Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bebeğin daha küçük ve süt veriyorsan dikkatli ol yediklerini çok kesme şekerli şeylerden ve birazda hamurlardan uzak dur yeter senin için

ben şu anada 66.5 kiloyum

Bebeğimi emzirmemi etkilemiyor diyetim doktor desteği alıyorum...Tuz,şeker ve unlu şeyler yok...Bol su tüketiyorum..Sebze,yogurt,peynir ve et yiyorum....Önemli olan aksam yememek..3 ama ögün 3 ara ögün şekilnde devam bakalım...
Senin hedefin kaç ??

slm kızlar yoğunluktan yazamadım ama iyi oldu yemeği düşünecek vaktim de olmadı
öğle menüm
1 kase çorba yoğurt 3 köfte 2 dilim patates kızartma
ara öğün
çubuk kraker şekersiz çay
bu gün tekrar yazaman hoşçakalın yarın görüşmek üzere

bu arada baktım bazıları sıkı sıkıya diyette ne güzel inş darısı başıma

günaydın kızlar kapanışı ben yapmışım açılış da bana kısmet oldu
dün akşam yemeğinde önceden kalan yemekleri yedik biraz karışık bir menü oldu ama ölçülü yedim
yemekten 2 saat sonra 1 portakal yedim
kahvaltım
2 kaşık yulaf 1 kaşık pekmez ve süt karışımı
ara öğünümü getirmeyi unutmadım diyete başladım ama hala başlangıç kilomu bilmiyorum
sabah aç karnına tartılmak nasip olmadı henüz
neyse ben dikkat edeyim de 2 max 3 kilo fazlam var inş veririm

Günaydın herkese. Dün akşam bir kase mercimek çorba, ıspanak, yoğurt ve bir tane biber dolma yedim. Ekmek yemedim. Sabah 2 dilim ekmek, bir parça peynir, iki çatal çilek reçeli iki tane ceviz ve bir bardak çay içtim. Akşam misafir vardı spor yapamadım. Misafirler gidince ortalığı topladım ve yattım. Sabah tartıldım 300 gr eksik çıktım ama bilmiyorum kilomu yoksa aç olduğum içinmiydi.

akşam yemeğin diyette olanlar için iştah kabartıcı ama az az yedinse sorun yok kahvaltı gayet iyi o 300 gr da inşallah kilodur
kilo bildirimini ne zaman yapıcaz kimse bir şey söylemiyor
bu gün pek yazan yok herkes yoğun galiba
neyse ben ara öğünümü yazayım
8 antep fıstığı
1 küçük elma

Canım yemeğini yavaş yavaş ye. Ve kafanda sürekli olarak ben tokum sadece vücuduma gerekli vitaminleri almak için yemek yiyorum şeklinde düşünceler oluştur.

canım hayatımda hiç hızlı yemek yemedim ki ben yani bi de hızlı yesem varya ooo hepten yanmışım.öyle sebze yiyemem falan sıkıntılarım da yok aslında benim sorunum sıkılıp sinirlenince yemeğe dalmak. sinirlenince yürümeliyim ama iş yerinde bu mümkün olmuyor
o an konuşacak bi arkadaş bulabilsem yine sorun yok hiçbiri olmayınca gelsin bir gofret gitsin bir sandviç olan oluyor işte...

meraba kızlar aranıza katılmak istiyorum bende.5 aylık kızım var emziriyorum ve bende masa başı çalışıyorum evede arabayla gidip geliyorum benimde sorunum göbek.bide doğumu sezeryanla yapınca kaldı öyleee(( tatlı ye süt olur şekerli şeyler iç süt olur diye diye bu haldeyim.neyse kestim artık şekerli şeyleri ama göbekde çıktı yani:) hep beraber zayıflayalım inşallah

azar azar yedim canım. 17 aylık kızım var sağolsun yemekte hiç rahat vermiyo. Yemek mi bizi yiyor yoksa biz mi yemeği anlamıyorum.

Kilo bildirimini bence pazartesi yapalım. Amaaaa tablo işini napıcaz,

Son düzenleme:

O zaman sinirlenince aç bu topiği ve buraya yaz. Emin ol biz seni yemekten vazgeçiririz.

hoşgeldin canım bence çok erken başlamışsın diyete kilolarının birçoğu emzirirken gider zaten bence çok sıkı bir diyet yapmamalısın ama düzenli beslenirsen hem bebeğin zarar görmez hem sen hem de kilo verirsin

azar azar yedim canım. 17 aylık kızım var sağolsun yemekte hiç rahat vermiyo. Yemek mi bizi yiyor yoksa biz mi yemeği anlamıyorum.

Kilo bildirimini bence pazartesi yapalım. Amaaaa tablo işini napıcaz,

evet bence de pazartesi uygun tablo ben yapabilirim ama nasıl eklenir bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa ya yapsın ya da anlatsın lütfen tabloda kendimizi görmek önemli şu yukarıdaki kısa yollardan deneyim dedim çok karışık görünüyor

bu gün herkes çok yoğun pek kimsecikler yok
öğle y emeğimi yazayım
tavuk döner ayran salata hiç ekmek yemedim

çok fazla diyet yapamıyorum zaten ekmeği kestim ide tatlıyı.bol su içmeye çalışıyorum inşallah faydası olur.bu arada hoşbulduk:))

Kızlar yoğunluktan yazamadım. Öğle yemeği fırın tavuk, 2 kaşık pilav, salata sonrasında arkadaşın sırf benim diyetimi bozmak için ve benim dayanamayacağımı düşünerek alıp ve benim de yediğim keeeeeek.( Akşam 100 tane fazladan ip atlıcam ):84:

nerden denedin canım ben de deneyeyim

Kızlar günaydın . bugün büyük ihtimalle yazamıcam. İzin alıp gidicem. Bebeğime bakıcam bugün. Pazartesi görüşürüz.

slm
yine kimsecikler yok
dün akşam ben yine dağıttım
karışıklıklar oldu önce oğlumla pilav yedim
geç saatte geldi eşim onunla kahvaltılık bir şeyler yedim
sabah kahvaltı yapmadım
bu gün oğlumun doğum günü öğleden sonra kutlarız ben pasta yerim bakalım pazartesiye kilomu görünce belki aklım başıma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…