Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar:)
Ben dün akşam sadece çorba içeceğimisöylemiştim, sadece çorba içtim, kendimi zor tuttum bir tabak daha içmemek için ,ayın 27 sine kadar iki üç kilo vermek istiyorum acaba verebilir miyim?:26:
Günaydın kızlar:)
Ben dün akşam sadece çorba içeceğimisöylemiştim, sadece çorba içtim, kendimi zor tuttum bir tabak daha içmemek için ,ayın 27 sine kadar iki üç kilo vermek istiyorum acaba verebilir miyim?:26:
bu arada herkesi tebrik ediyorum =)ne güzel dikkat ediyor herkes menüsüne
inşallh bende kg almıyorumdur. ama spor çok zevvkli geliyor =) tek sıkıntım kollarım çok ağrımışş =) kızlar bu parkta ki aletler sıkılşmya yardımcı ne kadar olur siz ce =( göbiş ve basen nasıl gitçek hiç bilmiom göbişim çok yok ama var gene de yerlere yatıp mekık çekmek gelmiyo içimden . spor salonunada bi gitmek istiyorumm bide istemıyorum =) açık havada zevkli oluo kocacımla =)
Bence de sagliksiz,
kizlar bal+tarcina basladim. Bal tarcin topiginde cok ovuyolar, bi goz atin forumdaki bal tarcin topigine.
Bence de sagliksiz,
kizlar bal+tarcina basladim. Bal tarcin topiginde cok ovuyolar, bi goz atin forumdaki bal tarcin topigine.
bende başladım sanırım ikimiz aynı gün başladık. öncelikle tadı çok güzel ben 1tatlı kaşığından daha az koyuyorum balı ama bahsettikleri gibi aman aman bi etkisinide görmedim henüz. O topikteki yorumlar biraz abartı gibi geliyor. Bence sirkeden tarçından lahanadan medet ummak yerine keşke biraz daha boğazımızı tutabilsek. Ya buarada ben 66 da takıldım kaldım yaklaşık 3 haftadır 66 cıvarında geziyorum. Yediklerim hala az fakat zayıflayamıyorum çıldıracağım böyle olunca azmimde kırılıyor neyse bakalım tarçına devam ediyorum bi 15 gün daha içeyim bari.
Akşam ki menüm
6 yk.taze fasülye
6yk. Bulgur pilavı yediklerim az ama saat 21:30 gibi yedim ve üzerine uyudum sabah uyandığımda sanki hala miğdemdeydi hepsi
sabah
yarım susamlı lavaş ekmeğin üzerine peynir sürdüm
ara öğün yapmayı düşünmüyorum çünkü hiç acıkmadım. şimdilik bukadar.
canım baktım topiğe tokluk veriyomuş bal tarçın metabolizmayı hızlandırıyomuş
ama bikaç çeşidi var sanırım sen nasıl yapıyosun? çubuk tarçınla mı?
ben sinirlenince tan tersine yemekten kesilen biriyim hiç bişey yemem içmem. ama dediğin gibi bi gün kaçırayım ertesi gün anında 1 kilo. bu arada bir diyetisyene gidip metobolizma hızımı ölçtürmek istiyorum sanırım benim ki yavaştan da yavaş. iş yerinde bi arkadaşla beraber girdik diyete kız yemeyince takır takır gidiyor kilolar ama benimki gram gram şaşırıyorum valla.ben dün sinirliydim çok yedimnapim arada oluyor böyle şeyler....birde dikkat ettim yemeği kaçırdığım zaman daha doğrusu karnımı istediğim gibi doyurduğum zaman ertesi güne hemen hemen 1 kilo almış oluyorum...
sen simurgh a sormuşsun fakat ben kendi yaptığımı anlatayım belki yardımcı olur sana
1 çubuk tarçını 1 sb. suyla 4-5 dak. kaynatıyorum. sanra ılımaya bırakıyorum. ağız yakmayacak sıcaklığa ulaşınca 1 tatlı kaşığı balı ekleyip içiyorum. tarçını atmayıp tekrar kaynatıp içbilirsin diyorlar fakat ben 2. kez kaynayan tarçının tadını çok beğenmiyorum dolayısıyla her seferinde 1 çubuk tarçın kullanıyorum. tadı güzel iştah kestiği doğru kan şekerini düzenleyip tatlı krizini önlüyormuş bu faydası bende pek etkili olmadı. dediğim gibi bi 15 gün daha içeyim diyorum bakalım sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.
ben de 5 kilo verdim yediklerime dikkat ederek ama sıkılaşmak ayrı bişey ben pilates yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum yapamıyorum çünkü vaktim yok sabah çok erken kalkmam lazım ama gözlerimi açamıyorum birisi bana yardım etse ne iyi olur