elimphia canımya hemen kendne böle eziyet etme hemen düşersin
mesela öğln ymeğini yerken yanında 2 dilim tamtahıllı ekmek ye grisinileri çıkart yerıne meyve koy,yemklerın yanına salaata yoğurt gibi kalorisi düşük ama sağlıklı beisnlerekle böle çok güçsüz kalırsın cnm benm kg verıcem die sağlığınada ezıyet etme .ekmek hem toktutar her öğününde 2 dilim ekmek ye cnm mutlaka . hftada bı gun hafif bir tattlı yıyebilirsin öğlen olmak kaydıyla kendınede nefsınede zulmetmeden direk kendını böle nazi kampına koyma bu şekilde daha sağlıklı verırsın cnm bnm inşallah başarıcaksınn. bunlar benım naçizane fikirlerim cnm
hosekicim menu
çorba ( soğuk olabilir),şinitzel ,patates püresi ,pilav,börek(milföyden yada sigara böreği gibi sarılıp fırına atılanlardan ,gül böreğide oalbilir) ,salata,kaşarlı mantar
yada
çorba,zeytinyağlı fasulye,fırında şişe geçirilmiş tavuk yanında patates,pilav,yaprak sarma,amerikan slatası,mevsim salata
bu mevsimde en güzel zeytinyağlılar gider cnm misifrlerin kaç kişi bilemedğim için bir kaç öneri yazayım damak tatlarınıda bilmedim için
fırında köfteli patates
kızarmış köfte yanına patates püresi,
et sote
karnıyarık
tavuk sote
şinitzel
fırında tavuk
zeytınyağlılardanda
zeytınyağlı fasulye
imambayıldı
enginar
zeytınyağlı barbunya
piirnç pilavı (sebzeli yada sade )
bulgur pilavı
fırında makarna
salatalardanda
amerıkan salta
patates salta
mevsim salta
makarna salta
börek ve yaprak sarmada güzel olur =)
tatlı olarak mutlka sütlü tatlı olmalı =)
yada tatlının yanında dndurma ikram edilebilinir
tavuk gögsü çikolta soslu yada damla sakızlı
ıslak kek dondurmyla servis edilebilir
irmik tatlısı
dondurmalı irmik helvasi ilk aklıma glnler
yemklerdne ilk aklıma gelenler bunlar cnm içinden malzelerine göre bir menu olştrabılırısn. koaly gelsin şimdiden.
Çok teşekkür ederim menüler gerçekten güzel sadece 2 kişi misafirlerim ama 2 de olsa menü düşünmek zorundayım çok samimi değiliz
Harikasınız kızlar ya
Masabaşında çalışıp kilo vermek çok zor , resmen basen yaptım ya hoş hep vardı onlar ama
Ben de 64 üm şu an epey bi süre 65 dim şu an 64 de kalmış durumdayım...
Hemen sabah ne yediğimi yazmak istiyorum
Sabah:çeyrek ekmekten daha az bir ekmeğin içine bir küçük domates ve küçük bir salatalık yedim saat 9 gibi
Öğlen:bir tost ekmeğinin arasında kaşar domates ve turşu ve patates kızartması yanında meyve suyu(benim öğlen yemekleri çok berbat hiç sormayın kızlar ya)
Öğleden sonra saat 14:30'da bir dilim pasta yedim
Biraz sonrada 5 adet erik yicem(çok kötüyüm ben )
Ama akşam eve gidince eşime kuru fasulye pilav yapıcam kendim de bi tabak çorba içicem sonra ağzıma bişi sürmücem (kendime söz veriyorum)
hoşgeldin canım benim olmak istediğim kilodasın ne güzel
pelerinli hoş geldin cnmm
senın boyun kaç ?
=) pasta ımm çok severım ama yımem =)=)
hoşbuldukayy kizlar yogunum yaa, katilamiyorum hic muhabbete.
pelerinli hosgeldin.
benimde misafirlik yemegim firinda posetli tavuk
kemiksiz tavuk butunu yogurt+salca+sarmisak+baharat sosuna bulayip iri dilimlenmis patateslerle birlikte torbaya koyup firina veriyorum.
Yanina pilav...tabi bu alkolsuz yemekler icin menum
Alkollu yemekte de mangal yada tavada et+ 6-7 cesit meze. Super meze yaparim
Rakiciyiz da ayiptir soolemesi
ayy kizlar yogunum yaa, katilamiyorum hic muhabbete.
pelerinli hosgeldin.
benimde misafirlik yemegim firinda posetli tavuk
kemiksiz tavuk butunu yogurt+salca+sarmisak+baharat sosuna bulayip iri dilimlenmis patateslerle birlikte torbaya koyup firina veriyorum.
Yanina pilav...tabi bu alkolsuz yemekler icin menum
Alkollu yemekte de mangal yada tavada et+ 6-7 cesit meze. Super meze yaparim
Rakiciyiz da ayiptir soolemesi