cnm sende anhtr versydın beklemeseydın keşke yada uyusaydın bozma sınırlerını nasılsa giderler. Allah kolaylık versin ddiyorum içeriğide tambilmedim için çok yorum yaopamadım cnm.
herkese iyi akşmlar öpüldünüzz
Aman gittiler çok şükür, dert etmem o kadar da bu o kadar sık olmaya başladı ki sormadan etmeden zırt bırt gelemelerinden emrivakilerinden habersiz gelmelerinden sıkıldım artık, o saatte zile baacak kadar düşüncesiz bi aileye sahibiiz üzgünüm....
Aman dinlen canım çocuklardan fırsat bulabilirsen tabiiii...
Öyle canım tip tip diyetler var, kimimize serbest olan kimimize yasak olabiliyor, ama senin yaptığın da çok güzel merakla takip ediyorum seni....
Aslında yolun sonuna çok var daha, ilk hefeim 65 ama asıl hefeim 60 olmak benim, daha epeyce yol var... ama başarmak ve fit olmak harika, nerdeyse iri kıyım bi hatun olduğumu kabullenecektim artık ama bu fikri kırdım attım kafamdan ben fit bir hatun olacaım hem de 38 beden........
Canım detoksu Ahmet marankinin önerisi aslında ondan duydum kiraz m evsiminde ki hele de dolunay zamanına denk gelirse 3 gün hiç bişey yemeden kiraz tüketiyorsun ve bol su içiyorsun, şilik varsa atıyor ve kilo da verdiriyor, ben memnunum denemek isteyen varsa deneyebilir acıktırmıyor hem deeee...[/QUOTE]
cnm bu mısfırlık olayından çıkmış sanırım uygun bi dille konuşsan yada eşin konuşsa Allah kolaylık vesnı cnm ya böle zırt pırt habersız gelmelride hoş bi durum değil aslında.
peki sadece kiraz mı yıyosun? bıde su var sanırım kirazın mıktarı belli mi ? 2 kg yencek gibi mi yoksa sınırsız mı ?
bende bağırsak faliyetıde yok gibi uraşmasam hiç gitmiycem lavoboya
bağırsaklrım çok tembel çalşmıyo halbukı meyvede yıyorum ekmk yemıyorum nıe böle oluo anlamıorum
araöğünümde 2 avuç leblebi yedım.