- 29 Aralık 2008
- 814
- 0
- 44
ya bende bütün gün masa başındayım sabah 8.30 akşam 6.00 hiç kalkmıyorum yerimden neredeyse...sadece sabahları 15 dakikalık bir yolum var akşam arabayla alıyor eşim eve gidince yemek ev işi sonra yatış bu şekilde nasıl kilo verebilrim ki
bende geldim
ben hala şu 5 günde 5 kilo diyetindeyim ama kaçamaklarla
tam uygulayamıyorum
ama 2 akşamdır 20 dk bisiklet
20 mekik çekiyorum
ihşallah gider bu kilolar
,5 günde beş kilo bana imkansız gibi geliyo canım ya. Ya da versen bile o verdiklerin kilomu yoksa su mu. Ağır ağır vermek daha sağlıklı sanki. Yinede sen bilirsin tabi. Sen burayı boş bırakma. Beraberce vercez kilolarımızı
kizlar benim de durumum cok kotu...Sabah 7.30 aksam 18.30 calisiyorum ben. Is-ev arasi 1 saat.yani gunde 2 saat de arabada geciyor. Eve 19.30 da varip yemek yapip yiyip, bulasigini toparlayip, yikanip yatiyorum. (sabah 6 da kalktigim icin uyku 21.30 da bastiriyor zaten)
Yaptigim tek hareket dus almak. Cok mutsuzum. Gobek problemim bana baseni unutturacak kadar artti. 2 sene onceki yuzuklerim bile parmagima kucuk gelmeye basladi. Her gecen gun sisiyorum...Offf...Aglicam. Ben usenmem yuruyus falan da yaparim ama vakit yok.
Daha az maasli ve daha rahat bir ise gecicem sanirim...
Hoseki diyetin hayırlı olsun...İnşallah başarırsın amacına tez vakitte ulaşırsın...Tek kalmaman için bende bugün yediklerimi yazıyorum...
Bende regl dönemimdeyim....o yüzden duraksadım sanırım....
KAHVALTI 7;30
4 adet zeytin-2 dilim etimek tuzsuz-2 küp b.peynir.1 fincan yeşilçay
saat 10 gibi yeşilçay
ÖGLE YEMEĞİ 12;30
Yeşillik -3 adet köfte-2 dilim ekmek tuzsuz etimek-ayran
Birazdan yeşilçay içececeğim..
sabantan bu yana 1 lt su içtim..
Benim kilom öle 1-2 kilo değil tatlım...
Şuanda 74,7 kiloyum..Dogum yaptım yeni...
merhaba beni yalnız bırakmamana sevindim
bu arada yazdıklarını gördüm de ben ne çok şey yemişim
ara öğün yemeden iyi dayanmışsın
benim diyetim 1700 kalori işe yarıyor
bakalım inşallah bu sefer de işe yarar