- 30 Mart 2011
- 625
- 0
harikasın sakın bırakma zaten, bide kilo verdikçe insanın daha da veresi geliyor.. bende bi vermeye başlasam gerisi gelcek de veremedim 1 kilo bile daha
ama bugünden itibaren yeni bir uygulamaya geçiyorum, sabah sağlam yicem, öğlen daha hafif ama yine tok tutacak şekilde.. akşam ise hiçbişey..
belki dayanamazsam çok az meyve
bakalım bikaç gün deneyeyim yazarım sonucu burdan.. daha önce bu şekilde kilo verebilmiştim sadece..
haklısın canım....aynen dediğim gibi oldu yemekte yoktu hazırlayıp yiyene kadar vücuudum titredi açlıktan...ve çok yedim...dengem şaştı bu hafta kötü gidiyor.akşamada yemeğe misafir var...bu hafta böyle geçti.pazartesiye kadar telafi ederim inş...çünkü kilo almış gördüm kedimi
inş. cnm..ben şuan sadece protein olan yiceklerden tyiyorum aklına ne gelirse.karbonhiderat yasak hiçde aç kalmyrum..mesela meyve yasak ama hiçde aramıyorum..
dukan aç gezilen diyetlerden değil o açıdan rahat heralde.. sonuçlarını da bu kadar erken görebilmen güzel tabi.. bakalım sen çok memnun kalırsan biz de yaparız belki
canlarım bu arada aklıma gelmişken sölım bazen mıdemız kazınırda ayy ne yesem ne yesem die düşünürüz ya =)
sanırım en güzel ve en sağlıklı olanı 1 avuç beyaz leblebi =) ınsanı çok guzel toktutuyor . yemekten 1-2 saat önce 1 avuç leblebi yenırse mıdemız daha dolu olur =) malum bırde susaatıyo su içiosun tammdır =) ymktede fazla kaçırmamış oluruz. =) benım çantamda hep leblebı var leblebılerımle dolaşıyorum etrafta hanı dışarı falan çıkarsak abur cubur yemım leblebı yıyım dıyorum =) yanınada 1 bardak ayran alır yerım napim =) mecbur kalınca
canım gerçekten leblebi tıkıyor insanı haklısın, ben bir de kabak çekirdeğinde aynı tokluğu hissediyorum.. Ne varsa bunlarda insanı doyuruyor bikaç saat.. Tabi leblebi mi daha masum kabak çekirdeği mi bilmiyorum :26:
selam kızlar
benim de bu hafta çok dengesiz gidiyoo
akşam fırında yağsız tavuk- mantar 1 kase domates çorbası biraz da ekmek ve salata yedim kötü olan yine geç yedim ancak hazırladım çünkü -bi de üstüne dondurma yedim kornet çok canım çekmişti aslında mide küçülüyo gerçekten ya
daha yarsında yetti ama göz aç olunca hepisni bitirdim
sabah kahv yapamadım geç kaldım bi yarım muz yedim çıkarken
su içmeye devam ediyorum aynı hızla
harikasın sakın bırakma zaten, bide kilo verdikçe insanın daha da veresi geliyor.. bende bi vermeye başlasam gerisi gelcek de veremedim 1 kilo bile daha
ama bugünden itibaren yeni bir uygulamaya geçiyorum, sabah sağlam yicem, öğlen daha hafif ama yine tok tutacak şekilde.. akşam ise hiçbişey..
belki dayanamazsam çok az meyve
bakalım bikaç gün deneyeyim yazarım sonucu burdan.. daha önce bu şekilde kilo verebilmiştim sadece..
pınarcım gunde 1 avuç leblebinin hiç bir zararı yok cnm dietisyenler bile öneriyor gunde 1 avuç. ayrıca rht rht suda içebiliyosun =)
tabıkı sıınırsız yememek lazım =) gunde 1-2 avuç zaararı yok. googleden az araştırın derim =)
canım benim diyetimde karbonhidart yasak .lenlebi bezelye nohut patates bunlardada bol miktarda olduğundan.yaak sadece protein var bana .ama senin diyetinde nasıldır bilmiyorum.3 günde 3 kilo verdim demekki gerçektende karbonhidratlar kilo ladıryormuş. bunu naldım.
slm kızlar...
öğlen yediklerim yarım porsiyon bezelye 2 kaşık bulgur pilavi salata az çorba...dün yemedim diye akşam yemeğe saldırmıştım...bugünde yiyim dedim akşamı rahat geçirmek için...akşama misafir var,hizmet etmekten yemek yiyemem zaten iyi olur...[/QUOTE
akşamı aç geçirmek olmaz cnm ye bişiyler çorba salta yesen o bıle yiidir yanı =)
slm kızlar...
öğlen yediklerim yarım porsiyon bezelye 2 kaşık bulgur pilavi salata az çorba...dün yemedim diye akşam yemeğe saldırmıştım...bugünde yiyim dedim akşamı rahat geçirmek için...akşama misafir var,hizmet etmekten yemek yiyemem zaten iyi olur...[/QUOTE
akşamı aç geçirmek olmaz cnm ye bişiyler çorba salta yesen o bıle yiidir yanı =)
öyle yapıcam canım...aç dayanamam zaten:)