Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Yaa sen soyleyince dusundum de, gercekten de cok samimi arkadaslarimizdan bile daha cok sey paylasiyoruz, daha cok muhabbet ediyoruz, biliyosunuz ben gurbetteyim. Burda kimsem yok, is arkadaslari ile de mesafeliyim, bikere samimi oldum onceki isyerimde, pisman ettiler, agzim yandi, simdi hep mesafe koyuyorum. Bi sikintim oluyo kimsem yok, annem uzakta uzulur, gelip sizinle paylasiyorum. Her ne kadar birbirimizi gormesek de tanimasak da, cok sey paylasiyoruz, guluyoruz egleniyoruz, ortak hedeflerimiz var. Ben de sizleri cok seviyorum. Cidocum, senin de yerin bende ayri. Iyiki varsiniz. Belki farkinda degilsiniz ama bana zor gunlerimde cok destek oldunuz. Ayyyh, duygulandim accik. Donusume de 3 hafta kaldi zten.

cnm ya üzüldümşimdi.simurgun dediği gibi yap bakalım belki olur..bizde seni seviyruz cnmm

üzülme çidocum hepsi aynı bunların ben anlamıyorum bu şirketleri ne istiyorlar kadınlar kulübünden
bende müdürümle tartıştım geçenlerde çok giriyormuşum nete
bütün gün masabaşı oturmak zorundayız kendileri gezip gezip geliyorlar benim kalkmam imkansız
o yüzden de burada kafamı dağıtıyorum birazcık hep iş hep iş olmaz ki
ki biliyorsunuz ben çok nadir bir şeyler yazıyorum buna rağmen kızıyorlar
boş ver canım sen takip et bizi

oglen menum
1 kepce mercimek corba+cok az patlican yemegi+cok az pilav
sabah araogun olarak 1 kase yogurt+1 tutam nesfit

çido cnm kendını bırakma geçici br durum aramıza katılamaman die düşünüyorum .emınım en kısa sürede aramıa döneceksin=) sen kendini bırakıp sakın verdiklerııni geri alma canım tekrar kendını topla ve diete devam ilk hedef aldın 1 kg hemen geri gidicek. kendine iyi bak cnm

çidocum çok üzüldüm yorumların çok iyi oluyodu umarım bir an önce sorun çözülür
aman dikkat o kadar emeklrine yazık etme

Çidocuğum çok üzüldük hepimizde bu duruma, inşallah böyle saçma bir duruma son veririler, aramıza dönersin en kısa sürede, senin yokluğun çok belli oluyor...

Haklısın canım, ben bile herkesiş gözümde hayal ediyorum listeye bakıp şu söyledir bu böyledir diye, hatta belki bir gün hepimiz buluşuruz belki de diye de içimden geçiriyorum, Nazar değmesin topiğimiz çok güzel insanlarla dolu....
cnm detoks icin doktor kontrolunde yapilmasi gerekir, kafaniza gore yapmayin diolar, bilinclimisin bu konuda, ben biraz korkuyorum tek cesit beslenmeden...sadece hatirlatma yapmak istedim.

Canım ben de tek tip beslenmeye karşıyım ama 3 günlük bi diye, olduğu kadar dayanamadığım yerde bırakırım zaten, reglimde yakalştı şişlik varsa atayım die biraz, kiraz mevsimi de hem, çok şükür bir sıkıntısı yok şimdilik...... Teşekkürler uyardığın içinnn..

benım ara öğünüm 1 fincan yeşil çay,5 adet form bisküvi ( 80 kal)

öğlen yemeğinde

2 kepçe tarhana çorbası (acılı)
4 tane bulgurlu,patatesli lahana sarma
2 kaşık yoğurt
yarım domates,salatalık,az maydonoz

üzüldüm çido cum..neyse sağlık olsun...net gitti diye diyet neden gidiyormuş.tabiki yola devam...masa başı olunca internetten başka ne şansımız varki...benimde yoğun değil işim.
bu arada öğlen az kurufasülye pilav ve yoğurt yedim.akşama 10 kişiden fazla misafir gelecek.eritirim hepsini akşamda yoğurt yerim....

öğle yemeğim yine kepek ekmek arası dom. peynir slatalık biber

kahvaltılık 3 öğün yesem bıkmam diyodum yanılmışım :26:
öyk geldi

öğle yemeğim yine kepek ekmek arası dom. peynir slatalık biber

kahvaltılık 3 öğün yesem bıkmam diyodum yanılmışım :26:
öyk geldi

cnm sanırım sizin ymkler dışardan gelio .sende evden zeytınyağlı bişiyler pişirip götürsn olmaz mı ? bardak çorba falan içeebilirisn pratik olur.haşlanmış makrna yoğurt,salata hazırlayabilirsin evden değişik tavuklu,peynırlı vb gibi şeylerde götürebilirisin.

şartların nasıl bilmiorum cnm ama fikir olsun die söyledim.

canım dışarıdan geliyodu ama iyi değildi ben de iptal ettim evden getiriyodum kendim çok da iyi oluyodu ama 2 gündür akşamları evde olmadığım için yemek yapamadım o yüzden aksadı böle

canım ben tenis oynuyorum ve tenis ciddi yoruyor vücudu, haftasonları da havuzda yüzüyorum o da öyle..
bu arada çevremdeki kilo sana yakışıyor, sakın verme böyle daha iyisin diyenlere 2 yıldır inanıyordum ama artık inanmamayı öğrendim. En başta da eşime.. Çünkü zayıflık herkese ya- kı -şır!!!!

canım dışarıdan geliyodu ama iyi değildi ben de iptal ettim evden getiriyodum kendim çok da iyi oluyodu ama 2 gündür akşamları evde olmadığım için yemek yapamadım o yüzden aksadı böle

hım anladım cnm nese gene yaparsın sıkma kendını tekrar başlarsın yenıden düzene girer =) bızım burda abla var o yapıo ama herşeye margrın koyuyo sebzelerin hepsi kıymalı pişio sini roluyom margarıne azda yesem margrn var içinde biliom cnım sıkılıo

kesınlıkle cnm zayıflık yakışıo ınsana . yaptığın sporlar çok güzel gerçekten dietin yanında hızlı kg vermenede yardımcı olur cnm sen kaç kgdun boy kaç ?

bnımde vercem 3 kg kaldı ama aması yok vercem inşallah onuda= )

bugünkü araöğünüm

1 ligt biskuvı

5tane yeşil erik
2 kaysı
3 çilek

şuana kadar 16 bardak su içtim . eve gidincede akşam yemeği olarak

1 enginar ve 3-4 yaprak sarma yiycem =)

yatmadan da meyvemi yerim

çok uykum var....gözlerim kapanıyor...gece 1.30 da uyudum sabah 6 da uyandım.bugecede kalabalık misafirim var.kesin 12 de giderler.yarında işyerinde uyuklıcam kesin...allahım yardım ett ders çalışmam lazım,zayıflamam lazım,kızımı kreşten almam lazımm iş çıkışı
kusura bakmayın kızlar içimi dökeyim dedim:)

selam kızlarr

ben bugün sapıttım

sabah normal birşekilde kahvaltımı yaptım 1 dede ciğer,pilav,makarna salatası yedim hç ekmek yemedim

ekmek yemediğim için 2 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynir maydanoz koyu yedim ve üzerine yarısından az sosisli ekmek yedimm

şu 4 gün ist.dışına tatile gidiyorum haliyle bozucam diye bugün iyice yedim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…