Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

harikasın sakın bırakma zaten, bide kilo verdikçe insanın daha da veresi geliyor.. bende bi vermeye başlasam gerisi gelcek de veremedim 1 kilo bile daha:KK17:
ama bugünden itibaren yeni bir uygulamaya geçiyorum, sabah sağlam yicem, öğlen daha hafif ama yine tok tutacak şekilde.. akşam ise hiçbişey..
belki dayanamazsam çok az meyve
bakalım bikaç gün deneyeyim yazarım sonucu burdan.. daha önce bu şekilde kilo verebilmiştim sadece..

inş. cnm..ben şuan sadece protein olan yiceklerden tyiyorum aklına ne gelirse.karbonhiderat yasak hiçde aç kalmyrum..mesela meyve yasak ama hiçde aramıyorum..

haklısın canım....aynen dediğim gibi oldu yemekte yoktu hazırlayıp yiyene kadar vücuudum titredi açlıktan...ve çok yedim...dengem şaştı bu hafta kötü gidiyor.:KK43: akşamada yemeğe misafir var...bu hafta böyle geçti.pazartesiye kadar telafi ederim inş...çünkü kilo almış gördüm kedimi:KK43:

aynı durumdayız canımm, ben o yüzden sabah ve öğlen daha sağlam yemeye karar verdim..

inş. cnm..ben şuan sadece protein olan yiceklerden tyiyorum aklına ne gelirse.karbonhiderat yasak hiçde aç kalmyrum..mesela meyve yasak ama hiçde aramıyorum..

dukan aç gezilen diyetlerden değil o açıdan rahat heralde.. sonuçlarını da bu kadar erken görebilmen güzel tabi.. bakalım sen çok memnun kalırsan biz de yaparız belki :KK31:

günaydın fıstıklar =)

pınarözkan cnm tebrık ederım maşallahh =) hergun kg verıyosunn

bende verıyorum sanırım ama wii fit te trtılmadan gvenemıom tartılara =) arkadaş dönucek bu hafta tatilden dönsun de =) haftaya tartılır durumu yazarım bakalım nasıl olmuşum . kızlar ya ben vucudumu ınceledımde kg vermişimde sanki biraz yumşak etlerım onları acilen toprlamam lazım çok bir kg kalmamışda sıkılşmm lazım buun içinde spor salonunamı gitsem evde kendım mı yapsam bilemedım . bi platese başlamakda var kafamda karışığım :KK43:

dun akşam kavitasyona gittim bcklarım 1 cm incelmiş :KK43: tabı arada karbnhıdrt kçtı ondan oldu heralde nese 1 cm 1 cmdır =) raydofrekansda toparlanınca bcklarım baklım kaç cm incelmiş olucam =)

evet dun ne yedıme gelirsekkk ;
4 tane lıgt bıskuvı yedım akşam 9da eve gelincede 4 kaysı 5 yeşil erik yedim .

bu sabahta kahvaltım;
çeyrek simit(susamlarını kazıdım usutnden =)
yarım bardak süt
6 tane çeridomatess minik miniklerinden =)
yarım salatalık
1 parça peynır
3 zeytın

canlarım bu arada aklıma gelmişken sölım bazen mıdemız kazınırda ayy ne yesem ne yesem die düşünürüz ya =)

sanırım en güzel ve en sağlıklı olanı 1 avuç beyaz leblebi =) ınsanı çok guzel toktutuyor . yemekten 1-2 saat önce 1 avuç leblebi yenırse mıdemız daha dolu olur =) malum bırde susaatıyo su içiosun tammdır =) ymktede fazla kaçırmamış oluruz. =) benım çantamda hep leblebı var leblebılerımle dolaşıyorum etrafta hanı dışarı falan çıkarsak abur cubur yemım leblebı yıyım dıyorum =) yanınada 1 bardak ayran alır yerım napim =) mecbur kalınca

canlarım bu arada aklıma gelmişken sölım bazen mıdemız kazınırda ayy ne yesem ne yesem die düşünürüz ya =)

sanırım en güzel ve en sağlıklı olanı 1 avuç beyaz leblebi =) ınsanı çok guzel toktutuyor . yemekten 1-2 saat önce 1 avuç leblebi yenırse mıdemız daha dolu olur =) malum bırde susaatıyo su içiosun tammdır =) ymktede fazla kaçırmamış oluruz. =) benım çantamda hep leblebı var leblebılerımle dolaşıyorum etrafta hanı dışarı falan çıkarsak abur cubur yemım leblebı yıyım dıyorum =) yanınada 1 bardak ayran alır yerım napim =) mecbur kalınca

canım gerçekten leblebi tıkıyor insanı haklısın, ben bir de kabak çekirdeğinde aynı tokluğu hissediyorum.. ne varsa bunlarda insanı doyuruyor bikaç saat.. tabi leblebi mi daha masum kabak çekirdeği mi bilmiyorum :26:

canım gerçekten leblebi tıkıyor insanı haklısın, ben bir de kabak çekirdeğinde aynı tokluğu hissediyorum.. Ne varsa bunlarda insanı doyuruyor bikaç saat.. Tabi leblebi mi daha masum kabak çekirdeği mi bilmiyorum :26:

her ikiside zararlı cnmmm....:26::26::26:

selam kızlar
benim de bu hafta çok dengesiz gidiyoo
akşam fırında yağsız tavuk- mantar 1 kase domates çorbası biraz da ekmek ve salata yedim kötü olan yine geç yedim ancak hazırladım çünkü -bi de üstüne dondurma yedim kornet çok canım çekmişti aslında mide küçülüyo gerçekten ya
daha yarsında yetti ama göz aç olunca hepisni bitirdim:KK14:
sabah kahv yapamadım geç kaldım bi yarım muz yedim çıkarken
su içmeye devam ediyorum aynı hızla

pınarcım gunde 1 avuç leblebinin hiç bir zararı yok cnm dietisyenler bile öneriyor gunde 1 avuç. ayrıca rht rht suda içebiliyosun =)

tabıkı sıınırsız yememek lazım =) gunde 1-2 avuç zaararı yok. googleden az araştırın derim =)

selam kızlar
benim de bu hafta çok dengesiz gidiyoo
akşam fırında yağsız tavuk- mantar 1 kase domates çorbası biraz da ekmek ve salata yedim kötü olan yine geç yedim ancak hazırladım çünkü -bi de üstüne dondurma yedim kornet çok canım çekmişti aslında mide küçülüyo gerçekten ya
daha yarsında yetti ama göz aç olunca hepisni bitirdim:KK14:
sabah kahv yapamadım geç kaldım bi yarım muz yedim çıkarken
su içmeye devam ediyorum aynı hızla

canım arkasından birazcık spro falan yapsaydın en azından aldın kalorılerın bır kısmını göndermiş olurdun . Aslında fazla kaçırdığımızda en az 30 dkıka spor yada tempolu yürüyüş yapabilsek çok iyi olur :KK43: aslında hiç kaçırmamkkta fayda var ama kaçıncada çözüm üretmk lazım herugn aynı hataya düşmezsek çok sorun olmaz die düşünyorum =)

harikasın sakın bırakma zaten, bide kilo verdikçe insanın daha da veresi geliyor.. bende bi vermeye başlasam gerisi gelcek de veremedim 1 kilo bile daha:KK17:
ama bugünden itibaren yeni bir uygulamaya geçiyorum, sabah sağlam yicem, öğlen daha hafif ama yine tok tutacak şekilde.. akşam ise hiçbişey..
belki dayanamazsam çok az meyve
bakalım bikaç gün deneyeyim yazarım sonucu burdan.. daha önce bu şekilde kilo verebilmiştim sadece..

Bence akşam öğünü atlamamalısın kesinlikle bu defa uzun sürece aç kalacaksın ünsilin direncin oluşabilir ye ama hafif yeee....

pınarcım gunde 1 avuç leblebinin hiç bir zararı yok cnm dietisyenler bile öneriyor gunde 1 avuç. ayrıca rht rht suda içebiliyosun =)

tabıkı sıınırsız yememek lazım =) gunde 1-2 avuç zaararı yok. googleden az araştırın derim =)

canım benim diyetimde karbonhidart yasak .lenlebi bezelye nohut patates bunlardada bol miktarda olduğundan.yaak sadece protein var bana .ama senin diyetinde nasıldır bilmiyorum.3 günde 3 kilo verdim demekki gerçektende karbonhidratlar kilo ladıryormuş. bunu naldım.

kızlar hiç vücüdu temizlemek için detoks yapan var mı ?

böle vucuttan toksıtlerı arındırmk için bana 1 gunluk laızm :KK43: sadece pazr gunu rht yapabilirm bunu yada cmrtesi bu konu hakkında bilgii olan varsa benıde bilgilendirebilir mi ?

slm kızlar...
öğlen yediklerim yarım porsiyon bezelye 2 kaşık bulgur pilavi salata az çorba...dün yemedim diye akşam yemeğe saldırmıştım...bugünde yiyim dedim akşamı rahat geçirmek için...akşama misafir var,hizmet etmekten yemek yiyemem zaten iyi olur...

canım benim diyetimde karbonhidart yasak .lenlebi bezelye nohut patates bunlardada bol miktarda olduğundan.yaak sadece protein var bana .ama senin diyetinde nasıldır bilmiyorum.3 günde 3 kilo verdim demekki gerçektende karbonhidratlar kilo ladıryormuş. bunu naldım.

=) biliyorum sana karbonhıdrt yasak ama ben tek besın guruplu bişiy ypmıyourm norml yedıklerımın daha azını yemeye çalışark kg verıyorum =) ben yııyorum leblebi, markana falan =)
,haşlanmış patates,bezelye yemeği,taze fasulye =)
karbonhıdrat abartmadığımızda kg almamıza sebep olmaz . bence bu konuyu bir araştırmamız lazım =) bişiyler bulursan benlede paylaş cnm =)

slm kızlar...
öğlen yediklerim yarım porsiyon bezelye 2 kaşık bulgur pilavi salata az çorba...dün yemedim diye akşam yemeğe saldırmıştım...bugünde yiyim dedim akşamı rahat geçirmek için...akşama misafir var,hizmet etmekten yemek yiyemem zaten iyi olur...[/QUOTE

akşamı aç geçirmek olmaz cnm ye bişiyler çorba salta yesen o bıle yiidir yanı =)

slm kızlar...
öğlen yediklerim yarım porsiyon bezelye 2 kaşık bulgur pilavi salata az çorba...dün yemedim diye akşam yemeğe saldırmıştım...bugünde yiyim dedim akşamı rahat geçirmek için...akşama misafir var,hizmet etmekten yemek yiyemem zaten iyi olur...[/QUOTE

akşamı aç geçirmek olmaz cnm ye bişiyler çorba salta yesen o bıle yiidir yanı =)

öyle yapıcam canım...aç dayanamam zaten:)

X