- 29 Aralık 2008
- 814
- 0
- 44
yaa çok kötü
şehrin dışındayız öğle aramız yok
yemekhaneye mahkumuz ve pizza
birazdan da mis gibi kokusu gelir ay ben dayanamam
arkadaşlar bende 3 ayda 6.5 kilo verdim diyetisyen eşliyinde 69.6idim şimdi ise 63.3 yalnız ağır kilo vermeye başladım . 2 hafta 600 gr neden acaba çözemiyorum. bu hafta biraz kaçırdım. bilmiyom sonra ne olur. 60 düşmek istiyorum.
merhabalar
öğle yemeğim
1 kase yayla çorbası
2 kuru dolma (antep usulü)
1 porsiyon salata yağsız
bakalım kimler yazacak öğle menüsünü
kahvaltıyı kimse yazmamış
neyse hadi kızlar yazın eleştirin bir şeyler yapın
evet tablo konusuna değinilmiş olsa çok iyi olur ben yapmak isterim ama nasıl eklendiğini ve güncellendiğini bilmiyorum
keşke bende sadece senin kadar yemiş olsaydım dün coştum resmen coştum biri beni durdursun neden bu kadar acıkıyorum anlamıyorum ki
Ara öğün 3 tane çubuk kraker ve 2 tane kuru incir. yarım litre su bitti.
Ayy çok sevindim tekrar biraraya gelmenize / gelmemize.
Nasılsın?
künefeler pizzalare hepsini ben yedim beklenen oldu doyana kadar pizza yedim
ya çok enteresan diyet yapmadığım zaman hiç çıkmaz bu pizza diyete başladım ya ertesi gün neyse kızlar bu pizza son başlıyorum artık
Selam Kızlar maşallah künefeler pizzalar oh oh yiyin gariii
Ben dün akşam sadece koca bir tabak salatabol limonlu ,az yaglı..2 dilim etimek,1 su bardagı ayran içtim.
Akşam yemegi ; Saat 9.civarı etimek çikolatalı limonlu bisküvi yedim paketin 1/2 sini(
Ara ögün ; 1 bardak süt nescafeli içtim...
Kahvaltı ; Sabah geç kalmışım ama olsun yolda atışdırdım,2 etimek arasına krem peynir sürdü..1 bardak su ile içtim...
Ara Ögün; İşyerinde 1 fincan yeşilcay içtim..
Öglenleri et yemem lazım am aben eti pek sevmem o yüzden peynir yiyorum etimek yeşillik ile...
Şimdi yeşil içiyorum...Regl dönemim geçmedi sanırım hala devam ediyor ben bitti sanarken :))))
O yüzden tartılmıyorum...C.tesi 74,7 idi..dijital tartıda..
Evimdeki eski usul baskul(((
künefeler pizzalare hepsini ben yedim beklenen oldu doyana kadar pizza yedim
ya çok enteresan diyet yapmadığım zaman hiç çıkmaz bu pizza diyete başladım ya ertesi gün neyse kızlar bu pizza son başlıyorum artık
Öğlen menümü de yazayım. Şansımdan bugün de kuru fasulye çıktı. Akşam evde de vardı. İçim kuruyacak bu gidişle. Yarım kepçe kuru fasulye, 2 kaşık pilav bol limonlu salata.