Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın ben burdayım canım. Yıl sonu olunca galiba herkes yoğun. Ben de yazayım menülerimi. Akşam, Fırın kıymalı patates 2-3 kaşık. Birkase çorba ve salata. 100 tane ip atladım. 30 tane de mekik çektim. Sabah 2 dilim ekmek, bir parça peynir, 2 ceviz (hafta içi değişmeyen menüm), hafta içi apar topar kahvaltı yapıyoruz. Eşim ve kızım kahvaltısız evden çıkmıyo, benim de iş yerinde simite talim edesim gelmiyo.

Günaydın Kızlar,Herkese hayırlı cumalar,

Benimde herzamanki gibi sabah kahvaltım b.peynir.yeşillik zeytin yeşilçay ve etimek...

Ara ögünümde meyve yedim..Bugün su içemedim hiç....Hızlanmam lazım.

Ögle yemegimde bugün sebze var....pırasa yemegi,salata ve yogurt....etimek....

Akşamki menümü daha düşünmedim...Eve gidince birşeyler yapmaya çalışacagım....

Günaydın canım maşallah ne güzel senin fazlalığın yok :) Ben 73 .den 55 e düşeceğim...epey yavaş yavaş vereceğim zamanın var...Dogumdan önceki kilomdu...Afiyet olsun.....

aaa kimseler ugramamış herkeste yeni yıl telaşı var galiba...

saat 15;00.de ara ögün 1 porsiyon meyva.

saat 16;30 eti form bisküvü

bu saate kadar 1 buçuk lt su içebildim..3 Fincan yeşilçay :)))

Kızlar hepinize mutlu yıllar dilerim....Yeni yılda istediğimiz kiloları verebiliriz inşallah..Yeni yıl yeni yıl yeni bir beden lazım...öpüyorum

Kızlar günaydın herkese. Bugün bildirim günü, tablo işini çözemediğimize göre kiloları burdan yazalım. Regl olduğum için şişkinliğim var. Ve sabah aç karna kilom 60,6

Kızlar günaydın herkese. Bugün bildirim günü, tablo işini çözemediğimize göre kiloları burdan yazalım. Regl olduğum için şişkinliğim var. Ve sabah aç karna kilom 60,6

sen şişkinken bile bu kadarsan bana of yani 5 gündür salata yoğurt meyve ve sadece 500 gr gitti bu da artık tam 63 oldum demek oluyor kendimi kötü hissediyorum

O zaman sinirlenince aç bu topiği ve buraya yaz. Emin ol biz seni yemekten vazgeçiririz.

mutfak beni çağırıyor... artık midemin tiktaklarını duyar gibiyim. tutuyorum kendimi ama.... eğer dayanamazsam son 5 6 gündür çektiğim eziyet heba olucak. şu beklediğim ya tam şu anda olmalı ya bana söz verdiğiniz gibi yardım edin yoksa yandım ben yine...

Son düzenleme:
günaydın herkese. uykusuz bir gecenin ardından. oğlum gece 4 de uyandı sanırım diş çıkartıyor ağladı hiç uyumadı.
çok iyi değilim. sabah gelirken 1-2 ceviz yedim.şimdi de poğaçama bakıyorum çayın kaynamasını bekliyorum.
verdiğim kiloyu geri aldım yazın 64 kiloydum. 59 a düştüm.kansızlık çıkınca pekmez içmeye başladım kışın da tatlı şeyler çok yeniyo.
olmuşum 61. uffff hedef 55 ama biraz zor görcem sanırım.

Çidocum hoşgeldin canım. Yeniden burda olduğunu bilmek çok güzel. Oğluşuna geçmiş olsun. Benim kız da aynı, artık anlayamıyorum. Doğunca gazı var diyoruz, büyümeye başlıyo diş diyoruz neye bahane bulucamı şaşırdım. Deliksiz uyumayı özledim.

Canım çok acıkınca yemek değilde meyve yemeyi dene, yada bir kase yoğurt ye tok tutucaktır seni, ve öğünleri kesinlikle atlama. Diyet yapıyorum yemeyeyim deme sakın. Bol bol su içmeyi de unutma.

Nasılsınız kızlar,

Ben bugün niyetliyim...Hamileyken tutamadığım oruçlarımı ara ara tutmak istiyorum bugün başladım hayırlısı olsun..Şuana kadar iyi açlık yok...Akşam eve gidinceki menüm sanırımım salata-yogurt ve et yemeği 1 dilim ekmek ...bol bol su olucak sanırım...ara ögün yok su yok inşallah düzenim bozulmaz..kilo bildirimi yapamadım dün evdeki tartım dijital değil ve hep aynı kiloyu gösteriyor yanlış sanırım...dogru ise hala 73 kızlar.....Sizler gibi 3-5 kilo fazlalıgım olsa keşke...18 kilo vermem gerek...zamanla olucak artıkın...

slm kızlar işyerinde sürekli oturuyorum bide oturdukca iyicene abur cubur yiyordum ve tosun gibi oldum 12 kilo vermem lazım.. artık ögle araları eve geliyorum zor oluyor ama olsunnn en azından agır yemek yemiyorumm.. sabah çay ve kepekli bisküvi yiyorum bi kaç tanee ögleleyin.. yumurta peynir zeytin kepek ekmegi yiyorum.. tek sorun akşamı düzeltemedim nefsime hakim olamıyorum eşime ayrı kendime ayrıda yapamıyorum o konuda sıkıntım varrrrAcaba akşam yemek yemesem sadece salata yesem diyorumm olurmu sizce..
mesea bugun ögle arasında bunları yedim normalmi sizce?

Bende tüm gün masa başındayım asla ama asla diyet yapmam , sadece sebze ve meyve üzerine beslenirim
Sabahları 2 dilim çavdar ekmeği ve bir haşlanmış yumurta yiyorum , çay içmiyorum onun yerine sıcak su içiyorum
Öğlende misal biraz önce bir tabak ıspanak yedim ( zaten genelde yemeklerimi evden getiriyorum ve sebze getirmeye özen gösteriyorum ve dışardan mümkün olduğunca yemek yemiyorum)
Akşam işten çıkmadan önce tahmimin 15.30 da bir tane armut yiyecem
Akşamda yeşil mercimek , salata ve yoğurt

4lt su içerim , tüm gün oturduğum için akşamları 4-5 durak yürürüm

Genellikle hep bu tarz yerim niyetim kilo vermek değil sağlıklı olmak şuanki kilomu korumak
Bu arada vitamin hapları kullanıyorum , kansızlık sorunu yaşadığım için..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu resmi nasıl ekledin canım. Biliyosun tablo sorunumuz var. Ekleyemediğimiz için tablo yapamıyoruz. Aslında dün herkesin kilosunu tablo yapacaktık. Bu da bize gaz verecekti. Nasıl eklediğini anlatırmısın.

Kızlar kimsecikler yok yine. Nerdesiniz. Hadi yazın bakalım neler yedik. Ben dün akşam bir tane tavuk döner yedim. Kızım rahatsızdı kucağımdan inmedi yemek yapamadım. Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Ara öğün 3 kuru incir,2 kuru kayısı, yarım litre de su bitti.

canım benim yıllardır defalarca zayıflayıp şişmanlamış biri olarak söylüyorum öğlen arası bunlar hiç normal değil
çünkü bi süre sonra miden ağrımaya kasılmaya başlayacak yaz bi kenara bak bunları sabah ye çünkü akşama kadar bi dünya vakit var durumu. öğlen çorba ye mutlaka ama seni tok tutacak bi çorba
mesela ev yapımı mercimek çorbası bu durum için harika birazda katı olursa hem ekmeğe ihtiyaç duymuyorsun hem de zarar görmüyorsun ama illa bizim bildiğimiz çorba şart değil öğlen yemeğinden ekmeği kaldır ve ekmek yerine de geçecek besinleri yemek olarak tüket çok faydası oluyor 1.tok kalıyorsun 2. göbeğinin çıkmasına engel olduğu için iş yerinde sıkıntı çekmiyorsun 3.kilona zarar vermiyor öğlenleri ekmeksiz sadece kaşıkla yiyip bırakacağın şeyleri tercih et görüceksin çok rahatlayacaksın
hadi sana da bana da kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…