- 9 Ağustos 2007
- 5.809
- 5
yeşil çay iyi geliyor daha önde denemiştim ama tadını pek sevmiyorum
ben de çay içtim şekersiz sana da afiyet olsun bebeğin küçük herhalde benim de bir oğlum var 2 yaşında
İyiyiz canım. Topiğin eski müdavimleri yeniden toplanmaya başladı bile. Gel tabi ne demek sorman hata hoşgeldinKızlar selam
Nasılsınız?
Bu topik yeniden canlanmış?
Bende geleyim mi? Çok uzunzaman oldu ama?
evet bende ara ögünümde 1 tane elma yedim :))))
İyiyiz canım. Topiğin eski müdavimleri yeniden toplanmaya başladı bile. Gel tabi ne demek sorman hata hoşgeldin
Kızlar selam
Nasılsınız?
Bu topik yeniden canlanmış?
Bende geleyim mi? Çok uzunzaman oldu ama?
Ayy çok sevindim tekrar biraraya gelmenize / gelmemize.
Nasılsın?
hoşgeldin yine beraber olucaz ne güzel özlemişim
Yeni arkadaşlarımız da var yeniden bir aradayız. Teşekkürler canım sen de iyisindir inşallah
günaydınlar
akşam yemeğim : 1 kase çorba + 1tabak pırasa + salata (burası ortalama 600-650 kalori)
veee akşam çayı şekersiz içtim (burasıda iyi)
ancaaaaaak
zil çalar komşu elinde künefe ve yaş pasta ile gelir (tehlike çanları)
hoseki tehlike çanlarını duymazdan gelir
1 dilim künefeyi yer (işte burası çok kötü) ama kötülükler peşini bırakmaz çünkü bu günki öğle yemeği menüsünde pizza olduğunu görür
sizce hoseki ne yapsın?
bu arada kahvaltım 2 kaşık yulaf + 1 kaşık kuru üzüm süt karıştırdım
günaydınlar
akşam yemeğim : 1 kase çorba + 1tabak pırasa + salata (burası ortalama 600-650 kalori)
veee akşam çayı şekersiz içtim (burasıda iyi)
ancaaaaaak
zil çalar komşu elinde künefe ve yaş pasta ile gelir (tehlike çanları)
hoseki tehlike çanlarını duymazdan gelir
1 dilim künefeyi yer (işte burası çok kötü) ama kötülükler peşini bırakmaz çünkü bu günki öğle yemeği menüsünde pizza olduğunu görür
sizce hoseki ne yapsın?
bu arada kahvaltım 2 kaşık yulaf + 1 kaşık kuru üzüm süt karıştırdım
Gelelim benim menüme. Akşam 2 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav. Çok az şekerli çay. Bir türlü şekersiz ieçmiyorum. küp şekerin köşesinden bölüyorum çok az. Sonra 100 tane ip atladım. 20 tane mekik çektim. Pet şişeden yapılmış dambıllarımla kollarımı çalıştırdım. Sabah 2 dilim ekmek, peynir, çay ve çok az reçel.