Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ortak noktamız bu zaten hepimizin. Masabaşı iş, hareketsiz bir hayat. Eve gidince fırsat bulabildiğimiz kadar spor yapmaya çalışacağız. Yada otururken de yapabileceğimiz hareketler var. mesela koltuğa dik oturup bacaklarımızı aşağı yukarı hareket ettirmk, dizlerimizi büküp bacağımızı kaldırıp indirmek ve karnımızı bir müddet içimize çekip sonra bırakmak gibi.

Bu arada kızlar öğle menüm, bir kase tarhana çorba, 2 tane lahana sarma, yoğurt, küçük bir dilim ekmek

bende geldim
ben hala şu 5 günde 5 kilo diyetindeyim ama kaçamaklarla
tam uygulayamıyorum
ama 2 akşamdır 20 dk bisiklet
20 mekik çekiyorum
ihşallah gider bu kilolar

bende geldim
ben hala şu 5 günde 5 kilo diyetindeyim ama kaçamaklarla
tam uygulayamıyorum
ama 2 akşamdır 20 dk bisiklet
20 mekik çekiyorum
ihşallah gider bu kilolar

5 günde beş kilo bana imkansız gibi geliyo canım ya. Ya da versen bile o verdiklerin kilomu yoksa su mu. Ağır ağır vermek daha sağlıklı sanki. Yinede sen bilirsin tabi. Sen burayı boş bırakma. Beraberce vercez kilolarımızı

,

bilmiyorum ama zaten ben 5 kg veremeyeceğim yarın son zaten sonra dikkatli abartmadan beslenmeye geçeceğim

Mrb. herkese. Bugün kimse uğramamış. Ben yazayım en iyisi. Akşam bir kepçe karnıbahar yemeği, 1 kaşık kaşarlı mantar ve yoğurt yedim. Sabah 2 dilim ekmek ama öğlene doğru bir dilim çikolatalı kek yedim. Yarım litre su içtim. Pazartesi bildirim günü kızlar unutmayın, hafta sonunu hafif geçirelim.

merhaba kızlar

bende kilolarımdan muzdaribim,
geçen yıl 49 kiloydum şu anda ise evlillik, sigarayı bırakma sonucu 55 kiloyum, tekrardan 49 kiloya geri dönmek istiyorum

diyet listeleri falan bana göre değil onları hiç yapamıyorum, sadece her öğünümün yarısını yiyorum ki bu bile benim
mutsuz olmam için yeterli (
çünkü ben aç kalınca çook agresif ve mutsuz aynı bunalımda oluyorum,

bu arada sabahları elma sirkesi bal karısımı da yapıyorum sabahları , ayrıca haftada üç gün 45 dakika spor yapıyorum evde, spor aleti aldım bugün geldi bine onu eklicem artık bakalım

slm kızlar

bende bir masabaşı tombişi olarak aranıza katılmak istiyorum
desteğinizi bendende esirgemeyin lütfen.yaza kadar çubuk kraker olup harika kıyafetler giymek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı incelmeler nasip etsin

merhaba kızlar bende masabaşında çalışıyorum.sabahları ve akşamları hareketliyim.
8. takımda diyet yarışmasına katıldım ben 1,5ay falan oldu gruba katılmak iyi geldi.hırs yaptım kendime
ayrıca kalori sepeti.com dan yediklerimin kalorilerini kontrol ediyorum.66 kilo olarak başladım şuan 63 kiloyum
hedefim 55 gruplara katılmanızı tavsiye ederim ayrıca burda da yazabilirsiniz hergün ne yediğinizi
yazın giyeceğiniz moyaları,tşhörtleri hayal edin ve zayıflayın

slm kızlar
ben bu topikte geçen yıl iki ayda 7 kilo verdim uzunca bir süre kilo almadım şimdilerde 2 kilo fazlam var pazartesi diyete başlamayı düşünüyorum hedefim bir ayda 2-3 kilo vermek pazartesi kilomu ve yediklerimi paylaşırım buradaki arkadaşların takibinde kilo vermek kolay oluyor inşallah yine işe yarar

yeni gelen arkadaşlar ve eski topik arkadaşm hoseki hoşgeldiniz hepiniz. Birbirimizin desteğiyle kilo vericez inşallah. Hosekicimin dediği biribirimizi takip ederek sağlıklı bir şekilde kolayca zayıflicaz. Ne güzel topiğimiz kalabalıklaşıyor.

slm
sabah tartılmayı unuttum çünkü regl oldum onun telaşı vardı.
6:30 'da kahvaltı yaptım

1 haşlanmış yumurta
5-6 zeytin
çok az peynir (lor yemem lazım henüz alamadım)
1 dilim beyaz ekmek (çünkü kepek ekmek de alamadım) sonuçta diyet yapmak da ayrı bir alşışveriş gerektiriyor inşallah bu akşam eksiklerimi tamamlarım
birazdan ara öğün yicem
1 kuru incir 8 tane antep fıstığı öğle yemeğini yazarım hepimize kolay gelsin
1 ay sonra görümcemin nişanı olabilir o zamana kadar zayıflamalıyım

Bu arada su içmeliyim daha yarım litre bile olmadı kimse yok mu yazmıyor musunuz yediklerizi
hadiii yazın artık

aynı durumdayız üzerine benim yol 4 saat 2 sabah 2 akşam ayrıca dönüşte yolu yürüyeyim diyorum o da olmuyor yürünecek müsaitlikte bir yer değil. magic29 ve ben en azından yediklerimiz konusunda birbirimizi takip etmeye karar verdik istersen aramıza katıl çünkü bu bünye enerji olarak harcamadığı o kalorileri bu şekilde almaya devam ederse şekilsiz birşey olacak ve ben bunu istemiyorum..

merhabalar
öğle yemeğim
1 kase yayla çorbası
2 kuru dolma (antep usulü)
1 porsiyon salata yağsız
bakalım kimler yazacak öğle menüsünü
kahvaltıyı kimse yazmamış
neyse hadi kızlar yazın eleştirin bir şeyler yapın

Hoseki diyetin hayırlı olsun...İnşallah başarırsın amacına tez vakitte ulaşırsın...Tek kalmaman için bende bugün yediklerimi yazıyorum...
Bende regl dönemimdeyim....o yüzden duraksadım sanırım....

KAHVALTI 7;30

4 adet zeytin-2 dilim etimek tuzsuz-2 küp b.peynir.1 fincan yeşilçay

saat 10 gibi yeşilçay

ÖGLE YEMEĞİ 12;30

Yeşillik -3 adet köfte-2 dilim ekmek tuzsuz etimek-ayran

Birazdan yeşilçay içececeğim..

sabantan bu yana 1 lt su içtim..

Benim kilom öle 1-2 kilo değil tatlım...

Şuanda 74,7 kiloyum..Dogum yaptım yeni...

Son düzenleme:

merhaba beni yalnız bırakmamana sevindim
bu arada yazdıklarını gördüm de ben ne çok şey yemişim
ara öğün yemeden iyi dayanmışsın
benim diyetim 1700 kalori işe yarıyor
bakalım inşallah bu sefer de işe yarar

inşallah canım işe yarar hepimiz için hayırlısı olsun...Benim gün içerisinde ve işteyken açlık gibi bir derdim olmuyor evdeyken, akşamları ve arkadaş ortamların vs sorun oluyor.Son günlerde tutuyorum kendimi yemiyorum...Şimdi kendime yeşilçay hazırlayıp geliyorum canım....

Son düzenleme:
yeşil çay iyi geliyor daha önde denemiştim ama tadını pek sevmiyorum
ben de çay içtim şekersiz sana da afiyet olsun bebeğin küçük herhalde benim de bir oğlum var 2 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…