Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Merhaba kızlar,
Ben de sizler gibi masabaşında çürüyor, pardon çalışıyorum.
Üstelik vardiyam 13 saat.
Sırf sürekli oturmayayım diye deli gibi su içip lavaboya gidiyorum
Koordine görevi yaptığım için öyle yarım saat, 15 dakika, hatta 5 dakikalık molam bile olmuyor.
Yemek molası var sadece, onda da yemeği yiyip hemen ofise.
Yemekhane de ofisin karşısında tam.
Anlayacağınız sıfır hareket.
Şimdi diyet yapıyorum ama dün ara öğünlerin hiçbirini yiyemedim.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Bugün gece çalışacağım, akşam 8 sabah 9.
Sadece kepekli galeta ve meyve götüreceğim yanımda, bol bitki çayı.

merhaba arkadaşlar bende masabaşı çalışanım ve kilo vermek istiyorum beni de aranıza alın,, 4 ay önce evlendim düğünden önce spora salonuna yazılıp 70 kilodan 63 e düşmüştüm evlendikten sonra verdiğim kilolaları geri aldım

merhaba bende masa başı çalışanlardan ve pek iştahlılardanım.. üstelik 5 haftalık hamileyim geleceğim çok parlak sanırım... bana da var mı yer buralarda.

kadınlar kulübünde niveo body ile dinamik sabahlar diye bir konu okudum haftasonu yarım saatte olsa yapmayı düşünüyorum,, akşamları da ekmek yerine etimek yiyorum yemeğin yanında

hoşgeldin aramıza. evlendikten sonra yeme saatleri farklı olduğu için hemen alınıyor kilolar.güzel vermişsin sporla.ama hoop geri gelmiş.
bool su arkadaşım günde 3 litre. inan vücutta selülit olmuyor kendini hafif hissediyorsun. vücut için çok faydalı. sabah kalkarkalmaz 1 bardak suyumu içerim güne güzel başlarım. kış geldiği için üşüyorum 3 litre yi bulmuyor ama havalar ısınsın hemen 3 litreye tamamlarım zaten şimdiden 1 litreye yaklaştım.

merhaba bende masa başı çalışanlardan ve pek iştahlılardanım.. üstelik 5 haftalık hamileyim geleceğim çok parlak sanırım... bana da var mı yer buralarda.

sen 8 ay sonra doğum kilolarını atmak için gel tatlım :)
hayırlı olsun bu aradada. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sen 8 ay sonra doğum kilolarını atmak için gel tatlım :)
hayırlı olsun bu aradada. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin çok teşekkür ederim.. doktorum diyet verdi kilo vermek ıcın degıl kılo almamak ıcın.. dengeli beslenmem lazımmış.. ama elimde değil.. midem hep kazınıyor

amin çok teşekkür ederim.. doktorum diyet verdi kilo vermek ıcın degıl kılo almamak ıcın.. dengeli beslenmem lazımmış.. ama elimde değil.. midem hep kazınıyor

evet o kazıntıyı bilirim. galeta çubuk yiyebilirsin.etimek falan ben yerdim de.

kızlar günde kaç lt su içiyorsunuz bunun yanında bitki çayı vs tüketiyormusunuz
bide ekstra neler yapıyorsunuz

yeşil çayım dün bitti. 1 fincan yeşil çay içerim. 3 litre de su. soğuk hava şartlarından dolayı şu sıralar 3 litryi pek bulmuyor.

herkese günaydın nasılsınız bakalım bu sabah :)
dün akşam bi kepçe çorba çok az börek yedim
sabah henüz kahvaltı yapmadım
dün 2 lt yi geçti suyum :)
kızlar masabaşı hareketler hakkında bilgi verebilir misiniz bide evde nasıl hareketler yapıyorsunuz
benim problemim göbek
yardımcı olursanız çok sevinirim

slm
yoğunluktan yazamıyorum zaten tam adapte olamadım biraz rahatsızım çok üşüyorum akşamları kendime gelemiyorum 2 gündür
sabah ve öğle yediklerime dikkat ediyorum akşam ipin ucu kaçıyor

masa başı hareketleri geçmişte oldukça üzerinde durulmuş bir konu aslıda ustası çido ama ben yaptıklarımı yazayım
koltukta dik oturup nefes alırken ayaklarımı birleştirip kaldırıyorum 10'a kadar sayıp nefes verirken indiriyorum
2. hareket (yalnız bunu çok tetrarlamayın hemen acayip ağrı yapıyo)
koltuğun kenarlarından tutup bacaklarımı dizlerimden büküp karnıma çekiyorum yine bir süre kalmaya çalışıyorum böyle
herkese kolay gelsin

bu arada sabah yine sandviç yedim
ara 1 elma

slm arkadaşlar hosekicim çok teşekkürler bende yapmaya çalışıcam bu arada bendede aynı akşamları ipin ucu kaçıyo
öğlen 1 dilim kepek ekmek
1 kepçe çorba
1 kase cacık

öğle yemeğim
yarım kase çorba
3 ince dilim pizza normalde çok rahat 5 dilim yerdim ve ayran

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün akşam yarım porsiyon kuru fasülye az makarna yedim ekmek yok
sabahta 1 gevrek ve peynir
dün 2,5 lt su içtim
hala spora başlayamadım ya ((

slm
dün akşam yemeğinde pırasa ve yoğurt yedim ama ekmek te yedim
tam bu günü hafif atlattım derken eşim kuru yemiş hazırladı onu da yedim
akşama kadar iyi gidiyor akşamları bozuluyor yaa
neyse yavaş yavaş adapte olurun inşallah
bu sabah tost yedim çeyrek ekmeğe şekersiz çay

merhaba
bende bir masabaşı çalışanı olarak sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.aranıza katılıp yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.1 verip 1 almaktan bıktım artık.inşallah hepberaber kurtuluruz şu kilolardan.

sabah : 1 dlm. kepekli ekmek,1dlm.peynir,10 zeytin.1 bardak çay içtim.

şimdide neskafe içiyorum.

1 fincan form çayı içtim.öğle yemeğimide yedim geldim

öğle : pirinç lapası ve cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…