Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoseki canm oğluşuna ne mamalar yapıosunda kalanları yıyosun cnm birdemiktarlrı ne kdr ki ? diet listen nasıl cnm ona göre fikir vermye çalışacağım.
senaykaya cnm dolmanın etlisini yemnde iyi olur =) kavurmadan yapıosan hiç sorun yok cnm dolma yıyebilirisn 2tane yanındada 2 akşık yoğurt =) ım mis gibi olur
elimphia cnm kesınlıkle faydalanmalısın kendini çok sıkmadan dietini yapmalısın . emınım başarılı olacaksın akşmları hafif geçirmye çalş sebze ye mutlka yoğurt salata gun içinde açlık hissi oluşursa 1 avuç leblebi al yanına fazlası zararlı =)
salatalık ye o çok iyi oluo kalorısı çok düşük =) mutlaka araöğünleri kullan cnm bitki çaylarınıda iç
ilçalarını kullanırken iştahıın kontroll etmn yeterli olucak cnm. ben çok dikkatsiz davrndım yedım yedım yattım =( gece 1lerde kokoreççinin yolunu ttuum =( cnm ne isterse yedım tatlıları pastalarıda hiç az yemedım =( tabı oda yağ olrk döndu bana şimdi veriyorum çok şükür =) inşallah sende hftaya kg vererek başlıycaksın cnm =) spor salonunu duzenli kullan cnm. =) şimdiden başaracağına ınanıyrum
bu arada ben bugun yeşil çay içmyı unutum =( hemn gittim yeşilçyımı doldurdum içiyorum şuan =) nerdeyse içmiycektım bugun =(
dün oğluma yedirmek için hazırlayıp yediklerim: 2 lokma ekmek üzerine bal ve kaymak, çikolatalı kekten bir ısırık, bir ısırık çikolata, böyle şeyler oğlum 1,5 yaşında genelde o dökmesin ya da malum sıcak çikolatalar eriyor ellerine bulaştırmasın diye (sırf temizlik için yani) ben yiyorum çok farklı bir felsefe tavsiye etmiyorum
çok tşk edeirm canım desteğine söylediklerine aynen uyucam söz
günaydın kızlar..
nasıl keyiler?
benim ağzım burnum hala tıkalı dün gece de üst komşu çocukları sağolsun uyutmadılar saat 02.00 de bile kuduruyorladı nasıl çocuk yetiştiriyorlar ben anlamıyorum ya 02.30 da falan anca uyudum sabah 07.00 de kalktım salak gibiyim..
bugün spor malzemelerimi yanımda getirdim ama birlikte gideceğim arkadaş da bugün gitmeyecekmiş benn de çok çekinirim ilk gideceğim ortamda yanımda biri olsa iyi olurdu duş muş alıncak nasıl yapılcak diye ama kırıcam zincirlerimi valla gidicem napayım..niyetine girmişken vazgeçmek olmaz..
öğlen yarım porsiyon sebze yemeği ve bulgur pilavı,cacık birazda çorba ...çok oldu sanırım ama akşam yoğurt yerim artık...