Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Öğle yemeğinde 3 kaşık kuru fasulye,yine 3 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim. İrmik helvası vardı almadım

senaykaya =) cnm ama sabh kahvltısı çok önemliii en azından 2 ilim kpkli ekmğin içine peynır domates zeytın salatalık maydonoz =) yanı hangılerını istersen sandviç 1 bardakda süt =) oh mis gibi menu olur
=) öğln guzlmiş =) akşşama ne mamalar var evde =) cnmm benım buzdolabı resmen düşman bana =)
dun dondurmayla 1 dilim baklavayı göturdum =) dolpta pilv vr kesme erişte var taze fasulye var =) artık 2 kaşık pilavla 4 kaşık kadar taze fasulye yesem yeter bana birde ayran bırbardk tmmdır =) zaten bu akşm yedıklerımı yakıcam =) ıhlmur toplmaya çıkıcam azıcıkda spor yprım parkta tmmdır =)

yagmur cnm snın menude başarılı =) 3 kaşık 3 kşık ben sebzelerde 6-7 kaşık yiyorum yanında pilv fln yoksa =)

akşama sebze dolması yaptım.bir tane yerim yoğurtla...metabolizmam çalışmıyor az yemezsem sporsuz zayıflayamıyorum...sporsuz 5 kilo falan verdim...

off bu topik tam benlik tam +7 kılo fazlam var 4 aylık bır bebısım var sut vermek ıcın mucadele eden bır bunyem var ve doymak bılmeyen bır ıstahım var sutelık masa basıda bır ısım var ee sımdı bana kım yardım eder?:83:

Cok gecmis olsun, ilaclar ise yarar, bir an once toparlarsin, kilo olayi da ciddi boyutlara ulasmis, bir dur deme vakti gelmis gecio, ama cok sukur genciz,biraz gayretle halledersin bence.

bena dayak atabilirsiniz, oglen 1 hamburger menu yedim. :18::26:
45 dakka hizli tempo yurudum, pisman oldum ama canim inanilmaz cekti napiym, gece ruyamda gordum...Azcik zayifladimya hemen simardim. Ama yakicam ben onu, aksam evde de hareket yapcam, mekik cekicem. offf

senaykaya cnm nasıl yapıosun sebze dolmasıını =) burdan birbirimize hafif menuler yazalım =)

mesela bnm aklıma kabak havuç patattes haşlma geldi bol nanelliyoğurt üstüne çok hafif sf zeytjınyğı çok güzl oluo tadı=) ve hafif

yazda geldii artık zayıflamk daha kolay bence =) zeytınyğlı ve hafıf yemklerle başaracağız hanımlar =) arada kaçamklar oldu die butun hfta kaçamamk yapmaamkta fayda var =) ben bu hafta 2 tane bakalava yedım o yuzden daha tatlı bişiy yememem lazım bu hfta =) bol salata ve sebzemyve yıyelım =) bu arada yazın çorba gitmio ya ama soğuk çorblarda mis gibi oluyo =) kaynatın şehrıyeyı soğutun içine yoğurt nane dereotu doğrayın serın serın için

simurgh cnm geçen hfta bnde yedım yarım hamburger 1 ayran olarak =) arda insanın iştahı çekio çok abartmadıkça sorun yok bence =) mesela patateslerını yemezsen kola içmezsen gyt norml =) bide tavukluysa tmmdır =) bende dun baklava yedım 1 taneıcık çok az vanılyalı dondurmayla dun akşm yedıklerımden sona zaten karnım öle şiştiki sod aiçtim hareket ettim midem az fazla kaçırmama kızıo resmn dvul gibi işişio

azönce 1 bardak süt içtim =)

normal patlıcan biber dolması canım .eşim için yaptım ...sıvı yağ var sadece içinde hafif oluyor etsiz...içinde pirinç,domates,nane,maydanoz,soğan,sarmısak,salça var çok kalorili bişey değil o yüzden bende yicem bir tane...

ben bu aralar hep kaçamak yapıyorum
hep oğlumun yüzünden ona vermek için bişey hazırlıyorum yemiyo itiyor ben de dökülmesin bulaşmasın deyip kendim yiyorum
acaba bu kaçamaklar için menümden ne eksiltsem

hoşgeldin
4 ay diyete başlamak için biraz erken bence

geçmiş olsun sen ne doktoruna gittin canım bu kadar ayrıntılı sonuç vermiş benim kayınvalidemin dekilo problemi var diyetisyene gidiyor ama pek kilo veremedi
diyetisyen ne yapsın diyeti uygulayamazsan
çok sağol canım ben endokrinolojiye gittim troit insülin direnci şeker falana baktırmak için şubatta yapılan testlerim vardı ona göre folik asitim çok düşüktü o zamandan beri folik asit alıyorum o düzene girmiş..benn hem genel kontrol hem de tansiyon şekr normalken çok halsiz hissdiyordum o nedenle gittim..benim özel sağlık sigortam olduğu için özel hastaneye gidiyorum ondan çok ilgileniyorlar bu kadar bilgi veriyolar canım..

bu ilaçlar iştah açarmış dr söyledi..o beni diyetisyene yönlendirdi ama o hastanedeki diyetisyen 110 tl di ben zaten akupunktur için dr a gidiyorum ya aradım dr u bana böyle böyle diyet reçtesi yazdı bana hazırlayabilir misiniz dedim o da tabi dedi..bakalım ona gidicem o hazırlıcak..ben çok uuzn zamandır meyve yemiyorum yeşil yapaklı sebze de pek tüketmem..çok tşk ederim iyi dileklerin için canım..

Cok gecmis olsun, ilaclar ise yarar, bir an once toparlarsin, kilo olayi da ciddi boyutlara ulasmis, bir dur deme vakti gelmis gecio, ama cok sukur genciz,biraz gayretle halledersin bence.

aman canım sorma obezim işte..gerçek bu..neyse ki artık niyetine girdim zayıflamaya başladım...ama daha çook yolum var çook..

kızlar size bir haberim var ..Birkaç ay önce bizim işyerine spor salonu açıldı..Ama ben hiç üzerime alınmadım malum 18.00 de çıkıyorum ve Gebzede .çalışıyorum 18 den sonraki en erken servis 20.00 de şimdi 2 saat spor yap eve gel 21.30-22.00 ne gerek var çok yorucu falan diyordum..Bizden kimse de gitmiyordu..Neyse geçen bir arkadaş dedi ki ben öğle aralarında gidicem..hiç aklıma böyle bir alternatif gelmemişti çünkü öğle arası 1 saat..1 satte yemek ye salona git soyun spor yap duş al giyin işe yetiş mümkün değil diye düşünmüştüm..neyse bu arkadaş denedi kızlar..tost yaptırdı spordan sonra yemek için..öğle arasına çıkar çıkmaz salona gidiyor hemen soyunup başlıyormuş 20 dk koşu bandında 10 dk bisiklet 10 dk ağırlık falan açlışıp hemen saçlarını yıkamadan duş alıp giyinip geliyor..ve buranın stresindne falan sıyrıldığını çok iyi geldiğini söyledi..bizim haftada iki kere falan öğle nöbetlerimizoluyor öğle aramız yarım saat...onun dışında 3 gün ben de gidebilirim..bana drağır spor değil yürüyüş yapcaksın demişti zaten koşu bandında yürüsem bile kar..plates de gösterceklermiş..içimde bir umut doğdu benim de öğle arasında yemeğimizi yiyip sigara kahveyle cakcak yapacağıma o gün için yemekleri yanımda getiririm haftada 3 gün 45 dk bile fayda..zaten bir arkadaşla da 3 gün akşamları 1 saat falan yürüyüşe başlamıştık..o zaman bir hale yola gelirim işallah...

ne güzel bir imkan tanımışlar yararlanmalısın bence çok iyi fikir

senaykaya cnm dolmanın etlisini yemnde iyi olur =) kavurmadan yapıosan hiç sorun yok cnm dolma yıyebilirisn 2tane yanındada 2 akşık yoğurt =) ım mis gibi olur

elimphia cnm kesınlıkle faydalanmalısın kendini çok sıkmadan dietini yapmalısın . emınım başarılı olacaksın akşmları hafif geçirmye çalş sebze ye mutlka yoğurt salata gun içinde açlık hissi oluşursa 1 avuç leblebi al yanına fazlası zararlı =)
salatalık ye o çok iyi oluo kalorısı çok düşük =) mutlaka araöğünleri kullan cnm bitki çaylarınıda iç
ilçalarını kullanırken iştahıın kontroll etmn yeterli olucak cnm. ben çok dikkatsiz davrndım yedım yedım yattım =( gece 1lerde kokoreççinin yolunu ttuum =( cnm ne isterse yedım tatlıları pastalarıda hiç az yemedım =( tabı oda yağ olrk döndu bana şimdi veriyorum çok şükür =) inşallah sende hftaya kg vererek başlıycaksın cnm =) spor salonunu duzenli kullan cnm. =) şimdiden başaracağına ınanıyrum

bu arada ben bugun yeşil çay içmyı unutum =( hemn gittim yeşilçyımı doldurdum içiyorum şuan =) nerdeyse içmiycektım bugun =(

t
cnm tam anlamıyla bir diete girmen doğru olmaz ama süt olsun diede birsürü şey yemene gerek yok en güzel süt yapan şey sudur bolbol suyunu iç şekersiz ayva kompostosu yap onu iç yeşil yprklı sebzeleri bol tuket özelliklede marul normlde yediğin tatlıları ve yemek saatlerini düzenlediğindede kg vereceğine eminim cnm =) hem süt verdiğin için daha fazla kalorı yakarsın =) sadece yedıklerıne dikkt etmen yetrlı olacaktır =) şimdiden kolay gelsin cnm sanada hergun uğrayıp buraya yedıklerını yazarsan sanda fayda sağlayacağını düşünüyorum

hoseki canm oğluşuna ne mamalar yapıosunda kalanları yıyosun cnm birdemiktarlrı ne kdr ki ? diet listen nasıl cnm ona göre fikir vermye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…