Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kızlar:)

Ben dün akşam sadece çorba içeceğimisöylemiştim, sadece çorba içtim, kendimi zor tuttum bir tabak daha içmemek için ,ayın 27 sine kadar iki üç kilo vermek istiyorum acaba verebilir miyim?:26:

yani 4 gün içinde mi canım?
sağlıksız olur 4 günde 3 kilo vermek

Bence de sagliksiz,
kizlar bal+tarcina basladim. Bal tarcin topiginde cok ovuyolar, bi goz atin forumdaki bal tarcin topigine.

günaydın kızlar
akşam yemeğim : 1 kaseye yakın çorba + türlü + yoğurt 1.5 dilim ekmek
kahvaltı : sütlü kuru üzümlü yulaf ezmesi

Bakalım akşamları sadece çorba içerek ne kadar vericem, ben de merak ediyorum, çünkü kilo almamın sebebi akşam yemeklerini abartmam ve sürekli abur cubur atıştırmam:)
Ben de tarçına başlamayı düşünüyorum, gerçekten iştahı kesiyor mu?

Günaydın kızlar.Pelerinli hoşgeldin canım. 4 günde 3 kilo vermek pek iyi fikir değil canım ya , sağlığını tehlikeye atma. Biz 2 ay oldu nerdeyse başlayalı daha ben 3,5 kilo verdim. Acele etmeden yavaş yavaş. Dün yediklerimi yazıverem hemen. İşten gidince 1 denecik kurabiye yedim.:26: Akşam 2 küçük parça fırında tavuk kanadı ve 2 kaşık pilav, yoğurt. Sonra da karpuz yedim. ballı tarçınlı su içtim yatarken. Sabah yine ballı tarçınlı su içtim. 2 dilim kepek ekmekle kahvaltı yaptım. 2 tane de bisküvi yedim. Regl oldum ya canım tatlı bişeyler istiyo.

gunaydın hanımlar

benm akşmki menu az karışık oldu =(=(

2 yemek kaşığı kadr taze fasulye
1 dilim mısır ekmeği bir bardak ayran
buraya kadar herşey süperdi =( 1 dilimde tavuk göğsü yedımm

ama akşam eve yürüyerek gittim. 30dk
eşim gelince 10 gibi parka spora gittik yaklaşık 40-45 dkkıkada spor yptım .

sabah kahvaltım
2 subardağı su

2 dilim kepekli ekmek
1 bardak sütten 2 parmak eksik ( 1çay kaşığı pekmezle)
4 zeytin
2 parça peynır ( kıbrıt kutusunun yarısı kadar)
4 çeri domates
yarım salatalık
6-7 dal maydonoz
1 tatlı kaşığıda pekmez yuttum

ara öğün

küçüklerden 2 salatalık doğrayıp yedım şimdi.

ballı tarçınlı kur nasıl içilyor kızlar faydası nedr=? tok tutmk dışında

bu arada herkesi tebrik ediyorum =)ne güzel dikkat ediyor herkes menüsüne

inşallh bende kg almıyorumdur. ama spor çok zevvkli geliyor =) tek sıkıntım kollarım çok ağrımışş =) kızlar bu parkta ki aletler sıkılşmya yardımcı ne kadar olur siz ce =( göbiş ve basen nasıl gitçek hiç bilmiom göbişim çok yok ama var gene de yerlere yatıp mekık çekmek gelmiyo içimden . spor salonunada bi gitmek istiyorumm bide istemıyorum =) açık havada zevkli oluo kocacımla =)

ben de 5 kilo verdim yediklerime dikkat ederek ama sıkılaşmak ayrı bişey ben pilates yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum yapamıyorum çünkü vaktim yok sabah çok erken kalkmam lazım ama gözlerimi açamıyorum birisi bana yardım etse ne iyi olur

Bence de sagliksiz,
kizlar bal+tarcina basladim. Bal tarcin topiginde cok ovuyolar, bi goz atin forumdaki bal tarcin topigine.

canım baktım topiğe tokluk veriyomuş bal tarçın metabolizmayı hızlandırıyomuş

ama bikaç çeşidi var sanırım sen nasıl yapıyosun? çubuk tarçınla mı?

Bence de sagliksiz,

bende başladım sanırım ikimiz aynı gün başladık. öncelikle tadı çok güzel ben 1tatlı kaşığından daha az koyuyorum balı ama bahsettikleri gibi aman aman bi etkisinide görmedim henüz. o topikteki yorumlar biraz abartı gibi geliyor. bence sirkeden tarçından lahanadan medet ummak yerine keşke biraz daha boğazımızı tutabilsek. ya buarada ben 66 da takıldım kaldım yaklaşık 3 haftadır 66 cıvarında geziyorum. yediklerim hala az fakat zayıflayamıyorum çıldıracağım böyle olunca azmimde kırılıyor neyse bakalım tarçına devam ediyorum bi 15 gün daha içeyim bari.
akşam ki menüm
6 yk.taze fasülye
6yk. bulgur pilavı yediklerim az ama saat 21:30 gibi yedim ve üzerine uyudum sabah uyandığımda sanki hala miğdemdeydi hepsi
sabah
yarım susamlı lavaş ekmeğin üzerine peynir sürdüm
ara öğün yapmayı düşünmüyorum çünkü hiç acıkmadım. şimdilik bukadar.

Günaydın Kızlar
Dün giremedim yoğundum, akiam 18:00 gibi bir dürüm yedim, akşam bir porsiyon karpuz, sabah salatalık domates zeytin peynir klasik kahvaltı yarım simit, şimdi ara öğün süt içiyorum,.... Çido olmayınca bakıyorum sayfalar çok yavaş ilerliyor...

canım tarçını çubuklardan mı kullanıyosun toz mu? Bide ne kadar kaynatıyosun?

canım baktım topiğe tokluk veriyomuş bal tarçın metabolizmayı hızlandırıyomuş

ama bikaç çeşidi var sanırım sen nasıl yapıyosun? çubuk tarçınla mı?

sen simurgh a sormuşsun fakat ben kendi yaptığımı anlatayım belki yardımcı olur sana
1 çubuk tarçını 1 sb. suyla 4-5 dak. kaynatıyorum. sanra ılımaya bırakıyorum. ağız yakmayacak sıcaklığa ulaşınca 1 tatlı kaşığı balı ekleyip içiyorum. tarçını atmayıp tekrar kaynatıp içbilirsin diyorlar fakat ben 2. kez kaynayan tarçının tadını çok beğenmiyorum dolayısıyla her seferinde 1 çubuk tarçın kullanıyorum. tadı güzel iştah kestiği doğru kan şekerini düzenleyip tatlı krizini önlüyormuş bu faydası bende pek etkili olmadı. dediğim gibi bi 15 gün daha içeyim diyorum bakalım sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.

ben dün sinirliydim çok yedimnapim arada oluyor böyle şeyler....birde dikkat ettim yemeği kaçırdığım zaman daha doğrusu karnımı istediğim gibi doyurduğum zaman ertesi güne hemen hemen 1 kilo almış oluyorum...

quiter ikimiz aynı anda mesaj yollamışız bana yazdığını görmedim. işte ballı tarçını böyle yapıyorum

ben sinirlenince tan tersine yemekten kesilen biriyim hiç bişey yemem içmem. ama dediğin gibi bi gün kaçırayım ertesi gün anında 1 kilo. bu arada bir diyetisyene gidip metobolizma hızımı ölçtürmek istiyorum sanırım benim ki yavaştan da yavaş. iş yerinde bi arkadaşla beraber girdik diyete kız yemeyince takır takır gidiyor kilolar ama benimki gram gram şaşırıyorum valla.

hehh...ben de aynen boyle yapiorum. Tok tutuyo, cnm tatli istemiyo kilo verme kismi icin henuz cok erken 15 gun gecmesini beklicem

cnm bende 6 kg verdim ama sanki çok yumşdı etim bir görsen pamuk gbi yumşak sıklaşmam lazım . plates ebru şallıylamı yapsak acaba =) bir araştralım bence b u konuyu kg verdıkçe pamuk gibi oluoz =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…