salata ve tursu yedim.bukadar baska bişey yok bol su...az önce dayanamadım...bebe büskivisi yedim..birde meyveli soda içtim...kiraz sapı cayı içmeyi unuttum şimdide onu yapıcam.akşamada enginarlı iç bakla yanında yoğurt ve salata yemeği düşünüyorum..1 dilim kepek ekmeği...bi ark diyetisyeni demişki öğünlerinde mutlaka bir dilimde olsa ekmek yiyeceksin yememek kesin cözüm değil.bunu anlamadım ama makarna yediğim zamanlarda yerim diye düşünüyorum..benim işyerimde sorun olmuyor...ama eve gelince abu cuburlara saldırasım geliyor dayanamıyorum.onun için cıtır leblebi aldım yanında kuru üzüm...ara öğünleri pek uygulayamıyorum.sorunum bu...

arkadaslar.bende hergun ne yemeği yediğimi neler yaptıgımı yazıcamsizlere..sizlerde doğru yanlıs diye beni yönlendiriseniz seviniirm..lütfen sizlerde paylasın..buugun kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek..yeşil zeytin biraz abarttım 10 tane 4-5 siyah zeytin birde yanında zeytinyağına bastırılmıs limon kabugu 2-3 adette ondan yedim..öğleyin 3-4 kasık pilav bir kepçe kuru fasulye salata ve tursu yedim.bukadar baska bişey yok bol su...az önce dayanamadım...bebe büskivisi yedim..birde meyveli soda içtim...kiraz sapı cayı içmeyi unuttum şimdide onu yapıcam.akşamada enginarlı iç bakla yanında yoğurt ve salata yemeği düşünüyorum..1 dilim kepek ekmeği...bi ark diyetisyeni demişki öğünlerinde mutlaka bir dilimde olsa ekmek yiyeceksin yememek kesin cözüm değil.bunu anlamadım ama makarna yediğim zamanlarda yerim diye düşünüyorum..benim işyerimde sorun olmuyor...ama eve gelince abu cuburlara saldırasım geliyor dayanamıyorum.onun için cıtır leblebi aldım yanında kuru üzüm...ara öğünleri pek uygulayamıyorum.sorunum bu...

canım hoşgeldin. Yediklerinde abartılı bişey yok bence. Ama abur cubur olayına gelince bırakman gerektiğinin farkındasın zaten. Aslında bence tamamen bırakmak değil de mesela çikolata istiyosun, kocaman bir çikolata yerine en küçüğünden haftada 1-2 kere ye, ya da istediğinden 1-2 ısırık alıp kalanını da at çöpe, nefsini köreltmiş olursun. Tecrübeyle sabit, daha önce bu topikte her istediğimizden azar azar yiyerek ve tabi biraz sporla 7 kilo verdim. Ekmek konusunda ben de eğer hiç ekmek yemezsek vücutta tatlı isteği artıyo ve tatlıya saldırırız diye duymuştum. Umarım birbirimizi takip ederek ve destekle sağlıklı bir şekilde kilo verebiliriz. :KK34:

Bu arada ben de yediklerimi yazayım. Öğlen bir kepçe ıspanak, yoğurt ve bir dilim börek. Sonraaaaaa arkadaş kek getirmiş yarım dilim kakaolu kek yedim. Bugün çok su içemedim. Sadece yarım litre. Ama sürekli hareket halindeydim,bugünün artısı.:KK66:

hoşgeldin simurgh seni aramızda görmek ne güzel
neler yapıyorsun?

Simurgh hoşgeldin canım. Seni tekrardan burda görmek çok güzelll:124: Topla bizi Simurgh adapte olamadık bir türlü. Yaşasııııııııın topik yeniden canlanıyor.
Hoşbuldumm...Kızlar henüz düzenli giremiyorum nete...Hayatımı düzene sokamadım henüz.İş bakıyorum.Yemek düzenimde kalmadı, ne bulursam yiyorum,karnımı doyurmak için bu ara. Ama çok yakında eskisi gibi düzenegirecek herşey...

merhaba güzeller. eski günlere dönüyorsunuz anlaşılan. ben ne güzel 9 kg vermiştim burada. ama şimdi 5,5 aylık hamileyim. artık bebekten sonra tekrar gelecem aranıza inşallah. size bu maratonda başarılar diliyorum :KK54::KK54::KK54::KK54:

Pastacım çok sevindim,hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağınaalmayı nasip etsin. Topikten bissürü hamiş çıktı. Bende çok istiyorum artık bir bebiş...:KK49:

Kilo vermek için aslında yememek en son çare.
Kendimden biliyorum.
Çok az yemek yiyerek metabolizmamızı iyice yavaşlatıyoruz ve farkında olmadan kendimize zarar veriyoruz. Zayıflama kürleri, haplar vs. tavsiye etmiyorum. Çünkü hiç birinin bir işe yaradığı yok.
Tavsiye ettiğim tek şey SPOR kızlar.
Uzun , tempolü yürüyüşler, plates, twist sonucunda 67 kilodan 54 kiloya rahatlıkla düşebildim.
Fazla bir diyet yapmadım.
Sadece yağlı yemeklerden kaçındım ve bol su içtim.
Yaklaşık 8 ayda 12 kilo verdim.

Apandist ameliyatında bana verdikleri antibiyotik alerji yaptı. Ürtiker oldum. Tedavi için de kortizonlu iğneler yaptılar ve bu da bende kilo yaptı :KK43:(. 55 kilodan 67 kiloya çıktım.
Erkek arkadaşımla tanıştığımda 55 kiloydum. Nişanımda 67. Evlendiğimizde de 56 kiloydum. Şu an da 54-55 civarındayım.

Spor yaparak metabolizmamı hızlandırdım. Psikolojik olarak da çok rahatlatıyor insanı.
Eve yürüyüş bandı aldım. Haftada 4-5 gün günde 10 km. yürüdüm. Tabi başlangıçta 5,6,7..km di. Sonra 10 da sabitledim. 6km hızla 10 km yürüdüm.
Yürüyüşten hemen sonra da 100 adet twist yaptım.
Yürüyüş yapmadığım günler veya yürüyüşün erken bittiği günler de plates yaptım.
İnternette topsuz plates hareketleri var.
Hareketler çok kolay görünüyor ama insanı gerçekten çok zorluyor. Rahatlıkla bulabilirsiniz hareketleri.
Kilo vermek , sağlıklı olmak çok büyük mutluluk.
Bir mağazada 34 bedenin cuk diye üstünüze oturmasının hazzını anlatamam :)))
Üstelik sporla kilo verdiğiniz için almıyorsunuz. (Tabi yemeği abartmazsanız) Ve metabolizmanız hızlandığı için spor yapmasanız da dikkatli yemekle birlikte kilo vermeye devam ediyorsunuz.
Ve yine sporun etkisi ile sıkılaştığınızdan olduğunuz kilodan da zayıf gösteriyorsunuz.
Spor diyorum yani kızlar.

Arkadaşlar merhaba,
Konuyu uzun zamandır okuyorum bir haftadır da diyete başladım
beni de aranıza alır mısınız
hep beraber verelim kilolarımızı

Arkadaşlar merhaba,
Konuyu uzun zamandır okuyorum bir haftadır da diyete başladım
beni de aranıza alır mısınız
hep beraber verelim kilolarımızı

slm hoşgeldin ben de bu günden başlayarak daha sık buradatım inşallah geçen yıl bu topikte 7 kilo verdim ama 3'ünü geri aldım şimdi ilk hedefim onları vermek bugün 72 kiloyla başlıyorum diyetime her pazartesi yazarım kilomu inşallah
sabah kahvaltım
kepek ekmek arasına 1 dolu kaşık lor peyniri ve 5-6 zeytin şekersiz çay 2 kuru kayısı

çido merhaba hoşgeldin kimsecikler yok bu aralar ben de yeni döndüm tatilden sen nasılsın?

hoşbulduk canım artık bende burdayım geçen sene 64 kg dan 59 a düştüm şuan 60 kg.inan bu 1 kilo bile beni çok kastı.
55 olcam kafaya koydum artık. havalar ısınınca da spor salonuna yazılcam.yaza düğün çok. gerçi herşeyden önce kendi mutluluğum için vermem lazım bu 5 kiloyu. inanın kızlar yaş ilerleyince çok zor oluyor kilo vermek. metobolizma yavaşlıyor irade çöküyor.
hazirana kadar 55 olcam kafaya koydum.

hoşbulduk canım artık bende burdayım geçen sene 64 kg dan 59 a düştüm şuan 60 kg.inan bu 1 kilo bile beni çok kastı.
55 olcam kafaya koydum artık. havalar ısınınca da spor salonuna yazılcam.yaza düğün çok. gerçi herşeyden önce kendi mutluluğum için vermem lazım bu 5 kiloyu. inanın kızlar yaş ilerleyince çok zor oluyor kilo vermek. metobolizma yavaşlıyor irade çöküyor.
hazirana kadar 55 olcam kafaya koydum.

maşallah nerdeyse hiç kilo almamışsın kendi mutluluğumuz için kilo verme konusunda sana katılıyorum ben de kendimi kilo verince çok mutlu hissediyorum şu an kendim için yaptığım tek şey bu diyebilirim aslında kimse benim kilolu olduğumu düşünmüyor ama ben her giydiğim yakışsın istiyorum

bu arada ara öğünüm
1 elma

kızlar günaydın,
ben bu sabah bir buçuk pişi ile güne başladım :KK43:((( ama öğlene telafi edicem bu arada bişey sorucam kilo bildirimi yapacak mıyız

günaydın herkese güne güzel başladım
sabah tartıldım 59.700 geldim gram gram vermeye başladım bile.
yarım litre suyum bitti. sabah 1 küçük poğaça. az önce de 1 tane kurabiye yedim çayın yanında
hosekicim masabaşı hareketlerini unuttum bile ben nasıldı.

X