- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzel hafif geçirmişsin canımgünaydın kızlar lezzet açısından güzel diyet açısından berbat bir günün ardından,
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 5-6 zeytin + çok az peynir (o kadar az ki bir dilim bile değil) 2 dilim kepek ekmek şekersiz çay
ara öğün için birşey getirmedim bakalımuydurmaya çalışırız
hadi yazalım yediklerimizi bakalım örnek menüler çıksın
selam kızlar size deme isterdim ki şu kadar kilo verdim diye ama yok 66.5 olarak tombikliğe ve şikayetlere devam yok misafir yok iş yemeği vesaire hep bir bahane bu halden bende sıkıldım ben bu kadar iradesiz miyim allahım bıktım artık aynı şikayetlerden kimsenin bana yerdım edemeyeceğini önce kendimin kararlı olması gerektiğini biliyorum ama şimdi de yılbaşı geliyor meşhur bahane ......
yok şu diyeti yap yok bu diyeti yap sonu yok....... ama ben kendim için şunu söyleyebilirim en en çok kiloyu simit diyeti ile verdim ama şimdi yılbaşı günü diyet bozulacak ne yapıcam diyorum hiç başlamamak badaha kötü olur.diyorum ve ben yarın itibari ile irademi koruyabilirsem simit diyetine başlıyorum.......
günaydın kızlar lezzet açısından güzel diyet açısından berbat bir günün ardından,
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 5-6 zeytin + çok az peynir (o kadar az ki bir dilim bile değil) 2 dilim kepek ekmek şekersiz çay
ara öğün için birşey getirmedim bakalımuydurmaya çalışırız
hadi yazalım yediklerimizi bakalım örnek menüler çıksın
ara öğün 2 tane kuru incir. Yarım litre suyum da bitti
Bahaneleri hep bizler buluyororuz canım..Hadi bakalım hayırlısı olsun yeterki sne kararlı ol tatlım....
bakalım şimdilik ilk gün ve ben 2 öğünü tamamlamış oldum.Umarım güzel sonuçlar alırım.Ama yılbaşı akşamı kessin bozarım ben kendimi biliyorum.Şimdiden cips ve kolalar alındı bile
Yeni yıla yeni başlangıçla girmeni tavsiy eederim..
Bende evlendiğimde 49-50 idim..yıllar içerisinde 60 oldum.hamile kaldım sonrasımı şuanda 74 üm kilo vermeye karar verdim 1 ay oldu hadi bakalım hayırlısı olsun hepimzi için.
Bu senin elinde canım...Yeni yıla kararlı bir insan olarak girebilirsen diyetin devamı gelir...Şuanda kaç kilosun ?
ara öğün 2 tane kuru incir. Yarım litre suyum da bitti