- 9 Ağustos 2007
- 5.809
- 5
bebeğin daha küçük ve süt veriyorsan dikkatli ol yediklerini çok kesme şekerli şeylerden ve birazda hamurlardan uzak dur yeter senin için
ben şu anada 66.5 kiloyum
sen gayet güzel menüler bulmuşsun ve harekette yapıyorsun hedef kilon ne
Günaydın herkese. Dün akşam bir kase mercimek çorba, ıspanak, yoğurt ve bir tane biber dolma yedim. Ekmek yemedim. Sabah 2 dilim ekmek, bir parça peynir, iki çatal çilek reçeli iki tane ceviz ve bir bardak çay içtim. Akşam misafir vardı spor yapamadım. Misafirler gidince ortalığı topladım ve yattım. Sabah tartıldım 300 gr eksik çıktım ama bilmiyorum kilomu yoksa aç olduğum içinmiydi.
Canım yemeğini yavaş yavaş ye. Ve kafanda sürekli olarak ben tokum sadece vücuduma gerekli vitaminleri almak için yemek yiyorum şeklinde düşünceler oluştur.
akşam yemeğin diyette olanlar için iştah kabartıcı ama az az yedinse sorun yok kahvaltı gayet iyi o 300 gr da inşallah kilodur
kilo bildirimini ne zaman yapıcaz kimse bir şey söylemiyor
bu gün pek yazan yok herkes yoğun galiba
neyse ben ara öğünümü yazayım
8 antep fıstığı
1 küçük elma
canım hayatımda hiç hızlı yemek yemedim ki ben yani bi de hızlı yesem varya ooo hepten yanmışım.öyle sebze yiyemem falan sıkıntılarım da yok aslında benim sorunum sıkılıp sinirlenince yemeğe dalmak. sinirlenince yürümeliyim ama iş yerinde bu mümkün olmuyor
o an konuşacak bi arkadaş bulabilsem yine sorun yok hiçbiri olmayınca gelsin bir gofret gitsin bir sandviç olan oluyor işte...
meraba kızlar aranıza katılmak istiyorum bende.5 aylık kızım var emziriyorum ve bende masa başı çalışıyorum evede arabayla gidip geliyorum benimde sorunum göbek.bide doğumu sezeryanla yapınca kaldı öyleee(( tatlı ye süt olur şekerli şeyler iç süt olur diye diye bu haldeyim.neyse kestim artık şekerli şeyleri ama göbekde çıktı yani:) hep beraber zayıflayalım inşallah
azar azar yedim canım. 17 aylık kızım var sağolsun yemekte hiç rahat vermiyo. Yemek mi bizi yiyor yoksa biz mi yemeği anlamıyorum.
Kilo bildirimini bence pazartesi yapalım. Amaaaa tablo işini napıcaz,
hoşgeldin canım bence çok erken başlamışsın diyete kilolarının birçoğu emzirirken gider zaten bence çok sıkı bir diyet yapmamalısın ama düzenli beslenirsen hem bebeğin zarar görmez hem sen hem de kilo verirsin
evet bence de pazartesi uygun tablo ben yapabilirim ama nasıl eklenir bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa ya yapsın ya da anlatsın lütfen tabloda kendimizi görmek önemli şu yukarıdaki kısa yollardan deneyim dedim çok karışık görünüyor
nerden denedin canım ben de deneyeyim