Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

slm kızlar bende sizdenim:)
5 aydır bebek istiyoruz olmadı malesef... bebek olcak diye yedikleirme içtiklerime dikat etmedim hatta abarttım yerken... ve 1.5 senelik evliyim.. evlendigimde 47 kilo olan ben şuanda 59 kiloyummm... sıkı bi rejime gircem... işyerinde yemek çıkmıyor restauranta gidip yiyoruz öyle oluncada hafif yemek bulmak imkansız. uzunca diyet listelerini okudum benim için en mantıklısı şöle olcak inş işe yarar...
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek...yumurta yemessem peynir yerine yerim..( saat 09:00)
öğleleyin 1 tane büyük boy haşlanmış patates...(12:00)
ara öğünde ya meyve yada fındık,ceviz(16:00)
akşamda salata yogurt yiycem... salatayı ton balıklı yada tavuklu yapcamm..(19:00)
masa başında çalışmama ragmen çok çay tüketmem 4-5 bardak en fazla.. esmer şeker alcammm çayım için...
umarım işe yarar

selam kızlar size deme isterdim ki şu kadar kilo verdim diye ama yok 66.5 olarak tombikliğe ve şikayetlere devam yok misafir yok iş yemeği vesaire hep bir bahane bu halden bende sıkıldım ben bu kadar iradesiz miyim allahım bıktım artık aynı şikayetlerden kimsenin bana yerdım edemeyeceğini önce kendimin kararlı olması gerektiğini biliyorum ama şimdi de yılbaşı geliyor meşhur bahane ......

yok şu diyeti yap yok bu diyeti yap sonu yok....... ama ben kendim için şunu söyleyebilirim en en çok kiloyu simit diyeti ile verdim ama şimdi yılbaşı günü diyet bozulacak ne yapıcam diyorum hiç başlamamak badaha kötü olur.diyorum ve ben yarın itibari ile irademi koruyabilirsem simit diyetine başlıyorum.......

günaydın kızlar lezzet açısından güzel diyet açısından berbat bir günün ardından,
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 5-6 zeytin + çok az peynir (o kadar az ki bir dilim bile değil) 2 dilim kepek ekmek şekersiz çay
ara öğün için birşey getirmedim bakalımuydurmaya çalışırız

hadi yazalım yediklerimizi bakalım örnek menüler çıksın

Selam kızlar nasılız bugün. Dün akşam küçük bir kase çorba, fırında patates vardı. Üç dilim patates, 2 kaşık pilav salata ve yoğurt. Amaaaa iki tane de tulumba tatlısı kaçıverdi arada. Sonra 100 tane ip atladım. 30 mekik çektim. Kolumu bacağımı çalıştırdım biraz. Sabah da 2 dilim ekmek, peynir 2 tane ceviz ve az şekerli çay.

Ayy ne güzel hafif geçirmişsin canım

selam kızlar sabah itibari ile 15 dk'lık tempolu bir yürüyüş sonrasında 1 simit ve çay umarım devamı gelir................

Tünaydın Kızlar,

Dün akşam yogurtlu haşlanmış borkoli ve salata 2 dilim etimek..

Yatmadan önce nescafe.

Sabah 8.de kahvaltı 2 dilim etimek ve peynir zeytin yeşil çay ile..

Ara ögün 1 adet mandaline

Şuanda yeşilçay içiyorum...

Ögle menümde yine yeşillik ve et yerine peynir var....yogurt ile..(canım pek yemek istemiyor bu aralar)

Dün akşam uzun süredir yapmadığım şeyi yaptım pişman değilim şekersiz nescafemi içerken eşimin aldıgı kuruyemişlerden yedim badem fındık ve kaju bir avuç kadardır....

Ve tartıldım 74 üm..Bu regliden sonra veremedim...Reglim az oldu bu ay nedense anlamadım.

Bahaneleri hep bizler buluyororuz canım..Hadi bakalım hayırlısı olsun yeterki sne kararlı ol tatlım....

Yeni yıla yeni başlangıçla girmeni tavsiy eederim..
Bende evlendiğimde 49-50 idim..yıllar içerisinde 60 oldum.hamile kaldım sonrasımı şuanda 74 üm kilo vermeye karar verdim 1 ay oldu hadi bakalım hayırlısı olsun hepimzi için.

Afiyet olsun hoseki canım...Pizza ve künefeleri telafi ediyorsun demekkşi..Güzel yoldasın..Tartıldın mı peki ??

ara öğün 2 tane kuru incir. Yarım litre suyum da bitti

Afiyet olsun canım..Ben sebze ve et agırlıklı besleniyorum ara ögünleri kaçırmıyorum özellikle akşam 7.edn sonra bişey yemiyorum...Bu aralar akşamları işten eve gidince yemek yapmaya üşeniyorum...karnı bahar brokoli kabak vs haşlayıp yorgurtluyorum önceleri hafat sonundan yemekleri hazır ederdim..Artık iştah yok bende o yüzdenmi acep..Eşime pilav et vs hazırlıyorum kendime istemiyorum..Nohut vs onları önümüzdeki günlerde tüketmeye başlayacagım...

Bahaneleri hep bizler buluyororuz canım..Hadi bakalım hayırlısı olsun yeterki sne kararlı ol tatlım....

bakalım şimdilik ilk gün ve ben 2 öğünü tamamlamış oldum.Umarım güzel sonuçlar alırım.Ama yılbaşı akşamı kessin bozarım ben kendimi biliyorum.Şimdiden cips ve kolalar alındı bile

bakalım şimdilik ilk gün ve ben 2 öğünü tamamlamış oldum.Umarım güzel sonuçlar alırım.Ama yılbaşı akşamı kessin bozarım ben kendimi biliyorum.Şimdiden cips ve kolalar alındı bile

Bu senin elinde canım...Yeni yıla kararlı bir insan olarak girebilirsen diyetin devamı gelir...Şuanda kaç kilosun ?

bebeğin daha küçük ve süt veriyorsan dikkatli ol yediklerini çok kesme şekerli şeylerden ve birazda hamurlardan uzak dur yeter senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…