çok uykum var....gözlerim kapanıyor...gece 1.30 da uyudum sabah 6 da uyandım.bugecede kalabalık misafirim var.kesin 12 de giderler.yarında işyerinde uyuklıcam kesin...allahım yardım ettders çalışmam lazım,zayıflamam lazım,kızımı kreşten almam lazımm iş çıkışı
kusura bakmayın kızlar içimi dökeyim dedim:)
çok uykum var....gözlerim kapanıyor...gece 1.30 da uyudum sabah 6 da uyandım.bugecede kalabalık misafirim var.kesin 12 de giderler.yarında işyerinde uyuklıcam kesin...allahım yardım ettders çalışmam lazım,zayıflamam lazım,kızımı kreşten almam lazımm iş çıkışı
kusura bakmayın kızlar içimi dökeyim dedim:)
Al benden de o kadar saat geldi eve gitmek istemiyorum, evime kamp kurmuş eşimin ma ailesi var evin her köşesini tutmuş durumdalar, ben de akşam 1:30 gibi yattım, misafirliğe gitmişlerdi ancak dönebildiler, gitsem bu gün süreç yine değişmeyecek, sinrilerim bozuk bu yüzden... Oh döktüm içimi rahatladım, iyi akşamlar...
Slm kızlar. Dün kendimi çok halsiz hissediyordum gittim rapor aldım. Pazartesi günü işe gidicem. Evde cadılardan fırsat bulduğum kadar yazmaya çalışırım. Kendime gelmek için ne bulursam yiyorum, pazartesi kilo almış olursam şaşırmam. çidocum canım çok üzüldüm.bende korkuyorum kısıtlama yaparlar diye. o kadar alıştıkki birbirimize, ayrı kalmak zor geliyo. inşallah düzelir bir an önce. öptüm hepinizi.
kızlar günaydınn... 75 ii gördüm sabah ohh çok mutluyum..:))bu diyet gerççektende işe yarıyor galiba
Cok sevindim cnm, ben de yapicam ama bu ara bir duzenim yok
Bi de turkiyeye doncez ya, evdeki olanlari bitirmeye calisiyoruz, bakliyat falan.
Diyeti bozdum iyice. Bozdum derken gene olculu yiyorum da listeye uyamiyorum.
kızlar günaydınn... 75 ii gördüm sabah ohh çok mutluyum..:))bu diyet gerççektende işe yarıyor galiba
benn de çok mutluyum 69 u gördüm bu gün, hepimizi tebrik ediyorum, emeklerimiz boşa gitmiyor olduğunu görmek harika süper bu hafta verdiğim 1,5 oldu şimdiden, kiraz detoksu iyi geldi ödem atıyorum sanırım.... Sabah kahvaltım kiraz.......
Benn de çok mutluyum 69 u gördüm bu gün, hepimizi tebrik ediyorum, emeklerimiz boşa gitmiyor olduğunu görmek harika süper bu hafta verdiğim 1,5 oldu şimdiden, kiraz detoksu iyi geldi ödem atıyorum sanırım.... Sabah kahvaltım kiraz.......
Slm kızlar. Dün kendimi çok halsiz hissediyordum gittim rapor aldım. Pazartesi günü işe gidicem. Evde cadılardan fırsat bulduğum kadar yazmaya çalışırım. Kendime gelmek için ne bulursam yiyorum, pazartesi kilo almış olursam şaşırmam. çidocum canım çok üzüldüm.bende korkuyorum kısıtlama yaparlar diye. o kadar alıştıkki birbirimize, ayrı kalmak zor geliyo. inşallah düzelir bir an önce. öptüm hepinizi.
farklı farklı diyetler var ..mesela bende meyve yasak özellikle de kiraz karpuz muz..:)
cok yol katetmis, yolun da sonuna gelmissin artik
ne mutlu sana, darisi basimiza. tebrikler
gunaydın hanımlarr
gulguncum bu kırazx dieti nasıl cnm bu ödem ve gaz sorunu bendede varelim ayam şişiyo bazen
ay sanırım bende dün çok yemek kaçıranlardanım
1 tane zeytınyağlı engınar
2tane serçe prmk kadr yprk sarma
1 kçk dilim tavuk göğsü
1 avuç leblebi
=( 3 kaysı 4 yeşil erik
ayyy nedense bu ara midem fena acıkıyorum süreklii =( dun çok kaçırdım moralım bozuldu nese
bu akşamm yemek yok bana kavitasyona gidicem =( 1 bardak çayla light bisküvimi yerım işten çıkmadan akşmda 2 kaşık yoğurt yerım tmmdır =) zayıflamam lazım ama şu boğzaıma sahip çıksam iyi olcak
cnm sende anhtr versydın beklemeseydın keşke yada uyusaydın bozma sınırlerını nasılsa giderler. Allah kolaylık versin ddiyorum içeriğide tambilmedim için çok yorum yaopamadım cnm.
herkese iyi akşmlar öpüldünüzz
Kizlaaaar,
oglen menum avuc ici kadar sinitzel tavuk+3 catal pilav+yarim bardak fanta.
Cok mutluyum, cunku zayifladim. Herzaman giydigim kotum bgn okadar bol ki, dugmesini acmadan cekistirsem cikicak.
Aksam beyaz pantolonumu denicem bakalim sonuca