Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

oh oh ii cnm bugun herkeste bi kilo verme sevinci var.sanada bu diyet işe yaradı gakliba..tebrik edrim cnm.benimde ktum çok bol..süperr...

kızlar ne güzel herkes de bi ilerleme var
gulgun ben kendimi 74 e çıktığımda ayı yogi gibi hissediyodum aynaya bakım kendime ayı yogi diyodum resmen
kendine güvenin gidince zaten iyice herşeyi bırakıyosun güvensizlik boşvermişlik oluşuyo daha beter hale geliyosun farketmeden toparlamak daha da zor oluyo neyseki bu duruma dur dedim 4 kilo gitti
kaldı 10 kilo inanıyorum ki o da gidicek doğru düzenli beslenme ve az da olsa spor hareketle birlikte
kilo verdikçe kendime olan güvenim de iyice geri gelicek

geçen bahsettiğiniz gibi zayıflık herkese yakışıyo kızlar oram pörtledimi buram iğrenç duruyo mu demeden giyinebilmek dolaşabillmek istiyorum:82: inanıyorum ki olacak

Haklısın canım, ben de kendimi hep iri kıyım kalacğaım diye düşünürdüm, yemek yemeyi sevmekten öte abatırcasına yerdim, ne gerek varsa o kadar, ki kursağım olmadı hiç bi zamn son bir yıldır kursağım olmaya başlamıştı, çünü kilocuklar artık farklı yerlere yerleşmeyi tercih etmeye başlamışlardı, hele bacaklarım ahhh ahh kocamın görmesinden bile utanır hale gelmiş, yarma yarma, ama şimdi 12 kilo gidince baya inceleme oldu ama tam anlamıyla normal insan bacağına dönmesi için biraz daha yol katetmek lazım, bütün eteklerim dediğiniz gibi düğmesiz kalçamdan düşüp gidiyor (kendime ödül olarak güzel ciciler dikmeye başladım, en büyük ödülüm dar paça kot almak olacak hem de en markalısından ama bunun için 5-7 kilo daha vermem lazım ki bu kota kıyamayarak bile kilomu koruyayayım) ki bendeki kalça da baya bi vardı haniii, hayatımda bir ilke imza atttım, azmin zaferi bu çok mutluyum bu topik çok iyi o yüzden hiç bırakmayalım birbirimizi......

aynen canım benim bacaklarım da normal insan bacağı değil resmen selülit de var al ver al ver oluştu ve iyice yerleşti onlara da çözüm arıyorum şimdi bir ara deracine almıştım serumunu hem iyi gelmişti hem inceltmişti bi türlü alamadım tekrar alıcam ondan. pilates de toparlama sağladı 3 hafta önce başladım 6 gün hep yaptım sonra 3 -4 günde bir
bu hafta yoğun geçti 1 kez yapabildim yarın sabah yine yapmayı düşünüyorum ebru şallını selülit savar dvdsi sırf bacak popo çalıştırıyo süper şekillendiriyo devamlı yapabilsem harika olucak
eşim uzun yıllar tekvando yapmış bacakları benimkilerden güzel

gülgüncüm maşallah canım gerçekten çok yol kat etmişsin 4kg kalmış oda gider yakında nasıl başardın 12 kg vermeyı gerçekten tebrık ederım. aslında bız bundan sonra yedıklerımızın totomuzda göbişimizde biriktiğini düşünsek iyi ederiz belki öle düşünerek yersek daha az yerız =)

6kg verebildim şuana kadar kaldı 3 kg oda gözumde öle buyudukı bide bilmiorum o 3 kg verınce istedim gibi olabilecekmiyim acaba diede düşünmeden edemıyorum . bu arada topikte herkes çalışıyomu hanımlar? herkesın uyguladığı bır diet litesi var mı ? yoksa ben gibi o gune göremı karar verıp yıyosunz

öğlen yemeğinde
1,5 kepçe tavuksuyuna domatesli şehriye çorbası
avuç içim buyuklugunde tavuk,2 kçk parça patlıcan 3 kçk prça kbk ( fırında domatesli kekikli salçlı pişirilmiş şeklinde yağı çok az )
1 salatalık ,yarım domates,az nane ,az maydonoz
2 kaşık yoğurt

walla canım ben de güne göre yiyorum bir listeye bağlı kalmak çok zor biraz davem etsen de sonra bozuluyo ve bırakıyosun

ben 10 kilo versem çok iyi olcam onu bilioyrum 60 kg hallerime bakıyorum ne güzelmişim yarebbim meğersem bi de beenmiyodum o halimi

sawagerose aynen cnm ya bende öle eski hallerımı beğenmıodum sona 61 e çıkınca =) dedım çokta kötü değilmişim eskiden şimdi dizginlemeye çalışıyom önceden ne yiyosam yarısını yemeğe çalşıyorum . dietteyım diyincede daha bi iştahım açılıo sanki =) o yuzden pek dıet yapıroum demıyorum yıyorum herşeyden bu haftasonu kuran okutacağım evımde inşallah. =) pilav ustu tvuk ttlı dolma ayran olucak bakalım bunu nasıl atlatıcam =)

kçk bir tabak yaparım kendıme artık napim ==) mılletın yanında kndıme ayrı bişiyler yapamıycam için 1 gunluk kçmk olack gene ama onud anormlden az yersem sorun olmaz die düşnüyorum dimi kızlar =) tatlıları çıkarırsak =) pilavıda ayrıya ındırrsek tmmıdr dıe düşündüm ben =) sizce tmm mıdır ?

kızlar kilo verenlere bravoooo
ben bi türlü veremedim maalesef, ama hep bişeyler kaçırıyorum, haftada bir kaçamak olması lazım benim her gün bir kaçamağım oluyor.. verememem normal tabi.

dukan diyeti mantıklı geldi bakalım şansımı deneyeceğim..

sekeri kestim, ama komple, ne caya atiyorum, ne tatli yiyorum, ne cikolata. uzun bi aradan sonra dun ilk kez 9 kat cikolatasiz gofret yedim 2 parca
Onun etkisiyle mi verdim acaba. pantolonum oyle bol ki, kemer kullanmiyordum hic normal oluyodu. Suanda yururken dusucek diye tutuyorum pantolonumu.

selam kızlar önce yediklerimi yazayım
akşam
1 pasta tabağı kadar alinazik+2dilim ekmek
sabah
yarım simit üzerine çemen sürülmüş
arada bişey yemedim
öğlen
çeyrek kase mercimek çorbası
1 tabak salata
ara
çeyrek lavaş ekmeği üzerine salça sürdüm. iş yerinde salça olurmu demeyin sabah bizzat ben getirdim acıkınca etimeğin yada ekmeğin üstüne sürüp kuru naneyle yeriz diye ve burdaki herkeste yedi iyide oldu.
dün zayıflama kürleri kısmını geziyordum. bir tarif dikkatimi çekti şöyle;
1 çubuk tarçın
1su bard. su
1 tatlı kaşığı bal
tarçını 4 5 dakika 1 sb. suyla kaynatıyoruz ılımaya bırakıyoruz yaklaşık 40 50 derece sıcaklığa ulaşınca 1 tatlı kaşığı balı katıp içiyoruz. sabah aç karnına akşam yatmazdan önce günde 2 kere. dediklerine göre tarçın kan şekerini dengeleyip tatlı krizini önlüyormuş bal ile birleşincede metabolizmayı hızlandırıyormuş ayrıca iştahı kapatıyormuş. sabah tarife uygun olarak yaptım içitim tadı çok güzel ve sabahtan beri iştahım çok kapalı hatta sabah ve öğle kendimi zorlayarak yedim. yarına deneyeceğim hala aynı etkiyi gösterirse sizinle burda paylaşırım.

Cnm dun o kuru ben de okudum, bugun cubuk tarcin alicam, denicem. 3 haftam kaldi, verebildigim kadar vermem lazim. bide incelmeye basladim iyice gaza geldim. Cuma sabahtan itibaren baslicam, sonuclari paylasirim.

hanımlar iştahı çok açık olanlara adaçayı önerebilrim. iştah kapatıcı özelliği var gunde 3 fincana kadar içebilirsiniz gerçekten güzel iştah kesıoo

illa çikolta krızı tutunlar için söyluyorum ligh çikolatalardan pikolatlrdan iyiy n =) yanı kalorısı en düşük olanı tercıh edn ve mumkun mertebe akşama saklmayın gun içind ebir şekilde hareket ediyoruz ama akşam çok zor oluyor. bnde çikolta krızım tutarsa die aldım 2 tane ligh çikolta bırnı eşim yemiş biri hala d uruyo =) Allahtan çok çikoltayla aram yok ama sütlü tatlılara bayılıyorum nese evdekı bıtınce daha yemem zaten küçük bir dilim yiyorum =)

azönce araöğünümüde yaptım

5 çilek 6-7 tane kadarda yeşil erik yedimm

ve akşam yemeğimde belli

1 paket form biskuvı

eve gidincede meyve yada 1 dılım sutlu tatlımdan yerım =) zaten cnm ttlı çkınce kendıme özel ypcam yğı ve şekerı daha az kullaınıcam =) kalorısıde azalmış olucak =)

canım harikasın yaa,
sadece şekeri kesmekle olduysa bu hepimiz keselim kızlarrrrr

bugün çokkkk acıktım...öğlen 1 kepçe ıspanak yemeği 1 kepçe çorba az yoğurt yedim...akşama tavuk yerim...midem kazınıyor yicek bişeyde yok.akşam yemeğe saldırmam inş...

bugün çokkkk acıktım...öğlen 1 kepçe ıspanak yemeği 1 kepçe çorba az yoğurt yedim...akşama tavuk yerim...midem kazınıyor yicek bişeyde yok.akşam yemeğe saldırmam inş...

canım az yemişsin öğlen, kepek ekmek de yeseydin yanında belki bu kadar acıkmazdın

kızlar sabah kraliçe gibi
öğlen prenses gibi
akşam ise fukara gibi yiyeceksiniz unutmayın

merhaba kızlar günaydın....bugun 500 gr daha gitii..hergün kişlo veriyorum ya süper bişeymiş bu dukan..:)))

caım devam ediyomusun dukana?
çok uzun bir süreç olduğu için cesaret edemedim başlamaya ben
sabah ne yedin örneğin

canım bu sbah pek istemedi canım.az bişey peyni ryedim...akşam mesela sadece döner yedim 1 porsiyon ama ekmek yok..kesinliklee..aslında çokda uzun değil aslında ama daha sonrası için bu şekilde koruyarak devam edicem.diğer diyetelerde az bişey ucunu bırak bi bakmışım 5 kilo almışım.bunda öyle diil seni vucudunuzda dengeliyor..çok memnunum valla ben kendimi gördükçe tartıda bayılıyorum..:)))

harikasın sakın bırakma zaten, bide kilo verdikçe insanın daha da veresi geliyor.. bende bi vermeye başlasam gerisi gelcek de veremedim 1 kilo bile daha
ama bugünden itibaren yeni bir uygulamaya geçiyorum, sabah sağlam yicem, öğlen daha hafif ama yine tok tutacak şekilde.. akşam ise hiçbişey..
belki dayanamazsam çok az meyve
bakalım bikaç gün deneyeyim yazarım sonucu burdan.. daha önce bu şekilde kilo verebilmiştim sadece..

canım az yemişsin öğlen, kepek ekmek de yeseydin yanında belki bu kadar acıkmazdın

kızlar sabah kraliçe gibi
öğlen prenses gibi
akşam ise fukara gibi yiyeceksiniz unutmayın

haklısın canım....aynen dediğim gibi oldu yemekte yoktu hazırlayıp yiyene kadar vücuudum titredi açlıktan...ve çok yedim...dengem şaştı bu hafta kötü gidiyor. akşamada yemeğe misafir var...bu hafta böyle geçti.pazartesiye kadar telafi ederim inş...çünkü kilo almış gördüm kedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…