Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar kahv yapmadım için yarım poğaça yedim 12 gibi
2ye doru da 1 kase dom. çorbası- 1 dilim ekmek- ızgara yağsız tavuk-yoğurt ve 2 kaşık pilav biraz fazla oldu ama karnım doydu yaw

kızlar işyerine yeni biri girdi.yemekte çok az yediğini farkettim dikkat ediyordu baya...üstelik kiloluda değildi...bugün konuştuk kız 80 kilodan 52 kiloya düşmüş.o yüzden korkuyorum kilo almakan dedi.tebrik ettim...ekmeği çıkardım dedi hayatımdan.hergün 40 dak yürüyüş yapmış.bir öğün et yediyse öbür öğün sebze yemiş.gitmiş kilolar...şok oldum çıtır olmuş resmen...darısı bize olur inş...

ay cnmya resmne bnım olmak istedim kgda kız =) maşlh ona acaba boyu kaç =)

hanı bende 52ye düşünce çıtır durcam mı die sordum =) ben 1:63ya =)

bu arada öğlen menum

1,5 kepçe tavuksuyuna şehriye çorbası
avuç içi buyuklunde tvukyanındada 3prça dmtes,kbk,ptlıcn(fırında az sıvıyağ ile pişmiş karışık yemk)
yarım domtes saltlık nane maydonoz

bide burda abalya tatlı yaptım =) tavuk gögsu 1 yemek kaşı kdr yıdım =) dibindne topldım =) sona üstüne de çikolta sos yaptım ama ondan yımeıdm =) nese daha yemem =)

2lt su içtim şuana kadar ve 2 fıcan yeşil çay

boyu 1,60 falandır heralde...sen tavuk göğsünü çok seviyorsun heralde:)bende çok severim....ama yememek için artık hiç yapmıyorum...yoksa kesin yerim:)

boyu 1,60 falandır heralde...sen tavuk göğsünü çok seviyorsun heralde:)bende çok severim....ama yememek için artık hiç yapmıyorum...yoksa kesin yerim:)

=) ozmn bende fit görunurum =) bnm boy 1,63 moral oldu cnnm ya sağol

=) ayy hemde çok sevıyorum aslında evde pek pişirmem pilav flnda yemıyorum =) öle dieti aşırı bzck bişiyde ypmıorum ya =) arada yıyorum sütlü ttlı =) önemli olan baklavaları pastaları götürmemk =)

tabı tatlıyıda çok abartmamakda fayda var =) ama azıcık yururum akşmda hafif yıcem gunun kalorısını dengeler =) şimdide 2 parça kprus 3 yeşil erik yiyorum =) akşm hiçmi yemsem =)

Seray Sever 3 ayda 10 kilo vermiş bu listeyle...

İŞTE BESLENME LİSTESİ

Sabah: 4 kaşık mısır gevreği, bir bardak light süt ve bir kaşık bal ya da 2 adet domates, bir dilim yağsız beyaz peynir, 2 dilim ekmek. Kuşluk vakti: 1 adet meyve.

Öğlen: Bir avuç içi kadar ızgara et (balık veya tavuk), yağsız salata ya da 8 kaşık nohut veya mercimek yemeği, yağsız salata.

Öğleden sonra: Yarım simit, light ayran. İkindi: 1 adet meyve.

Akşam: Sebze yemeği, yağsız salata ve bir dilim ekmek. Gece: İçine bir kaşık bal ve biraz tarçın ilave edilmiş light yoğurt veya 1 bardak süt ve bir kaşık bal.

menü gayet güzel görünüyor

ç i d o hoşgeldinnnnn
sadece okuyabiliyosun ama yazamıyosun hala sanırım
ahh bu şirketler kısıtlamasa internet özgürlüğümüzü
öpüyoruz seni çomçok

Gunaydinnn...
Kizlar haftasonu kacirdim, pizza yedim hemde 3 dilim falan.
Neyse daha fazla bahsetmicem kacirdim iste, ama cok hareketliydim.
Kipir kipir ev isleri, sonraaa alisveris merkezine gittim. Cok sexi mini elbiseler, abiyeler denedim.
Kabinden bir ciktim tum gozler uzerimde. Bir kac hanim looks very good, looks sexy falan dedi. Tas oldum resmen. Kizlar o kadar mutluyum ki, ben bu isi basardim. az bisey gobegim kaldi onun disinda butun vucudum tam gormek istedigim gibi. Bundan sonra verecegim butun kilolar tamamen fazladan yani, vermesem de olur, ama vericem. Referans aldigim beyaz pantolonu dun de giydim, biliyosunuz, nefesimi tutup biraz zorlayinca dugmesi kapaniyodu. Dun cok rahat kapandi ama oturunca biraz sikiyor ve gobek purtluyo az bisey. Cok az kaldi.
Bu sabah tarcin+bal kuru (esim kiskandi beni dun,kiyafet denerken herkesin begenisini kazaninca, o da istedi, bende zayiflicam dedi)
1 sandvic+sekersiz cay.( sekeri de tamamen kestim, 3 sekerli icerdim eskiden, buyuk fincanla, artik sifir seker, sandvic de fazla geldi ama cope gitmesin diye yedim zorladim)
Zayifim+cok begeniyorum kendimi+yediklerim de hic yaramiyo, aninda yakiyorum. Kilomu ise merak ediyorum, bu kadar degisiklige ragmen 57.5 gosterio. Esim dedi ki kesin 56 falan olmussundur, bayaa inceldin. Su bal+tarcin kuru ise yarayacakmi bakalim. Bgn basladim, sonuclari paylasirim.

süpersin canım tebrik edrim...darısı başımıza....kaç kilo verdin?

saol cnm, salak bir tartim var, hep ayni gosteriyo kiloyu, ona inanmiyorum artik, ama olmayan pantolonum oluyo, olan pantolonum uzerimden dusuyo, illaki vermisimdir.

simurgh cnm mutlaka vermişsindir =) tebrık edıyorum seniii kaç kg ile başladın diete =)

sanırım bende kg vermişim =) ama genede wiifit te trtılmadan bişiy demek istemiyorum =) diete tam gaz devammm
dun yedim 1 yemk kaşı tavuk göğsüünü kesın erittim =) eve yürüyerek gittim azda yolu uzattım heralde 30dkkada eve vardım merdıvenleride çıktım. saat 20:00da yarım kase mercimek çorbası ve 1 tane bulgurlu patatesli lahaa sarması ve salata yedımm.
gece 00:00da oturabildim =) diğer yedıklermıde yakmışımdır sanırım =)

sabah evde mis gibim kahvaltımdan edemedim uyuya kalmışım yorugnlktan =( 1 kase k fleks yedım sütle birlikte 4 bardak su içtim şimdilik bu kdar

ayy elim ayam titredi az önce çok kötü oldum birdenn sabh khvltı edemedım evımde ondan mı oldu acaba.k fleks pek açmadı benı kahvltıda =) hemen 2,5 avuç leblebi yedım kndıme glmye çlışıyorum şimdide =(

Aman dikkat et kendine...ye bisiler.
Arkadaslar, herkese sesleniyorum. Ac kalmayin, cantanizda bisiler bulundurun. Aclik hissettiginiz an yiyin, ara ogunler niye var.

Aman dikkat et kendine...ye bisiler.
Arkadaslar, herkese sesleniyorum. Ac kalmayin, cantanizda bisiler bulundurun. Aclik hissettiginiz an yiyin, ara ogunler niye var.

simurgh cnm ara öğün yemeyi untmşum açlık yoktu aslınd aelim ayam titirince birden noluyoruz dedım hemen leblebi yedım 2 avu ç şimdi daha iyiyim tansıyonum düşüyo bazen bide gece geç yattım akşmda yoruldum sanırım nasip olursa yarınkuranım var inş. evlendiğimden beri ilk defa okutacağım =) heycanmı yaptım acba =)

öğlen yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
7 kaşık kadar baya baya fazla oldı ama =) menemennn ( yumurtası azdı =)
1 dilimin yarısı kadarda ekmek
yarım kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…