- 30 Mart 2011
- 625
- 0
kizlaaaar,
oglen menum avuc ici kadar sinitzel tavuk+3 catal pilav+yarim bardak fanta.
Cok mutluyum, cunku zayifladim. Herzaman giydigim kotum bgn okadar bol ki, dugmesini acmadan cekistirsem cikicak.
Aksam beyaz pantolonumu denicem bakalim sonuca
kızlar ne güzel herkes de bi ilerleme var
gulgun ben kendimi 74 e çıktığımda ayı yogi gibi hissediyodum aynaya bakım kendime ayı yogi diyodum resmen
kendine güvenin gidince zaten iyice herşeyi bırakıyosun güvensizlik boşvermişlik oluşuyo daha beter hale geliyosun farketmeden toparlamak daha da zor oluyo neyseki bu duruma dur dedim 4 kilo gitti
kaldı 10 kilo inanıyorum ki o da gidicek doğru düzenli beslenme ve az da olsa spor hareketle birlikte
kilo verdikçe kendime olan güvenim de iyice geri gelicek
geçen bahsettiğiniz gibi zayıflık herkese yakışıyo kızlar oram pörtledimi buram iğrenç duruyo mu demeden giyinebilmek dolaşabillmek istiyorum:82: inanıyorum ki olacak
Haklısın canım, ben de kendimi hep iri kıyım kalacğaım diye düşünürdüm, yemek yemeyi sevmekten öte abatırcasına yerdim, ne gerek varsa o kadar, ki kursağım olmadı hiç bi zamn son bir yıldır kursağım olmaya başlamıştı, çünü kilocuklar artık farklı yerlere yerleşmeyi tercih etmeye başlamışlardı, hele bacaklarım ahhh ahh kocamın görmesinden bile utanır hale gelmiş, yarma yarma, ama şimdi 12 kilo gidince baya inceleme oldu ama tam anlamıyla normal insan bacağına dönmesi için biraz daha yol katetmek lazım, bütün eteklerim dediğiniz gibi düğmesiz kalçamdan düşüp gidiyor (kendime ödül olarak güzel ciciler dikmeye başladım, en büyük ödülüm dar paça kot almak olacak hem de en markalısından ama bunun için 5-7 kilo daha vermem lazım ki bu kota kıyamayarak bile kilomu koruyayayım) ki bendeki kalça da baya bi vardı haniii, hayatımda bir ilke imza atttım, azmin zaferi bu çok mutluyum bu topik çok iyi o yüzden hiç bırakmayalım birbirimizi......
gülgüncüm maşallah canım gerçekten çok yol kat etmişsin 4kg kalmış oda gider yakında nasıl başardın 12 kg vermeyı gerçekten tebrık ederım. aslında bız bundan sonra yedıklerımızın totomuzda göbişimizde biriktiğini düşünsek iyi ederiz belki öle düşünerek yersek daha az yerız =)
6kg verebildim şuana kadar kaldı 3 kg oda gözumde öle buyudukı bide bilmiorum o 3 kg verınce istedim gibi olabilecekmiyim acaba diede düşünmeden edemıyorum . bu arada topikte herkes çalışıyomu hanımlar? herkesın uyguladığı bır diet litesi var mı ? yoksa ben gibi o gune göremı karar verıp yıyosunz
öğlen yemeğinde
1,5 kepçe tavuksuyuna domatesli şehriye çorbası
avuç içim buyuklugunde tavuk,2 kçk parça patlıcan 3 kçk prça kbk ( fırında domatesli kekikli salçlı pişirilmiş şeklinde yağı çok az )
1 salatalık ,yarım domates,az nane ,az maydonoz
2 kaşık yoğurt
selam kızlar önce yediklerimi yazayım
akşam
1 pasta tabağı kadar alinazik+2dilim ekmek
sabah
yarım simit üzerine çemen sürülmüş
arada bişey yemedim
öğlen
çeyrek kase mercimek çorbası
1 tabak salata
ara
çeyrek lavaş ekmeği üzerine salça sürdüm. iş yerinde salça olurmu demeyin sabah bizzat ben getirdim acıkınca etimeğin yada ekmeğin üstüne sürüp kuru naneyle yeriz diye ve burdaki herkeste yedi iyide oldu.
dün zayıflama kürleri kısmını geziyordum. bir tarif dikkatimi çekti şöyle;
1 çubuk tarçın
1su bard. su
1 tatlı kaşığı bal
tarçını 4 5 dakika 1 sb. suyla kaynatıyoruz ılımaya bırakıyoruz yaklaşık 40 50 derece sıcaklığa ulaşınca 1 tatlı kaşığı balı katıp içiyoruz. sabah aç karnına akşam yatmazdan önce günde 2 kere. dediklerine göre tarçın kan şekerini dengeleyip tatlı krizini önlüyormuş bal ile birleşincede metabolizmayı hızlandırıyormuş ayrıca iştahı kapatıyormuş. sabah tarife uygun olarak yaptım içitim tadı çok güzel ve sabahtan beri iştahım çok kapalı hatta sabah ve öğle kendimi zorlayarak yedim. yarına deneyeceğim hala aynı etkiyi gösterirse sizinle burda paylaşırım.
sekeri kestim, ama komple, ne caya atiyorum, ne tatli yiyorum, ne cikolata. uzun bi aradan sonra dun ilk kez 9 kat cikolatasiz gofret yedim 2 parca
Onun etkisicamıyle mi verdim acaba. pantolonum oyle bol ki, kemer kullanmiyordum hic normal oluyodu. Suanda yururken dusucek diye tutuyorum pantolonumu.
bugün çokkkk acıktım...öğlen 1 kepçe ıspanak yemeği 1 kepçe çorba az yoğurt yedim...akşama tavuk yerim...midem kazınıyor yicek bişeyde yok.akşam yemeğe saldırmam inş...
merhaba kızlar günaydın....bugun 500 gr daha gitii..hergün kişlo veriyorum ya süper bişeymiş bu dukan..:)))
caım devam ediyomusun dukana?
çok uzun bir süreç olduğu için cesaret edemedim başlamaya ben
sabah ne yedin örneğin
canım bu sbah pek istemedi canım.az bişey peyni ryedim...akşam mesela sadece döner yedim 1 porsiyon ama ekmek yok..kesinliklee..aslında çokda uzun değil aslında ama daha sonrası için bu şekilde koruyarak devam edicem.diğer diyetelerde az bişey ucunu bırak bi bakmışım 5 kilo almışım.bunda öyle diil seni vucudunuzda dengeliyor..çok memnunum valla ben kendimi gördükçe tartıda bayılıyorum..:)))
canım az yemişsin öğlen, kepek ekmek de yeseydin yanında belki bu kadar acıkmazdın
kızlar sabah kraliçe gibi
öğlen prenses gibi
akşam ise fukara gibi yiyeceksiniz unutmayın