Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

quiter ikimiz aynı anda mesaj yollamışız bana yazdığını görmedim. işte ballı tarçını böyle yapıyorum

ok canım sağol, bende tatlı krizleri yaşıyorum özellikle iş yerinde akşam 5 cıvarı ya magnum alıyorum ya tatlı söylüyorum dışardan
belki bu iyi gelir deneyeyim bende:18:

Ara öğün ben de yemedim. Canım istemedi.Bu arada dün yine bir arkadaş en kilo mu veriyosun baya zayıflamış gördüm dedi. Attım havamı ben de. Zayıflıyorum evet daha da zayıflicam dedim.Bunları duymak çok güzel oluyo.

oda bi şans canım ya...benimkide çok yavaş...millet 1 ekmeken fazla yiyor akşama kadar ama yine zayıf...

selam kızlar ..dün işyerinde 45 dk spor yaptıktan sonra akşam da 1.5 saat yürüdüm nasıl iyi geldi anlatamam..şimdi 12.30 da yine spora gidicem..
dün akşam eve gelince iki kuru kayısı 1 bardak süt içip yürüyüşe gittim..1.5 saat yürüdüm sonra eve gelince saat 21.15 falandı bu saatten sonra yemek yenmez diye soda içtim sonra da 1 elma 1 kivi yedim..
bu sabah mamamı içtim işe geldim..
arada yeşil çay 2 grissini
şimdi 1 avuç badem yedim(spora aç gitmem gerek)
45-50 dk spor yapıcam
sonra kabak yemeği getirdim evden kepekli ekmek ve yoğurtla onu yicem
ara:2 kuru kayısı
akşam:köfte planlıyorum eğer yürüyüşe gitmezsem gidersem mama olabilir..

evt bugün ki öğle yemeğimi de yedim, saat üç gibi bir tane elma yiycem:)bi de beş gibi bi tane daha yicem:)akşamda saat 6 çeyrek gibi tuzsuz yağsız salata ve bir tabak çorba içicem:):)sonrasında saat 8 gibi yoğurda tarçını karıştırıp yicem (tarçına bayılırım toz olana)

kızlar bugnun menusu burda fena =(

soğuk çorba,paates haşlama,domatesli makarna,mücver =( ben ne yicemmmyaa

çorbyla hşlma patates yerım 1 tanede mucver yesem mi ?

yemek zamanıııııı
bakalım ne yicem gelcem bende bilmiyorum :) görüşürüz kızlar

mrb hanımlar bildirim yapamadım kusura bakmayın
evde netim yok 3 gündürde işe gelmeyince bugüne kaldı kilo bildirimim
65 kiloyum şükür
70 den başlamıştım 5 kilo verdim hedefime 5 kilocuk kaldı
herkes çok zayıfladığımı söylüo baya inceldim gerçekten
ballı tarçına bende başladım ama pekte düzneli yapamadım
bugünden itibaren düzenli içmeye başlıorum
bakalım neler olucak

=( 1 kase soğuk çorba
2 tane haşlanmış patates
1 tane mücver

patatesi 1tane yedım doymdım dıe 1 tane daha yedım =( mucverı yemeseydım bari =( ama napim ancak doydum.akşam da evde karnıyarık var =( 1 tane yıycem v e 1 bardk ayran başka bişiy yemem sonrada spor 1 saat kadar ypmam lazım

green 33 tebrık ederım cnm . dvmını dilerm

sanırım ben uzun zmndır ydklrıme dikkt etme çabasındayım =( mayıs ayından bu tarafa dikkat etmye çalışyrum
aslında 2 ay oluack bu ayla ama ne bilm sanki yıllardır diette gibi hissedıyorum birde çok sık kaçmk yapıorum snrım =( mücverle patatesin pişmnlığı nasılda çıkıo içimdn =(

Öğlen patlıcan musakka, 2 kaşık makarna ve cacık. Akşam telafi edicem, patlıcanlar kızarmış olunca yağlıydı haliyle.

öğlen bir dilim ekmek yarım domates yarım salatalık biraz da kaşar yedim:)meyve suyuyla birlikte
Şu anda da elma yiyorum:):)

pelerınlı cnm bişiy yememişinki doğru dürürst meyve suyu yerıne ayran tercıh edebılırsın cnm domates saltalık butunde yıyebılırısn,kaşar yerine beyaz peynır ımm kalorısı çok düşük onların cnm hızlı kg vermk hiç sağlıklı değil halsizleşince insanın gözu dunyayuı görmuo dıkkatli beslenn tatlım kendın için . sağlıklı zayıflamlar =)

aslında evden getirim diorum ama bu sfrde olmuo herkes brlkte yıyo ne gtrsm bakçklar =( mecburen burdn yıyorum inş. vercem şu 3-4 kgyuda

MBLUE canımcım, bugün öğlen yemeğine dışarı çıkmadım evden getirdiklerimde bunlardı, bunlarla doydum ya sıkmıyorum kendimi, biliyorum ki hızla verdiğim kilolar geri dönüyor, onun için dikkat ediyorum ,tşk ederim güzel dileklerin için

=) ne demek cn benm hepimiz sağlıklı sağlıklı zayıflayıp güzelleşelim inşallah =)=) insan zayıfladıkça kendıne guvenı gelıo =) yenı kıyafetler almak için sabırsızlkla beklıom kalan 3-4 kgyuda =)

Günaydın benim dün patlıcan günümdü. Öğlen musakka yedim.Akşam patlıcanı közledim üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim. Biber patlıcan dolması yapmıştım. Yarım dolma yedim. Biraz geç bir saate de haşlanmış mısır yedim bir tane. Sabah 1 dilim ekmek domates, biraz peynir ve yarım haşlanmış yumurtyala kahvaltı yaptım.

Daha önce giydiğim tişörtlerimden birini giydim bugün üzerimde epeyce bol durdu. Pek sevindim. Gaza geliyorum yine

gunaydın hanımlarr

dun akşam gene fazla kaçırdım bu hafta kaçklarla geçti resmen ama bugun ççok dikat edicem.

akşam
1 tane karnıyarık
2 çtlın ucuyla pilav
7-8 yaprak sarma
2 çeri domates
yarım kağıt helvanın içinde vanılyalı dondurma

yemekten 1 saat sonra spora gittim.45 dakıka parkta spor yaptım . =) herkes inceldiğimi söyledikçe ben mutlu oluyorum =) o yuzdden daha çok dikkat edicem.bu arada spordaki hamlığımda geçmeye başladı =)=)

sabah kahvaltım
2 bardak su
1 tatlıkaşığı kadar pekmez yuttum
4 çeri domates
1 saltalık
5-6 dal maydonoz
1 parça peynır
4 zeytin
1 dilim ekmek

Son düzenleme:
slm kızlar
dün öğleden beri ne yediğimi yazamadım şimdi hepsini yazayım

Öğle yemeği : Tavuk şiş, ezme salata ayran çok az ekmek
ara : meyve suyu 200 ml yaklaşık 100 kalori
Akşam yemeği : 1 tabak yeşil mercimek yemeği + biraz ekmek + salata
kahaltı : sütlü üzümlü yulaf ezmesi

bu arada bu sabah tartıldım biraz daha zayıflamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…