Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

gunaydin kizlar
aksam menum:
1 tabagin icine kiymali kabak musakka +az pilav
sabah sandvic+sekersiz cay

günaydın canlar,
akşam az esmer erişte ile sote et yedim
kalorisi yüksek bir yemek oldu sanırım ama çok lezizdi

gunaydınn güzelll hatunlarrr

quetr cnm gayet sağlıklı bir menu olmuş esmer erişte =)
et soteyıde abartamdıysan sorun olmaz gibi geldi =)

benım dun akşam ki menum
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık tavuklu pilav
1 bardak ayran

ve parkta yarım saat spor yaptım =) artık her akşam yapıcam inşallah
eve gelincede işte saati geç oldu ama =( 22:00da 1 porsiyon meyve yedım 12 gibi yattım

sabah kahvaltım
ilk önce 1 kupa yeşil çay içtim limonlusundan ( hazır sallamalardan içiyorum)
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
1 parça peynır
5 çeri domates
1 salatalık
5-6 dal maydonoz

ve 1 kupa yeşil çay daha içip evden çıktım =)

hoseki canm oğluşuna ne mamalar yapıosunda kalanları yıyosun cnm birdemiktarlrı ne kdr ki ? diet listen nasıl cnm ona göre fikir vermye çalışacağım.

dün oğluma yedirmek için hazırlayıp yediklerim: 2 lokma ekmek üzerine bal ve kaymak, çikolatalı kekten bir ısırık, bir ısırık çikolata, böyle şeyler oğlum 1,5 yaşında genelde o dökmesin ya da malum sıcak çikolatalar eriyor ellerine bulaştırmasın diye (sırf temizlik için yani) ben yiyorum çok farklı bir felsefe tavsiye etmiyorum

çok tşk edeirm canım desteğine söylediklerine aynen uyucam söz

evet sizden ayrıldıktan sonra yediklerim :
eve gider gitmez : 1 profiterol
Akşam yemeği : 1 kaseye yakın çorba + balık kızartma (bundan çok yemedim) + salata + karpuz (bundan çok yedim) + 1 dilim beyaz ekmek
ara öğün yapmadım
kahvaltı : 1 kase sütlü kirazlı yulaf ezmesi

Günaydın akşam menüm, 2 kaşık taze fasulye, 2 kaşık pilav, salata ve yoğurt, sabah daha önce topiğimizde bahsedilen tarçınlı ballı su içtim, bi kaç tane de karanfil attım içine. 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım.

günaydın kızlar..
nasıl keyiler?
benim ağzım burnum hala tıkalı dün gece de üst komşu çocukları sağolsun uyutmadılar saat 02.00 de bile kuduruyorladı nasıl çocuk yetiştiriyorlar ben anlamıyorum ya 02.30 da falan anca uyudum sabah 07.00 de kalktım salak gibiyim..
bugün spor malzemelerimi yanımda getirdim ama birlikte gideceğim arkadaş da bugün gitmeyecekmiş benn de çok çekinirim ilk gideceğim ortamda yanımda biri olsa iyi olurdu duş muş alıncak nasıl yapılcak diye ama kırıcam zincirlerimi valla gidicem napayım..niyetine girmişken vazgeçmek olmaz..

cnm onlarda kalorısı çok yuksekk olan şeyler ya kuçuk kpklı bir kaba koyup dolaba koy ertesi günn oğluşun yer gine böle boşuna vucuduna gerksiz kaloru alıyosun. bnmde eşim pke yemez valla tbndakını kpklı kutuya koyup dolaba koyuyorum ertesi gün yesın ben yıyıp kendımı nie şiririm ki =) bundan sonra rica edicem cnm sende yeme bak nasıl da birden kg verceksın emınım bu ufk atıştırmalıklar kg vermnı gereğindne fazla yvşltıodur. kendini daha zayıf olcan gunlerı düşünerek adpte etmye çlş cnm

çok tşk edeirm canım desteğine söylediklerine aynen uyucam söz

ne demek canım bneım aynı yolun yolcusuyuz=)=)

elimphia cnm dun ve bugun yedıklerını yazarmısın =)

bencede arkadşına gebe kalma o olmasda git cnm emınım bu senın için güzel bir tecrube olucak. dun eşim yürüdü benden uzakta bende parktaki aletlerle çlştım =) kımseye ihtıyacın yok spor için salonda olanlar yeter =)emınım başarıcaksın cnmm

birde öğünlerinde ekmeği atlama cnmm
mutlaka sabh öğln akşam kepkli ekmekye sabhları 3 öğle ve akşmları 2 dilim kpkli yiyemıosan tamtahıllı ekmklerden al ye cnm ekmk dahada tok tutuyor ınsanı ölçülü olduğu zmn mutlaka faydasını görucene inanıyorum

Akşam 1 tabak çorba 1 tabak tavuk sote yedim.
Sabah kahvaltı yapamadım bakalım öğlen napıcam.

yagmury cnm en azndan ara öğününü atlama meyve falan ye badem fındık leblebi suyunuda iç . belki bunlar yoksa 1 fıncan sade nescafe iç cnm öğln ymğındede 2 dilim ekmk ye mkrna pilv yeme onun yerıne ben öle ypıcm bugun 2 dilim ekmk gtırdım evden =)

bugünkü menüm:
sabah:1 lavaş
3 kiraz domates
peynir
ara:yeşil çay
11.30 da 2 grissini yicem
12.30 da spora gidicem
dönüşte yanımda kabak yemeği getirdim az yağlı pişirilmiş yanına diyet yoğurt alıp yicem,
akşam üstü:yeşil çay
2 grissini
akşam:yürüyüş 1 saat sonra dönüşte kabak yemeği ya da mama...duruma bağlı..

elimphia canımya hemen kendne böle eziyet etme hemen düşersin

mesela öğln ymeğini yerken yanında 2 dilim tamtahıllı ekmek ye grisinileri çıkart yerıne meyve koy,yemklerın yanına salaata yoğurt gibi kalorisi düşük ama sağlıklı beisnlerekle böle çok güçsüz kalırsın cnm benm kg verıcem die sağlığınada ezıyet etme .ekmek hem toktutar her öğününde 2 dilim ekmek ye cnm mutlaka . hftada bı gun hafif bir tattlı yıyebilirsin öğlen olmak kaydıyla kendınede nefsınede zulmetmeden direk kendını böle nazi kampına koyma bu şekilde daha sağlıklı verırsın cnm bnm inşallah başarıcaksınn. bunlar benım naçizane fikirlerim cnm

ara öğünümü meyve ile yaptım kiraz ve yeşil erik yedim 1 porsiyon

öğlen yemeği
2 kepçe soğuk çorba (arpaşehriyeli)
1 tane karnıyarık
1 kase domates saltası ( biber,maydonoz,nane,taze soğan,badem)
2 dilim kepek ekmeği ( evdeki son kepeklilerimi bitirip tam buğday ekmeği almaya başlıycam =( benim kanım düşük olduğu için kepk ekmeği daha çok düşürüyormuş.)

karnım çok şiştii ya sanırım salata ve çorba sebep oldu buna ( çorbada yoğurt vardı ayranlı çorba diyryim =)
saltada çok yedım sanırım ama içinde 1 tatlı kaşı zeytinyağı vardı ve 3 kişilik salatının içinde olan mıktar 1 tatlı kaşığı=) akşam spora gidicem inşallah ferah ferah parkta =) en az 45 dkkıka yapacağım bakalım

öğlen yarım porsiyon sebze yemeği ve bulgur pilavı,cacık birazda çorba ...çok oldu sanırım ama akşam yoğurt yerim artık...

öğlen yarım porsiyon sebze yemeği ve bulgur pilavı,cacık birazda çorba ...çok oldu sanırım ama akşam yoğurt yerim artık...

çok değil aslında öğlen için,

ben de yarım porsiyon makarna, yarım porsiyon barbunya yanında yoğurt ve salata yedim
akşama sadece çorba düşünüyorum bakalım

hanımlar benım karnıyarığımda buyuk değildi =) küçük bir karnıyarıktı

bu arada dikkatımı çekti kimsede ekmek yok =) pilav yemedğimiz zmnlarda tokluk için en azından 1-2 dilim kpkli yada tam tahıllı ekmk yıyelim hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…