Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

çalışan bayanların misafire yapacağı kolay ama güzel bir menü
soslanmış tavuk ve parmak patates fırında pişiriyorum.yanına güzel bir çorba pilav,salata.ekstradanda farklı şeyler istersen yap derim...ama bu menü bana kolay ve güzel geliyor...

canım çok haklısın katılıyorum sana da ben şu 85 i bir göreyim sonra haffletcem programımı...ne zamandır 90-89 da dolanıyorum sıkıldım artık geçen hafta içi de çok kaçak yaptım ondna canım..yoksa sağlığımız bozmaya hiç niyetim yok..çok sağol uyarıların için..

Kızlar öğlen menüm kıymalı patates oturtma (3 dilim patates, kızarmış değildi.) 3 kaşık pilav ve salata

kızlarrr çok mutluyum spor yaptım geldim ..10 dk kadar bisiklet sonra 20 dk koşu bandı sonra 10 tane bacak çalıştırıcı alette yaptım sonra 20 dk ya yakın yine bisiklet yaptım..koşa koşa duş aldım zor yetiştim valla3 dk da geciktim..geldim kabağımı yoğurdumu 1 dilim kepek ekmekle yedim ohh süper hissediyorum resmen günün ortasında yenilendim ya..duşu da soğuk aldım..
şimdi de yeşil çayımı içiyorum..

hosekicim menu

çorba ( soğuk olabilir),şinitzel ,patates püresi ,pilav,börek(milföyden yada sigara böreği gibi sarılıp fırına atılanlardan ,gül böreğide oalbilir) ,salata,kaşarlı mantar

yada

çorba,zeytinyağlı fasulye,fırında şişe geçirilmiş tavuk yanında patates,pilav,yaprak sarma,amerikan slatası,mevsim salata

bu mevsimde en güzel zeytinyağlılar gider cnm misifrlerin kaç kişi bilemedğim için bir kaç öneri yazayım damak tatlarınıda bilmedim için

fırında köfteli patates
kızarmış köfte yanına patates püresi,
et sote
karnıyarık

tavuk sote
şinitzel
fırında tavuk

zeytınyağlılardanda
zeytınyağlı fasulye
imambayıldı
enginar
zeytınyağlı barbunya

piirnç pilavı (sebzeli yada sade )
bulgur pilavı
fırında makarna

salatalardanda
amerıkan salta
patates salta
mevsim salta
makarna salta

börek ve yaprak sarmada güzel olur =)

tatlı olarak mutlka sütlü tatlı olmalı =)
yada tatlının yanında dndurma ikram edilebilinir
tavuk gögsü çikolta soslu yada damla sakızlı
ıslak kek dondurmyla servis edilebilir
irmik tatlısı
dondurmalı irmik helvasi ilk aklıma glnler

yemklerdne ilk aklıma gelenler bunlar cnm içinden malzelerine göre bir menu olştrabılırısn. koaly gelsin şimdiden.

Çok teşekkür ederim menüler gerçekten güzel sadece 2 kişi misafirlerim ama 2 de olsa menü düşünmek zorundayım çok samimi değiliz

hosekicim cnm ozmn herşeyden az az yapbilrisin.yeterki ne yapacağına karar ver.

=) mesela

çorba,şinitzel yaparsan çok artmaz yemeğin, köftede kızartabilrisin,patates püresi,zeytinyağlı fasulye ,börek birde sütlü ttlı
yanınada pirinç pilavı böle bir menü olabilir cnm
patlıcan salatasıda olabilir yoğurtlu.

elimphia
cnm tebrık ederım süpersin =) bşrının dvmını dilerim ttlım

Harikasınız kızlar ya
Masabaşında çalışıp kilo vermek çok zor , resmen basen yaptım ya hoş hep vardı onlar ama
Ben de 64 üm şu an epey bi süre 65 dim şu an 64 de kalmış durumdayım...
Hemen sabah ne yediğimi yazmak istiyorum
Sabah:çeyrek ekmekten daha az bir ekmeğin içine bir küçük domates ve küçük bir salatalık yedim saat 9 gibi
Öğlen:bir tost ekmeğinin arasında kaşar domates ve turşu ve patates kızartması yanında meyve suyu(benim öğlen yemekleri çok berbat hiç sormayın kızlar ya)
Öğleden sonra saat 14:30'da bir dilim pasta yedim
Biraz sonrada 5 adet erik yicem(çok kötüyüm ben )
Ama akşam eve gidince eşime kuru fasulye pilav yapıcam kendim de bi tabak çorba içicem sonra ağzıma bişi sürmücem (kendime söz veriyorum)

Çok teşekkür ederim menüler gerçekten güzel sadece 2 kişi misafirlerim ama 2 de olsa menü düşünmek zorundayım çok samimi değiliz

canım çok yorma kendini bence..herşeyin pratiğine git..
hazır patlıcan salatası ve közlenmiş biber alırsın..
kaşarlı milföyden börek
bir de kesinlikle çok kolay bir yemeğim var çok afilli uğraşılmış gibi duruyor ama çok pratik ve deneyen herkes bayılıyor..
tavuk bonfileleri alıyorsun borcama diziyorsun..
üzerine bir paket manralı tavuk çorbasını toz olarak sepeliyorsun..
1 paket kremayı da üstüne döküp fırına veriyorsun...
180 derecede 30 dk falanda pişiyor üstü kızarıyor zaten..görüntüsü de çok güzel oluyor..
bir de salatam var o da çok hafif tam yaz yemeği..
soğanları rondodan geçir z.yağda kavurmaya başla tavada sonra içine rendelenmiş havuçları at onları kavur içine de haşlanmış patatesleri at ve ezdir..yayvan bir salata kabına al soğuttuktan sonra üstüne süzme ya da normal yoğurtla ince bir kalıp sür..üstüne pul biber ve nanyle servis yap..et ymklerinin yanında muhteşem oluyor..
sütlü tatlıyı da hazır sakızlı muhallebiyi pişirip mikserle çırpıp aralara burçak büskivi koyarak yapıyorum çok lezzetli oluyor.
çok zengin ve pratik bir menü...
işallah işine yarar..

hoşgeldin canım benim olmak istediğim kilodasın ne güzel

ayy kizlar yogunum yaa, katilamiyorum hic muhabbete.
pelerinli hosgeldin.
benimde misafirlik yemegim firinda posetli tavuk
kemiksiz tavuk butunu yogurt+salca+sarmisak+baharat sosuna bulayip iri dilimlenmis patateslerle birlikte torbaya koyup firina veriyorum.
Yanina pilav...tabi bu alkolsuz yemekler icin menum
Alkollu yemekte de mangal yada tavada et+ 6-7 cesit meze. Super meze yaparim
Rakiciyiz da ayiptir soolemesi

hoşbulduk canım

bende aynı şekilde yapıyorum tavuğun sosunu. tabağa tavuk, parmak patates ve pilavı şekilli bir şekilde servis ediyorum.çok güzel oluyor...

kızlar çok uykum geldi. Karnımda şiti nieyse =( sabh göbişim şişmodu şimdi şişio pöf =(

şöle kıvrılıp uyumak istiorum öle o moddayım yanı çok uykum var .. =)=) bu arada okadar yemek konuştuk acıkmadım ben hala =)

araöğünümüde yaptım yazmayı unutmayayım =)

bir porsiyon kiraz ve yeşil erik yedim =) ımm yaklaşık 2,5 lt su bitrdim şimdiye kdr ve hala susuyorum

Gunaydin,
Aksam menum yarim tabak pilav+az kabak yemegi+1 kase cacik (yemekler dunden kalma, az)
yemek sonrasi 1 elma+1 mandalina
Yatmadan once bal+tarcin kuru
Sabah kahvalti oncesi bal+tarcin
Kahvalti 1 tost+cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…