Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

yeşil çay iyi geliyor daha önde denemiştim ama tadını pek sevmiyorum
ben de çay içtim şekersiz sana da afiyet olsun bebeğin küçük herhalde benim de bir oğlum var 2 yaşında

sagol canım sanada afiyet olsun...Hergün 4 fincan içiyorum yeşil çay canım...Evet tatlım bebeğim küçük 8.ayında...Seninde evladını allah bagışlasın..

Mesela saat 3.te ara ögün meyvam var.

16;30 da yarım bisküvi..

Akşamda yogurt ,yeşillik ve sebzem var..

Selam kızlar.İşler yoğundu sabahtan yazamadım. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir, zeytin yedim. 1 bardak çok az çay kaşığının ucuyla şeker koyup bir bardak çay içtim. Ara öğün 4-5 tane çubuk kraker susamlılardan değil diğerlerinden. Öğle yemeğinde 1 kepçe zeytinyağlı pırasa, biraz makarna. 1 litre su içtim şu ana kadar. Akşamları her gün yeşilçay içiyorum ben de.

kızlar ben çıkıyorum
1 lt suyum bitti üşüyorum içeiyorum
akşama pırasa pişirdim hafif bir yemek sonrasında da kaçırmazsam güzel bir gün geçirmiş olurum
herkese iyi akşamlar :KK34:

günaydınlar
akşam yemeğim : 1 kase çorba + 1tabak pırasa + salata (burası ortalama 600-650 kalori)
veee akşam çayı şekersiz içtim (burasıda iyi)
ancaaaaaak
zil çalar komşu elinde künefe ve yaş pasta ile gelir (tehlike çanları)
hoseki tehlike çanlarını duymazdan gelir
1 dilim künefeyi yer (işte burası çok kötü) ama kötülükler peşini bırakmaz çünkü bu günki öğle yemeği menüsünde pizza olduğunu görür
sizce hoseki ne yapsın?

bu arada kahvaltım 2 kaşık yulaf + 1 kaşık kuru üzüm süt karıştırdım

bu arada kızlar ben bu sayfayı zor buluyorum yaa
böyle bir sayfa olduğunu bilmesem hiç göremem
siz nasıl açıyorsunuz?

hoşgeldin yine beraber olucaz ne güzel özlemişim

Hoşbulduk

Evet bende sizleri özlemişim nasılsınız?

Yeni arkadaşlarımız da var yeniden bir aradayız. Teşekkürler canım sen de iyisindir inşallah

Bende iyiym sağol sen nasılsın?

günaydınlar
akşam yemeğim : 1 kase çorba + 1tabak pırasa + salata (burası ortalama 600-650 kalori)
ancaaaaaak
1 dilim künefeyi yer (işte burası çok kötü) ama kötülükler peşini bırakmaz çünkü bu günki öğle yemeği menüsünde pizza olduğunu görür
sizce hoseki ne yapsın?

Afiyet olsun.

Olan olmuş artık yola devam

Ama öğle pizza ile değiştirebileceğin birşey olursa daha iyi olur. Olmazsa bir dilimcik en fazla

günaydınlar
ancaaaaaak
sizce hoseki ne yapsın?

Künefeye kadar herşey çok güzel. Ancak sen yine iradelisin, ben olsam künefenin ardından pastayı da götürürdüm çünkü tatlıya bayılıyorum. Pizza konusuna gelince Hoseki pizzadan küçücük bir dilim yesin bence nefsini köreltsin yeter.

Son düzenleme:
Gelelim benim menüme. Akşam 2 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav. Çok az şekerli çay. Bir türlü şekersiz ieçmiyorum. küp şekerin köşesinden bölüyorum çok az. Sonra 100 tane ip atladım. 20 tane mekik çektim. Pet şişeden yapılmış dambıllarımla kollarımı çalıştırdım. Sabah 2 dilim ekmek, peynir, çay ve çok az reçel.

yaa çok kötü
şehrin dışındayız öğle aramız yok
yemekhaneye mahkumuz ve pizza
birazdan da mis gibi kokusu gelir ay ben dayanamam

Gelelim benim menüme. Akşam 2 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav. Çok az şekerli çay. Bir türlü şekersiz ieçmiyorum. küp şekerin köşesinden bölüyorum çok az. Sonra 100 tane ip atladım. 20 tane mekik çektim. Pet şişeden yapılmış dambıllarımla kollarımı çalıştırdım. Sabah 2 dilim ekmek, peynir, çay ve çok az reçel.

çok özendim çok güzel bende yarından itibaren başlayım artık hem regl dönemim zaten canım çok şey çekiyo

Bende menü vereyim.

sabah 7

İki dilim kaşarlı ekmek

Öğle

Çorba-Şinitzel-İki kaşık yoğurtlu makarna

Akşam 16:30

Sandviç çok az

Akşam yemeğimi bu satte yiyiyorum akşam 8 gibi yediğimde kiloolara dönüyor herşeyi denedim onun için artık sandviç yiyip bu satte kesiyorum.

Gün içinde su-şekersiz yeşil çay

Spor 20+20 yürüme mesafem var o kadar

X