Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Al benden de o kadar saat geldi eve gitmek istemiyorum, evime kamp kurmuş eşimin ma ailesi var evin her köşesini tutmuş durumdalar, ben de akşam 1:30 gibi yattım, misafirliğe gitmişlerdi ancak dönebildiler, gitsem bu gün süreç yine değişmeyecek, sinrilerim bozuk bu yüzden... Oh döktüm içimi rahatladım, iyi akşamlar...

allah kolaylık versin cnm ama kendıne yazık misafir kabl etme fzla hfta içi zaten ev iş çocuk yeterı kdr yorucu ooluodur emınım.

cnm sende anhtr versydın beklemeseydın keşke yada uyusaydın bozma sınırlerını nasılsa giderler. Allah kolaylık versin ddiyorum içeriğide tambilmedim için çok yorum yaopamadım cnm.

herkese iyi akşmlar öpüldünüzz

Slm kızlar. Dün kendimi çok halsiz hissediyordum gittim rapor aldım. Pazartesi günü işe gidicem. Evde cadılardan fırsat bulduğum kadar yazmaya çalışırım. Kendime gelmek için ne bulursam yiyorum, pazartesi kilo almış olursam şaşırmam. çidocum canım çok üzüldüm.bende korkuyorum kısıtlama yaparlar diye. o kadar alıştıkki birbirimize, ayrı kalmak zor geliyo. inşallah düzelir bir an önce. öptüm hepinizi.

Gunaydin kizlaaar
Aksam menum:
1 tabak bol sebzeli makarna+1 kofte+1 kadeh sarap
yemekten sonra 2 adet gofret (9 kat cikolatasiz olanlardan, parmak buyuklugunde)
Sabah:
1 tost+cay

Gecmis olsun, dinlen iyice...Ben de bu haftayi cok zor gecirdim, haftaya bi 1 gun rapormu alsam diyorum. iyi gelio, insan yenilenio.

kızlar günaydınn... 75 ii gördüm sabah ohh çok mutluyum..:))bu diyet gerççektende işe yarıyor galiba

Cok sevindim cnm, ben de yapicam ama bu ara bir duzenim yok
Bi de turkiyeye doncez ya, evdeki olanlari bitirmeye calisiyoruz, bakliyat falan.
Diyeti bozdum iyice. Bozdum derken gene olculu yiyorum da listeye uyamiyorum.

Cok sevindim cnm, ben de yapicam ama bu ara bir duzenim yok
Bi de turkiyeye doncez ya, evdeki olanlari bitirmeye calisiyoruz, bakliyat falan.
Diyeti bozdum iyice. Bozdum derken gene olculu yiyorum da listeye uyamiyorum.

ben canım ilk 5 gun sadece protein yicem..valla verdiriyor heralde bşrden düştüm .inş. devam eder..hfta sonuda kitabı alıcam.istanbula gelince alırsın sende..öyle başlarsın..ben tatile çıkıcam kitapsız başladım.ama kitabı alın mutlaka diyor..aç da kalmıyorum..protein yediğin sürece istediğin kadar uye sorun diil.

kızlar günaydınn... 75 ii gördüm sabah ohh çok mutluyum..:))bu diyet gerççektende işe yarıyor galiba

Benn de çok mutluyum 69 u gördüm bu gün, hepimizi tebrik ediyorum, emeklerimiz boşa gitmiyor olduğunu görmek harika süper bu hafta verdiğim 1,5 oldu şimdiden, kiraz detoksu iyi geldi ödem atıyorum sanırım.... Sabah kahvaltım kiraz.......

farklı farklı diyetler var ..mesela bende meyve yasak özellikle de kiraz karpuz muz..:)

cok yol katetmis, yolun da sonuna gelmissin artik
ne mutlu sana, darisi basimiza. tebrikler

gunaydın hanımlarr

gulguncum bu kırazx dieti nasıl cnm bu ödem ve gaz sorunu bendede var elim ayam şişiyo bazen

ay sanırım bende dün çok yemek kaçıranlardanım

1 tane zeytınyağlı engınar
2tane serçe prmk kadr yprk sarma
1 kçk dilim tavuk göğsü
1 avuç leblebi
=( 3 kaysı 4 yeşil erik

ayyy nedense bu ara midem fena acıkıyorum süreklii =( dun çok kaçırdım moralım bozuldu nese

bu akşamm yemek yok bana kavitasyona gidicem =( 1 bardak çayla light bisküvimi yerım işten çıkmadan akşmda 2 kaşık yoğurt yerım tmmdır =) zayıflamam lazım ama şu boğzaıma sahip çıksam iyi olcak

sabah kahvaltım

1 bardak sirkeli su ( balımı bulamadım zor içtim
4 tane çeri
yarım salatalık
1 parça peynır
4 tane siyah zeytın
1 dilim kepkli ekmek

şimdi ufak ufak ara öğünüme başlıcam =)
ama kararsızım 1 avuç leblebi mi yesem 4 adt light bisküvimi =)

çidoooooooooo:)) burdasın ama yazamıyorsun yine dimi..denedinmi simurgun dediğini yine olmadımı??http nin yanına bide s yazıp öyle girilebiliyormuş..belki okumamışınrı cnm...

cnm sende anhtr versydın beklemeseydın keşke yada uyusaydın bozma sınırlerını nasılsa giderler. Allah kolaylık versin ddiyorum içeriğide tambilmedim için çok yorum yaopamadım cnm.

herkese iyi akşmlar öpüldünüzz[/QUOTE]

Aman gittiler çok şükür, dert etmem o kadar da bu o kadar sık olmaya başladı ki sormadan etmeden zırt bırt gelemelerinden emrivakilerinden habersiz gelmelerinden sıkıldım artık, o saatte zile baacak kadar düşüncesiz bi aileye sahibiiz üzgünüm....

Aman dinlen canım çocuklardan fırsat bulabilirsen tabiiii...
farklı farklı diyetler var ..mesela bende meyve yasak özellikle de kiraz karpuz muz..:)

Öyle canım tip tip diyetler var, kimimize serbest olan kimimize yasak olabiliyor, ama senin yaptığın da çok güzel merakla takip ediyorum seni....

cok yol katetmis, yolun da sonuna gelmissin artik
ne mutlu sana, darisi basimiza. tebrikler

Aslında yolun sonuna çok var daha, ilk hefeim 65 ama asıl hefeim 60 olmak benim, daha epeyce yol var... ama başarmak ve fit olmak harika, nerdeyse iri kıyım bi hatun olduğumu kabullenecektim artık ama bu fikri kırdım attım kafamdan ben fit bir hatun olacaım hem de 38 beden........

Canım detoksu Ahmet marankinin önerisi aslında ondan duydum kiraz m evsiminde ki hele de dolunay zamanına denk gelirse 3 gün hiç bişey yemeden kiraz tüketiyorsun ve bol su içiyorsun, şilik varsa atıyor ve kilo da verdiriyor, ben memnunum denemek isteyen varsa deneyebilir acıktırmıyor hem deeee...

Canım acayip güzel kilo verdirıyor.bide dukan diyeti diye bi topik var onada takılıyorum..15 gunde 6 7 kilo verenler var..şaılacak gibi..

Aman gittiler çok şükür, dert etmem o kadar da bu o kadar sık olmaya başladı ki sormadan etmeden zırt bırt gelemelerinden emrivakilerinden habersiz gelmelerinden sıkıldım artık, o saatte zile baacak kadar düşüncesiz bi aileye sahibiiz üzgünüm....

Aman dinlen canım çocuklardan fırsat bulabilirsen tabiiii...

Öyle canım tip tip diyetler var, kimimize serbest olan kimimize yasak olabiliyor, ama senin yaptığın da çok güzel merakla takip ediyorum seni....

Aslında yolun sonuna çok var daha, ilk hefeim 65 ama asıl hefeim 60 olmak benim, daha epeyce yol var... ama başarmak ve fit olmak harika, nerdeyse iri kıyım bi hatun olduğumu kabullenecektim artık ama bu fikri kırdım attım kafamdan ben fit bir hatun olacaım hem de 38 beden........

Canım detoksu Ahmet marankinin önerisi aslında ondan duydum kiraz m evsiminde ki hele de dolunay zamanına denk gelirse 3 gün hiç bişey yemeden kiraz tüketiyorsun ve bol su içiyorsun, şilik varsa atıyor ve kilo da verdiriyor, ben memnunum denemek isteyen varsa deneyebilir acıktırmıyor hem deeee...[/QUOTE]

cnm bu mısfırlık olayından çıkmış sanırım uygun bi dille konuşsan yada eşin konuşsa Allah kolaylık vesnı cnm ya böle zırt pırt habersız gelmelride hoş bi durum değil aslında.

peki sadece kiraz mı yıyosun? bıde su var sanırım kirazın mıktarı belli mi ? 2 kg yencek gibi mi yoksa sınırsız mı ?
bende bağırsak faliyetıde yok gibi uraşmasam hiç gitmiycem lavoboya bağırsaklrım çok tembel çalşmıyo halbukı meyvede yıyorum ekmk yemıyorum nıe böle oluo anlamıorum

araöğünümde 2 avuç leblebi yedım.

Makblue

Canım 3 gün her öğün yarım kilo diyor hem kozmik beden temizliği de yapıyormuş bu diyet, ama ben yarım kilo yiyemiyorum doyduğum kadar ki o kadar da tok tutuyor kiraz, su da içince mide dolu hissediyorsun şekerli de hem kan şekerin de düşmüyor, su bitki çayı, şekersiz içecekler serbest ama ben akiamları azıcık deliyorum çok yüklenmeyeyyim diye kendime.....

Kizlaaaar,
oglen menum avuc ici kadar sinitzel tavuk+3 catal pilav+yarim bardak fanta.
Cok mutluyum, cunku zayifladim. Herzaman giydigim kotum bgn okadar bol ki, dugmesini acmadan cekistirsem cikicak.
Aksam beyaz pantolonumu denicem bakalim sonuca

gülgüncüm sağol cnm.

simurgh cnm tebrık ederım =)istediğn kgya ulaşabildin mi ?

ay darısı benım başıma tam istedim kgya gelirim inş. ama bu aralar iştah açık kanımca bende =( çokmu kaçırıoyrum nedir.kg alamdan atlatsam bari bu dönemi =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…